Първоначално написано от inewton Ако само по това съдиш за грамотността й значи решението е ясно. Неграмотна е! Да съм казала на какво основание го потвърждавам?
Първоначално написано от Indistinct Да съм казала на какво основание го потвърждавам? Ама го твърдиш точно в този момент, когато греши. Първоначално написано от Dwyd96 *попкорнс* ФорумБрадър Направи ли курсовата?
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама го твърдиш точно в този момент, когато греши. Направи ли курсовата? Седя си аз днес в лекция.. И ми хрумва, че вместо с PSpice, мога да сметна задачите с МаtLab и така.... Утре я почвам.
Първоначално написано от Dwyd96 Седя си аз днес в лекция.. И ми хрумва, че вместо с PSpice, мога да сметна задачите с МаtLab и така.... Утре я почвам. А аз днес за миг се усъмних, че не си в ТУ...
Първоначално написано от YoungBloodZ А аз днес за миг се усъмних, че не си в ТУ... Защо така мислиш ? Нима се съмняваш в гения ми ?
Първоначално написано от Dwyd96 Защо така мислиш ? Нима се съмняваш в гения ми ? Не знаеш как да си намериш името на филма, използвайки контрол+ф...
Първоначално написано от YoungBloodZ Не знаеш как да си намериш името на филма, използвайки контрол+ф... Загубих си контрола на телефона И не ми се ровеше в коментарите
Първоначално написано от Dwyd96 Защо така мислиш ? Нима се съмняваш в гения ми ? Ти и гений? Разсмях са
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Ти и гений? Разсмях са Един Бик Мак без краставички и диетична кола....
Правила