.
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Threaded View

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    хахахаха, пак говориш сякаш ме познаваш, интриганстваш и изкарваш казаното ми по друг начин, май ти се привиждат думи, защото твърдиш, че съм изрекла неща, които не съм, като цяло малоумстваш
    продължаваш да говориш сякаш ме познаваш, без да е така*, дори ако са халюцинации е интригантско в случая, защото поднасяш нещо чуждо и лично във форум
    как реши, че нещата при мен са така, както в личните твои изблици спрямо мен, които са във въпросите ти над мнението ми, от което съм се цитирала и какво общо има с темата? (риторичен въпрос е, не ти искам отговор)
    грозно е да изопачавате и да въртите интриги
    на въпросите отговорих, но предполагам, че за теб не съм, защото асимилацията ти е в кома и защото не мислиш, че за някои въпроси "хахаха поредната празноглавщина" е добър отговор

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    антракс, точно това означава, но предполагам, че оправданията ти помагат пред съвестта ти
    тук също искам да се поправя, задрасквам си казаното в самоцитата, може да не значи точно това, тоест че като цяло харесва другото момиче повече, както ти си написал, но това не променя факта, че харесва нещо повече в друга, за мен твоят си човек трябва да е най и ако не е така, връзка не трябва да има, такива връзки са ми някак ужасни, пропити със самота, привличане може да има, но любовта е далече, скрита, недостижима, обвързани двама, примката ги притиска, душата им слята с другата да бъде не иска, телата им се сливат, душевността не е хомогенна, не е като да те изпълва със смисъл божествената му вена, пренасяща кръв към сърцето му, даваща ти сила възвишена
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-04-2016 на 09:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си