Първоначално написано от deitona22 Да дък,за първи път отговарям така Дойде ми отвътре,извиняям сА.На дивана ли пак ще спя ? Е така е за първи път, да. Но и в други ситуации съм засичала май стайл. При мен ще спиш, щото получаваш бонус точки за още нещо общо между нас.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Е така е за първи път, да. Но и в други ситуации съм засичала май стайл. При мен ще спиш, щото получаваш бонус точки за още нещо общо между нас. Авторски права ? Йес,няма да се разочароваш.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Има тиренце, we. Тц-тц.
Първоначално написано от Dwyd96 итс рииили аноинг, енд ай донт лаик ит.. Ай невър лраит лайк дис, бикъус уи аре бългерианс енд уи хев ауър оун ленгуидж енд уи хев то иусе ит. дат римайндс ми оф ъпсурт'с ансър ту да месидж оф дъ маседонианс ху инвайтед дем то пърформ ин деър кънтри.
Първоначално написано от Ivaaaaa Има тиренце, we. Тц-тц. Недей им казва, we.
Първоначално написано от Ivaaaaa Има тиренце, we. Тц-тц. Епа имаш го тиренцето Ю роут ит уан минет агоу.
Първоначално написано от Ivaaaaa Има тиренце, we. Тц-тц. След като по официални документи могат да пропускат тирето в моето име, аз имам пълното право да го пропускам при тези изрази. Моето тиренце си е по-важно!
Първоначално написано от Indistinct Грамотността на divergent. Ако само по това съдиш за грамотността й значи решението е ясно. Неграмотна е!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от deitona22 Авторски права ? Йес,няма да се разочароваш. Принципно бих се заяла за права, но може би итс джъст дъ дейт, нот дъ пърсън. Предполагам, че няма, но знам също, че няма и да разбера.
Първоначално написано от Dwyd96 итс рииили аноинг, енд ай донт лаик ит.. Ай невър лраит лайк дис, бикъус уи аре бългерианс енд уи хев ауър оун ленгуидж енд уи хев то иусе ит. Баси,като е по-дълго изречението верно е дразнещо Ай кен сий дат ю лайк ит,сос фром нау тил туморол ат илевън а клок ю шууд райт лайк дат! Първоначално написано от divergent дат римайндс ми оф ъпсурт'с ансър ту да месидж оф дъ маседонианс ху инвайтед дем то пърформ ин деър кънтри. Ай ноу ит туу.Ит уас соо фъни
Първоначално написано от inewton Ако само по това съдиш за грамотността й значи решението е ясно. Неграмотна е! обади се господин пунктуация.
Първоначално написано от divergent Предполагам, че няма, но знам също, че няма и да разбера. Ай ем дизапийнтед туу. Исках да покажа.
Първоначално написано от divergent обади се господин пунктуация. Да съм твърдял, че не греша или някой друг да го е твърдял?
Първоначално написано от inewton Да съм твърдял, че не греша или някой друг да го е твърдял? Ти къде се загуби? Сватби/погребения ли имаше ?
Първоначално написано от inewton Ако само по това съдиш за грамотността й значи решението е ясно. Неграмотна е! Да съм казала на какво основание го потвърждавам?
*попкорнс* ФорумБрадър
Първоначално написано от Indistinct Да съм казала на какво основание го потвърждавам? Ама го твърдиш точно в този момент, когато греши. Първоначално написано от Dwyd96 *попкорнс* ФорумБрадър Направи ли курсовата?
Първоначално написано от inewton Да съм твърдял, че не греша или някой друг да го е твърдял? Не, но е малко странно в такова положение да коментираш чуждата грамотност. Както е мохабета, виж първо себе си.
Първоначално написано от deitona22 Ай ем дизапийнтед туу. Исках да покажа. Ю уона шоу уот? Иф ю рили уонт ит, дерс оуейс ъ уей.
Първоначално написано от Dwyd96 *попкорнс* ФорумБрадър Подай пуканките там.На ти сок. Първоначално написано от divergent Ю уона шоу уот? Иф ю рили уонт ит, дерс оуейс ъ уей. Ай ноу,ай ноу.Уан дей ай уил шоу.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама го твърдиш точно в този момент, когато греши. Направи ли курсовата? Седя си аз днес в лекция.. И ми хрумва, че вместо с PSpice, мога да сметна задачите с МаtLab и така.... Утре я почвам.
Първоначално написано от Dwyd96 Седя си аз днес в лекция.. И ми хрумва, че вместо с PSpice, мога да сметна задачите с МаtLab и така.... Утре я почвам. А аз днес за миг се усъмних, че не си в ТУ...
Първоначално написано от YoungBloodZ А аз днес за миг се усъмних, че не си в ТУ... Защо така мислиш ? Нима се съмняваш в гения ми ?
Първоначално написано от deitona22 Ти къде се загуби? Сватби/погребения ли имаше ? Божи дела, чадо. Божи дела. Първоначално написано от Indistinct Да съм казала на какво основание го потвърждавам? Не знам. Аз затва казах "ако само по това съдиш..." Първоначално написано от divergent Не, но е малко странно в такова положение да коментираш чуждата грамотност. Както е мохабета, виж първо себе си. Аз коментира това, което съм сигурен, че е грешно. Пък както се казва, безгрешни хора няма.
Първоначално написано от Dwyd96 Защо така мислиш ? Нима се съмняваш в гения ми ? Не знаеш как да си намериш името на филма, използвайки контрол+ф...
Правила