.
Затворена тема
Страница 234 от 239 ПървиПърви ... 134184224230231232233234235236237238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 826 до 5 850 от общо 5969
    Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Би ли ми обяснила, ако имаш 3 лайна как ще си избереш това което смяташ за най-добрия избор, и ти казваш че си длъжна да го избереш и изядеш- аре слушам. Същото казваш, представям ти го по грозен начин.
    Първо трябва да ми обясниш защо смяташ, че кандидатите са гореспоменатото. Имам предвид всички кандидати.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Аха. И къде видя за глоба или невъзможност да гласуваш по-нататък? Нещо различно от това, което аз казах? Ако не гласуваш на избори два пъти последователно, следващият път те няма в списъка. Обаче отиваш, казваш, че искаш, и те вписват отново. Да не говорим, че това уж задължително гласуване не важи за хора над 70 години. Демек никой не може да те задължи за нищо. Иначе и аз винаги съм била на мнение, че трябва да се гласува, за да не мрънкаш после кой го е избрал тоя, що не беше оня, и тн. Обаче тая година адекватни избори не виждам.
    Да съм написала нещо за глоба или невъзможност да гласуваш по-нататък?

http://www.monitor.bg/a/view/6565-%D...5%D0%BD%D0%B5/

#когатослужишнадържавата #безкористен #РБthebest

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Как може да не гласувате? Има ли основателна причина да не упражнявате демократичните си права? Избира се човекът, който ще ни представлява за следващите 5 години.
    Не си права за последното. Плюс, че има и този момент, в който ако не си гласувал, после нямаш право да се оплакваш от президента след като е избран, понеже не си направил елементарното усилие да проучиш малко кандидатите и да пуснеш глас.
    овцо задръстена, демократично е да гласуваш или да не гласуваш
    мен пумияр като президентите през последните 26 години не може да ме представлява
    и в кравария не гласувам, ама никой не ми е забранил да се смея, че си избраха маймуна

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз лично днес погледнах кандидатите и кой за какво се бори. Еми, на едните кампанията им се базира на това да хулят ГЕРБ, другите са изписали 4 страници празнословия с нито едно конкретно обещание, третите ще правят България на три морета, но как точно, не се знае...
    А дори не говоря за всеизвестните.

Иначе, имаше близки срещи от третия вид, честно казано за три години работа очаквах, че по-рано ще се случи :д
    А може би пък е било умишлено, не знам, не знам. Пряк контакт, освен хипер приповдигнато "здрасти" и почти същото "чао" нямаше, но не беше страшно

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    овцо задръстена, демократично е да гласуваш или да не гласуваш
    мен пумияр като президентите през последните 26 години не може да ме представлява
    и в кравария не гласувам, ама никой не ми е забранил да се смея, че си избраха маймуна
    Виждам, че да спазваш добрия тон те затруднява, един ден ще се научиш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Виждам, че да спазваш добрия тон те затруднява, един ден ще се научиш.
    искаш ли да се ебем ?

Мега фен Аватара на tori
    Останах без нокти. Не мога да пиша на тилифоня даже, толкова е тъжно. Искам да не се бяха чупили.

Мега фен Аватара на divergent
    Да съм написала нещо за глоба или невъзможност да гласуваш по-нататък?
    Не, но аз казах, че не е съвсем задължително и няма какво да ти направят, а ти каза, че не съм права.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Незаконно е точно днес да ти давам предложения публично тук, ама лично ще ти пратя, пък ти сама си прецени.
    Аурисе, ако може само и на мен да пратиш. От чисто любопитство питам, дори нямам право да гласувам на тези избори.

Дивергентката, к'во значи, че няма последици? Нима да се избере тоя катил Тетка Татева не са достатъчно големи последици? По-важно е днес да се гласува на референдума, пък за президент ако щете и напишете отдолу с думи "не гласувам за никого" или че се кандидатирате вие, ваш проблем.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Аурисе, ако може само и на мен да пратиш. От чисто любопитство питам, дори нямам право да гласувам на тези избори.

Дивергентката, к'во значи, че няма последици? Нима да се избере тоя катил Тетка Татева не са достатъчно големи последици? По-важно е днес да се гласува на референдума, пък за президент ако щете и напишете отдолу с думи "не гласувам за никого" или че се кандидатирате вие, ваш проблем.
    Имам предвид, че няма последици за конкретния човек. За последиците от избора вече, направо не ми се коментира колко ще са пагубни. :/
    А за референдума едва ли ще се съберат достатъчно гласове, за да бъде зачетен, даже и да се съберат, минава през парламента и пак те решават.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Абе,гласувайте бе.Дори и невалидна бюлетина,важното е да се гласува.Не го ли разбрахте това най-накрая?!
    Както казва Лиланда,още по-важно е да се гласува на референдума,макар и с орязани въпроси.
    Дивергентче Има послици ако не се гласува на 2 поредни избора за президент,демек през 5 години.(махат те от списъците).А иначе има достатъчно гласове,друг е въпроса че всякак ще се опитат да провалят референдума,защото не им изнася на тия в парламента ние да имаме право на глас.

ПТ:Баси умората тия 2 дена,а не съм правил кой знае какво.Това да наваксвам ходения на фитнес ме разбива.
    Последно редактирано от deitona22 : 11-06-2016 на 13:29
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Дивергентче Има последеци ако не се гласува на 2 поредни избора за президент,демек през 5 години.
    Дейтонче, последиците са, че те няма в списъка. Обаче като подадеш заявление пак те вписват. Последици няма. Информацията ми е от сигурни източници. Всичко е за сплашване на балъците.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Дейтонче, последиците са, че те няма в списъка. Обаче като подадеш заявление пак те вписват. Последици няма. Информацията ми е от сигурни източници. Всичко е за сплашване на балъците.
    Знам,ама все пак е по-добре така.Ако знаят че е задължително,ще отидат.И за първи път откакто гласувам имаше навалица в даскалото.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на LoadRunner
    гласувах бе, споко
    аз ходих за референдума повече
    да им намалим манджата :д интересно ми е какво ли ще стане ако наистина им я намалим
    даже ми е много интересно, чак нямам търпение да видя резултатите

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Плача

Как може да не си знаете собствената конституцията бе?!

От ЕС ни натиснаха да наложим наказателна (силно казано) мярка за хората, които не гласуват. Обаче щото са тарикати лавираха и за това сложиха тая "2 пъти ако не гласуваш на едни и същи избори, ще те махнем от списъците" фиктивна боза.

КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО ТИ Е ДА ГЛАСУВАШ и като отидеш и учтиво им теглиш една п*тка майна в общината са длъжни да те впишат на момента в списъците иначе ги съдиш в Страсбург.

А относно изборите ще кажа. Кипи безсмислен труд.

Пп- Деполитизиран съм по професия ;о и няма да гласувам, ще чакам да ме "накажат".
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Знам,ама все пак е по-добре така.Ако знаят че е задължително,ще отидат.И за първи път откакто гласувам имаше навалица в даскалото.
    Аз не казвам, че не е по-добре, но се опитвам да обясня, че дори и да не се гласува, това не може да ви повлияе по никакъв начин. Принципно винаги съм подкрепяла задължителното гласуване, обаче тази година като няма нито един адекватен избор и просто няма за кого, реших да направя изключение и да покажа креативност.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    гласувах бе, споко
    аз ходих за референдума повече
    да им намалим манджата :д интересно ми е какво ли ще стане ако наистина им я намалим
    даже ми е много интересно, чак нямам търпение да видя резултатите
    То и аз основно за тва ходих.
    За президент-все тая,който и да е ,все зле.Само да не е Баба Меца.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

По-скоро задължително гласуване, като изискванията за да имаш право са средно образование и да си бил осигуряван минимум 9 месеца в рамките на последните 15 / както е в Англия.
    Ма т'ва значи да си променим конституцията.
    Йок.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    По-скоро задължително гласуване, като изискванията за да имаш право са средно образование и да си бил осигуряван минимум 9 месеца в рамките на последните 15 / както е в Англия.
    Ма т'ва значи да си променим конституцията.
    Йок.
    Тая конституция колко трябва да се промени не е истина.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Не може, вързани сме с тоя ЕС ;д
    всичко се copy-paste-ва.
    Dr. Gregory House

Аз пък съм на мнение, че хора с българско гражданство, които обаче живеят от повече от пет години в чужбина, нямат право да решават кой да ни управлява тук. Викам да организирам един референдум.

давай
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не може, вързани сме с тоя ЕС ;д
    всичко се copy-paste-ва.
    В конктретния случай да.Ама да свикят едно Велико Народно ,да махнат великото народно и нещата е са по-лесни.
    ПТ:Чакам да баба Меца как ще загуби и Винету с какво ще се оправдае.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

не става така... подписали сме харти и договори и права на човечеството и конвенции и булшитове... няма как да го променят без някой да писне. ;д
    пък и ЕС ни задължава да сме с уеднаквено законодателство
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си