- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той заглежда други
продължаваш да говориш сякаш ме познаваш, без да е така*, дори ако са халюцинации е интригантско в случая, защото поднасяш нещо чуждо и лично във форум
как реши, че нещата при мен са така, както в личните твои изблици спрямо мен, които са във въпросите ти над мнението ми, от което съм се цитирала и какво общо има с темата? (риторичен въпрос е, не ти искам отговор)
грозно е да изопачавате и да въртите интриги
на въпросите отговорих, но предполагам, че за теб не съм, защото асимилацията ти е в кома и защото не мислиш, че за някои въпроси "хахаха поредната празноглавщина" е добър отговор
тук също искам да се поправя, задрасквам си казаното в самоцитата, може да не значи точно това, тоест че като цяло харесва другото момиче повече, както ти си написал, но това не променя факта, че харесва нещо повече в друга, за мен твоят си човек трябва да е най и ако не е така, връзка не трябва да има, такива връзки са ми някак ужасни, пропити със самота, привличане може да има, но любовта е далече, скрита, недостижима, обвързани двама, примката ги притиска, душата им слята с другата да бъде не иска, телата им се сливат, душевността не е хомогенна, не е като да те изпълва със смисъл божествената му вена, пренасяща кръв към сърцето му, даваща ти сила възвишена
Последно редактирано от galaxy29 : 11-04-2016 на 09:04