Първоначално написано от Dwyd96 Кви метафори? Но в локвата е само насекомото И аз не знам той за какво говори... Така може да се приеме, че е дълбока, но това е само частен случай.
Първоначално написано от Indistinct И аз не знам той за какво говори... Така може да се приеме, че е дълбока, но това е само частен случай. Нещо си е въобразил... Ами приемаме, че в локвата е само насекомото
Първоначално написано от Dwyd96 Нещо си е въобразил... Ами приемаме, че в локвата е само насекомото Явно. Но и продължава.. Е, тогава не е локва, а цял океан. И се дави.
Първоначално написано от Indistinct Явно. Но и продължава.. Е, тогава не е локва, а цял океан. И се дави. Кво искаш от примитивен човек като него Винаги може да се направи изкуствено дишане (на теория)
Първоначално написано от Dwyd96 Кво искаш от примитивен човек като него Винаги може да се направи изкуствено дишане (на теория) Така е. Очаквах повече. Ама и на насекомо ли?
Първоначално написано от Indistinct И аз не знам той за какво говори... Така може да се приеме, че е дълбока, но това е само частен случай. Баси яките метафори,че и продължавате. Първоначално написано от inewton Айде, честито! И като се зажените нали знаете. При мен са най- изгодните цени за сватби и погребения. Ти ще плащаш на нас,че да ни ожениш,не ние на теб
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Правила