- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Мии...че се прибрах учудващо бързо в час пик.
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Събудих се жив :Д
Имаш ли шофьорска книжка? Имаш ли автомобил? Ако "да" какъв?
Да.Да.Зелен.
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Нямам. Обаче зеленото ми е любимият цвят.
Най-грозната кола според теб? Може и снимчица да дадеш.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ми знам няколко,но сега се сещам за фиат панда.
Я да остане,че ми е интересно.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Единствената по-грозна кола от пунтото, е мултипла.
Остава.
на дядо ми москвича
как би реагирал ако видиш извънземни и от тяхната летяща чиния изляза аз
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма да се учудя, просто поредните пациенти, които посещаваш по домовете.
Религиозен ли си?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да, само домашното не ми харесва особено.
Какъв беше последния мач, на който присъства?
Волейболен.
Гледаш ли футбол? А гледа ли мача Лудогорец-Арсенал?
Някакъв тягостен между Берое и някакви други от А група. Преди години беше, от тогава не съм посещавал футболен мач.
Гледам шампионска лига от време на време. Втория мач не го гледах.
Кое е най- тежкото и сърцераздирателно нещо, което ти се е случвало?
Две са нещата. Смъртта на член от семейството ми миналата година и загубата на един от най-прекрасните хора, които съм срещала през живота си, преди няколко седмици. Изобщо трудно се справям с тези неща.
Остава.
когато се разделих с човека който ми показа какво съм и че съм нещо повече от другите
остава
Когато усетиш, че няма как да помогнеш на човек в голяма нужда, колкото и да искаш, това те изгаря...
От колко време не си пил/а?
Месец, месец и нещо може би.
Какво ти носи музиката?
Настроение общо взето , зависи много от песента.
Пушиш ли ?
Вече не.
Предпочиташ да си сам или в компания, когато релаксираш?
Сам.
Какво е общото между теб и твой/я братовчед/ка?
Обичаме всичко, свързано с козметима, пием кафе в промишлени количества и обичаме мен. :ддд Имаме еднакъв проблем с ниска захар в кръвта, та бихме могли да се свестим една-друга, ако се наложи. Освен тва обичаме сладко и желирани бонбони. Тя е представител на козметична фирма от тия каталожните, та едбакво много харесваме бранда.
Остава.
Имаме сходни вкусови предпочитания, обичаме едни и същи места, предпочитаме планината пред морето, харесваме стари филми. Това е само. Разликите са толкова много, но все пак се обичаме. :д
Колко често си сменяш четката за зъби?
Gas, Grass, or Ass... nobody rides for free
гласува ли
Не, ама отивам. Итъл би фън.
Има ли според теб някой надежден и нормален в тая бюлетина според теб? Без имена или номера, само с да или не отговори.