Първоначално написано от Dwyd96 Защо така мислиш ? Нима се съмняваш в гения ми ? Ти и гений? Разсмях са
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Ай ноу,ай ноу.Уан дей ай уил шоу. ай донт майнд фор ю то шоу ми бът айм нот рили пейшънт енд ай тинк итс тайм то файнъли мийт ийч адър.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не знаеш как да си намериш името на филма, използвайки контрол+ф... Загубих си контрола на телефона И не ми се ровеше в коментарите
Първоначално написано от divergent ай донт майнд фор ю то шоу ми бът айм нот рили пейшънт енд ай тинк итс тайм то файнъли мийт ийч адър. Ай агрий уит ю.
Първоначално написано от deitona22 Ай агрий уит ю. Уел, ай сий уърдс бът нот акшънс. Аусоу ю донт ийвън чат уит ми енд айм уейтинг фор ъс то мийт. Датс рили стрейндж.
Първоначално написано от deitona22 Ти и гений? Разсмях са Един Бик Мак без краставички и диетична кола....
Първоначално написано от Dwyd96 телефона И не ми се ровеше в коментарите Ясно, това обяснява всичко.
Първоначално написано от Dwyd96 Един Бик Мак без краставички и диетична кола.... +цианид. Първоначално написано от divergent Уел, ай сий уърдс бът нот акшънс. Аусоу ю донт ийвън чат уит ми енд айм уейтинг фор ъс то мийт. Датс рили стрейндж. Ласт тайм ю стоппед текстинг ту ми.Едн ай соу он ди некст дей,ю роут "....".Уот ем ай съпоус ту сей афтер дат?
Първоначално написано от deitona22 +цианид. Ласт тайм ю стоппед текстинг ту ми.Едн ай соу он ди некст дей,ю роут "....".Уот ем ай съпоус ту сей афтер дат? Той влиза ли в менюто ???
Първоначално написано от deitona22 +цианид. Ласт тайм ю стоппед текстинг ту ми.Едн ай соу он ди некст дей,ю роут "....".Уот ем ай съпоус ту сей афтер дат? Римембър ху стапд текстинг ин дъ самър? Ит уъс нот ми. Енд нау айм нот шуър ю уонт ту чат уит ми, соу ай донт райт ту ю.
Първоначално написано от Dwyd96 Той влиза ли в менюто ??? Не,това е специално за теб.Но може и друго да е,че от цианида се умира бързо и е скучно. Първоначално написано от divergent Римембър ху стапд текстинг ин дъ самър? Ит уъс нот ми. Енд нау айм нот шуър ю уонт ту чат уит ми, соу ай донт райт ту ю. Уен съмуан текст ми "...." ор "мхм"(енд одер киндс ъф дат) ай южуали стоп текст ту дат пърсън анд айм уейтих хи/ши ту текст ту ми.
Първоначално написано от Dwyd96 Един Бик Мак без краставички и диетична кола.... И това през пост...
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton И това през пост... Блажиш ли дедо попе ?
Първоначално написано от deitona22 Уен съмуан текст ми "...." ор "мхм"(енд одер киндс ъф дат) ай южуали стоп текст ту дат пърсън анд айм уейтих хи/ши ту текст ту ми. Дас йор уейтинг кънтейн уонтинг? Енд иф ит дас, уай донт ю мейк а компръмайс уанс енд райт фърст ъгейн? Ласт тайм ай стартед, соу итс йор търн нау (онли иф ю уонт)
Първоначално написано от Dwyd96 Блажиш ли дедо попе ? Не блажа днес. Подготвям се за Коледния пост. Ама днешната младеж много сте се разпуснали явно...
Първоначално написано от divergent Дас йор уейтинг кънтейн уонтинг? Енд иф ит дас, уай донт ю мейк а компръмайс уанс енд райт фърст ъгейн? Ласт тайм ай стартед, соу итс йор търн нау (онли иф ю уонт) Мейби ай уил мейк а компромайс. Първоначално написано от divergent Дори и ако ще си с мен? Да.Не го понасям тоя празник.Безличен ми е .Но и не пия вече,та нищо няма да празнувам.
Първоначално написано от deitona22 Мейби ай уил мейк а компромайс. Да.Не го понасям тоя празник.Безличен ми е .Но и не пия вече,та нищо няма да празнувам. Ай хоуп соу. Даже бири и сайдери?
Първоначално написано от divergent Ай хоуп соу. Даже бири и сайдери? От август месец някъде съм спрял всякакво пиене. Бира много рядко пия,сайдер още повече.
Първоначално написано от inewton Не блажа днес. Подготвям се за Коледния пост. Ама днешната младеж много сте се разпуснали явно... Не блажиш, щот го ближеш Аз не мога да постя, щото съм на хранителен режим... Пък и съм пристрастен към месото
Първоначално написано от Dwyd96 Пък и съм пристрастен към месото Кой чичо този път?
Първоначално написано от deitona22 Кой чичо този път? Къв чичо бе... Чичовците хранят кучета..
Първоначално написано от Dwyd96 Не блажиш, щот го ближеш Аз не мога да постя, щото съм на хранителен режим... Пък и съм пристрастен към месото И поста е вид хранителен режим, юроде непросветлений.
Първоначално написано от Dwyd96 Къв чичо бе... Чичовците хранят кучета.. Коя жена тогава?
Първоначално написано от deitona22 От август месец някъде съм спрял всякакво пиене. Бира много рядко пия,сайдер още повече. Евала. Аз от август месец спрях секса и не мога да си позволя да се откажа от още едно удоволствие, затова си карам на блуберита.
Първоначално написано от divergent Евала. Аз от август месец спрях секса и не мога да си позволя да се откажа от още едно удоволствие, затова си карам на блуберита. Не трябва да се спира това.
Правила