Първоначално написано от deitona22 Нищо чудно.Но ми е все тая,защото не нарушавам правата. Остава и за мойта цензура да се заяде. hmmm ???
Първоначално написано от Dwyd96 hmmm ??? ?!? правилата ли трябваше да напиша? Ай ду нот ендерстед ю.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 ?!? правилата ли трябваше да напиша? Ай ду нот ендерстед ю. Ми правото да бъдеш тъп, отдавна си го превишил
Първоначално написано от Dwyd96 Ми правото да бъдеш тъп, отдавна си го превишил С раждането си ,съм го превишил.
Първоначално написано от deitona22 С раждането си ,съм го превишил. Не е възможно да се родиш толкова глупав
Първоначално написано от Dwyd96 Не е възможно да се родиш толкова глупав Евритинг ис посибъл,ивен ю ту бикъм а мен агейн,нот пееерас
Първоначално написано от deitona22 ?!? правилата ли трябваше да напиша? Ай ду нот ендерстед ю. Еми то не може и хубав, пък и умен, ю ноу...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Еми то не може и хубав, пък и умен, ю ноу... Кой е хубав?
Първоначално написано от deitona22 Кой е хубав? Ю
Първоначално написано от divergent Еми то не може и хубав, пък и умен, ю ноу... E да, ама той е тъп и грозен
Първоначално написано от Dwyd96 E да, ама той е тъп и грозен Не е вярно!
Първоначално написано от divergent Не е вярно! Казваш го щото си омъжена за него
Първоначално написано от Dwyd96 Казваш го щото си омъжена за него Вече не съм. Иначе не е заради това, но ако беше тъп, нямаше да се омъжа за него. Тук обаче идва и детайла, че ако той беше умен, нямаше да се ожени за мен. Може би затова сме разведени.
Правила