- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета как определяте нас мъжете ?
Сериозно? Наистина ли вие момчетата се интересувате от мнението на момичетата? Ако нямаш някое от тези, качества, които примерно аз уж харесвам у едно момче, ще ги пресъздадеш, за да се харесаш ли? Това е страшно глупаво. Повечето момичета, казват, че външността няма значение, но истината е, че ВСИЧКИ и то БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, малко или много гледат външния вид и след това характера, а понякога, дори не гледат характера. Това е ФАКТ!!
Така е имаш право , основните ми проблеми са характера и външния вид, и да сериозни са. Но пък нямам никакви комплекси. Аз просто съм приел че никога няма да имам това което искам и за това спрях да се комплексирам за тези 2-те неща. Сега имам само 1 желание. Да продължа да си тренирам сериозно и ако ми остане време след тренировките да се затварям за малко във измисления ми свят където мога да имам всичко което искам.
Не съм казал че постоянно ще бъда там , а отвреме-навреме. Започнах да се променям нали бях писал.
Аз не съм само във измисления свят а понякога и във сънищата си , днес примерно сънувах че се запознавам с едно момиче(много красиво). Освен това във фантазиите ти можеш да имаш всичко мой човек.
Няма значение както и да е ... надявам се да си разбрал все пак какво искам да кажа.
Мхм те едно казват друго си мислят и трето правят момичетата, това съм го забелязал! Дори и да казват, че външният вид или парите нямали значение всъщност имат, за някои парите не са от значение, но външния вид и характера пак са от значение! Както и момчетата като загледат едно момиче първото впечатление е от външния вид, ако не им хареса как изглежда няма да тръгнат да я опознават и няма да разберат какъв и е характера и дали им допада!![]()
Какво прочетох туко-що?![]()
![]()
![]()
За да отговоря на върпоса-много,много рядко се случва да определям хора от противоположния пол с "мой тип" и "не мой тип".
Когато разговарям с някого,мога да усетя дали този човек ме привлича-чисто химически,ако искате го наречете,за мен е важно да мога да проведа нормален разговор с него,да имаме нещо общо като личности и да ми е конфортно в негово присъствие.Оттам нататък това "изброяване" на качествата от миналата страница за мен е абсурдно,нерелевантно за мен и момичетата,които познавам/са ми близки.За външен вид няма какво да се спори,почти всеки има неща,които го привличат и му харесват веднага,други-не.За финансова независимост и изобщо всичко,свързано с финансите...направо не ми се коментира.Не знам дали са се навъдили далеч от мен някакви индивиди,определящи се като "истински" жени,за които нещо такова да е "критерий" или болшинството господа са попадали главно на тази част от нашия пол и си мислят,че всички са такива.Ако е първото-срам ме е,че такива от нас съществуват и най-вече че им се угажда толкова,ако е второто-НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА(всички са го чували 100%,ако щете го приемете на доверие)-гарантирам това.Но къде и как да ги намерите ,за съжаление не мога да ви кажа.
Ако характерът на един човек не е от значение ,питам тогава: кое е? Естествено,че има огромно значение ,поне за мен.Това не значи,че трябва да се променя,за да угоди някому.Всеки човек е различен,притежава индивидуалност и всеки може да реши дали иска този човек до себе си или не.Ако двама души не си допадат и характерите им не могат да се сработят-да си хващат пътя.
Хайде сега,може да ме оплюете кой както реши.![]()
Ужас кой си пада по тоя като на снимката ?
Аз лично няма как да ти обясня по какви си падам просто като го видя или ми харесва или не
Да, външния вид е от значение, момчетата също са на тоя принцип, няма да се запознаят с някоя, ако не им харесва как изглежда. И е нормално, все пак това е първото ти впечатление от човека. След това вече го опознаваш, и чак тогава след първите няколко разговора се определя дали ти допада и като вътрешност. Но ако е само хубав, аз съм пас.![]()
Забелязъл съм че красивите жени харесват грозни мъже.