- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
http://www.monitor.bg/a/view/6565-%D...5%D0%BD%D0%B5/
#когатослужишнадържавата #безкористен #РБthebest
овцо задръстена, демократично е да гласуваш или да не гласуваш
мен пумияр като президентите през последните 26 години не може да ме представлява
и в кравария не гласувам, ама никой не ми е забранил да се смея, че си избраха маймуна
Аз лично днес погледнах кандидатите и кой за какво се бори. Еми, на едните кампанията им се базира на това да хулят ГЕРБ, другите са изписали 4 страници празнословия с нито едно конкретно обещание, третите ще правят България на три морета, но как точно, не се знае...
А дори не говоря за всеизвестните.
Иначе, имаше близки срещи от третия вид, честно казано за три години работа очаквах, че по-рано ще се случи :д
А може би пък е било умишлено, не знам, не знам. Пряк контакт, освен хипер приповдигнато "здрасти" и почти същото "чао" нямаше, но не беше страшно
Останах без нокти.Не мога да пиша на тилифоня даже, толкова е тъжно. Искам да не се бяха чупили.
![]()
Аурисе, ако може само и на мен да пратиш. От чисто любопитство питам, дори нямам право да гласувам на тези избори.
Дивергентката, к'во значи, че няма последици? Нима да се избере тоя катил Тетка Татева не са достатъчно големи последици? По-важно е днес да се гласува на референдума, пък за президент ако щете и напишете отдолу с думи "не гласувам за никого" или че се кандидатирате вие, ваш проблем.
Имам предвид, че няма последици за конкретния човек. За последиците от избора вече, направо не ми се коментира колко ще са пагубни. :/
А за референдума едва ли ще се съберат достатъчно гласове, за да бъде зачетен, даже и да се съберат, минава през парламента и пак те решават.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Абе,гласувайте бе.Дори и невалидна бюлетина,важното е да се гласува.Не го ли разбрахте това най-накрая?!
Както казва Лиланда,още по-важно е да се гласува на референдума,макар и с орязани въпроси.
Дивергентче Има послици ако не се гласува на 2 поредни избора за президент,демек през 5 години.(махат те от списъците).А иначе има достатъчно гласове,друг е въпроса че всякак ще се опитат да провалят референдума,защото не им изнася на тия в парламента ние да имаме право на глас.
ПТ:Баси умората тия 2 дена,а не съм правил кой знае какво.Това да наваксвам ходения на фитнес ме разбива.
Последно редактирано от deitona22 : 11-06-2016 на 13:29
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
гласувах бе, споко
аз ходих за референдума повече
да им намалим манджата :д интересно ми е какво ли ще стане ако наистина им я намалим
даже ми е много интересно, чак нямам търпение да видя резултатите
Плача
Как може да не си знаете собствената конституцията бе?!
От ЕС ни натиснаха да наложим наказателна (силно казано) мярка за хората, които не гласуват. Обаче щото са тарикати лавираха и за това сложиха тая "2 пъти ако не гласуваш на едни и същи избори, ще те махнем от списъците" фиктивна боза.
КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО ТИ Е ДА ГЛАСУВАШ и като отидеш и учтиво им теглиш една п*тка майна в общината са длъжни да те впишат на момента в списъците иначе ги съдиш в Страсбург.
А относно изборите ще кажа. Кипи безсмислен труд.
Пп- Деполитизиран съм по професия ;о и няма да гласувам, ще чакам да ме "накажат".
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз не казвам, че не е по-добре, но се опитвам да обясня, че дори и да не се гласува, това не може да ви повлияе по никакъв начин. Принципно винаги съм подкрепяла задължителното гласуване, обаче тази година като няма нито един адекватен избор и просто няма за кого, реших да направя изключение и да покажа креативност.![]()
По-скоро задължително гласуване, като изискванията за да имаш право са средно образование и да си бил осигуряван минимум 9 месеца в рамките на последните 15 / както е в Англия.
Ма т'ва значи да си променим конституцията.
Йок.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не може, вързани сме с тоя ЕС ;д
всичко се copy-paste-ва.
Dr. Gregory House
Аз пък съм на мнение, че хора с българско гражданство, които обаче живеят от повече от пет години в чужбина, нямат право да решават кой да ни управлява тук. Викам да организирам един референдум.
давай
Dr. Gregory House
не става така... подписали сме харти и договори и права на човечеството и конвенции и булшитове... няма как да го променят без някой да писне. ;д
пък и ЕС ни задължава да сме с уеднаквено законодателство
Dr. Gregory House