Първоначално написано от YoungBloodZ Ама го твърдиш точно в този момент, когато греши. Направи ли курсовата? Седя си аз днес в лекция.. И ми хрумва, че вместо с PSpice, мога да сметна задачите с МаtLab и така.... Утре я почвам.
Първоначално написано от Dwyd96 Седя си аз днес в лекция.. И ми хрумва, че вместо с PSpice, мога да сметна задачите с МаtLab и така.... Утре я почвам. А аз днес за миг се усъмних, че не си в ТУ...
Първоначално написано от YoungBloodZ А аз днес за миг се усъмних, че не си в ТУ... Защо така мислиш ? Нима се съмняваш в гения ми ?
Първоначално написано от Dwyd96 Защо така мислиш ? Нима се съмняваш в гения ми ? Не знаеш как да си намериш името на филма, използвайки контрол+ф...
Първоначално написано от YoungBloodZ Не знаеш как да си намериш името на филма, използвайки контрол+ф... Загубих си контрола на телефона И не ми се ровеше в коментарите
Първоначално написано от Dwyd96 телефона И не ми се ровеше в коментарите Ясно, това обяснява всичко.
Първоначално написано от Dwyd96 Защо така мислиш ? Нима се съмняваш в гения ми ? Ти и гений? Разсмях са
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Ти и гений? Разсмях са Един Бик Мак без краставички и диетична кола....
Първоначално написано от Dwyd96 Един Бик Мак без краставички и диетична кола.... +цианид. Първоначално написано от divergent Уел, ай сий уърдс бът нот акшънс. Аусоу ю донт ийвън чат уит ми енд айм уейтинг фор ъс то мийт. Датс рили стрейндж. Ласт тайм ю стоппед текстинг ту ми.Едн ай соу он ди некст дей,ю роут "....".Уот ем ай съпоус ту сей афтер дат?
Първоначално написано от deitona22 +цианид. Ласт тайм ю стоппед текстинг ту ми.Едн ай соу он ди некст дей,ю роут "....".Уот ем ай съпоус ту сей афтер дат? Той влиза ли в менюто ???
Първоначално написано от deitona22 +цианид. Ласт тайм ю стоппед текстинг ту ми.Едн ай соу он ди некст дей,ю роут "....".Уот ем ай съпоус ту сей афтер дат? Римембър ху стапд текстинг ин дъ самър? Ит уъс нот ми. Енд нау айм нот шуър ю уонт ту чат уит ми, соу ай донт райт ту ю.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от Dwyd96 Един Бик Мак без краставички и диетична кола.... И това през пост...
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton И това през пост... Блажиш ли дедо попе ?
Правила