- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета как определяте нас мъжете ?
1. Работя по въпроса за първите 4-ри.
2. Забрави какво съм казал, аз съм нов човек.
Така е... аз си имам нужните приятели повечето виртуални , апък повече реални не ми трябват. В момента движа с една компания които не бих ги нарекъл най-верните приятели но пък се държат добре с мен и си прекарваме яко. Може би наистина живея в лъжа но щом ми е хубаво не ме интересува... то вече ми писна да се опитвам да се доказвам на хората като ги впечатля за да им докажа че съм пич с цел да ми станат приятели. Но реших проблема като осъзнах че те са много по-нищожни от мен. Аз нямам проблем сериозно ти го казвам... сега осъзнавам каква грешка съм направил като не издържах 7-ми клас заради комплекси... че защо да се комплексирам от тях като те са само едни "хора" ?! Казвам хора като обида защото човека е слабо създание... става само за манипулиране и с времето започнах да осъзнавам какви нищожества са другите... аз мога да имам всичко което поискам но вече не го искам. Толкова време се мъчих за да си намеря приятели и вече когато ги намерих аз се почувствах някак си по-голям от всичко... изведнъж осъзнах че те са много по-малки от мен. Въпреки всичките ми комплекси и така нататък те ме приеха като свой приятел но аз просто им бих шута. Сега виждаш ли че нямам проблем? Вие ходите забавлявате се да пиете и пушите тва онова но след като сте се напили като пияници какво сте спечелили? Какво сте променили? Това е чиста загуба на време... единствено за любовта заслужава да си загубиш времето и за нищо друго! Защото времето е ценно. Просто приех проблемите си като предимства а не като минуси. Някой ми се прави на отворен? Няма проблеми аз винаги нося джобен нож. Колкото и време да е тренирал бойни изкуства той винаги ще ми е на един нож. Апък ако някой ми се подиграва аз просто ще го прокълна и опсувам.