Първоначално написано от deitona22 Пумба,заеми се да оправиш форума. По възможност веднага! п.с.да се опитват да му променят нещо? То той го развали, ти искаш да го оправи....
Първоначално написано от Smrazqvashta То той го развали, ти искаш да го оправи.... Момиче, спри да се заяждаш...
Първоначално написано от YoungBloodZ Момиче, спри да се заяждаш... Още ли не е оправен? До кога така ?!
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Още ли не е оправен? До кога така ?! На мен ми харесва какъв е. Празен.
Death is not the end, it is only the beginning
Първоначално написано от YoungBloodZ Момиче, спри да се заяждаш... Съжалявам, че приемаш отличаването на истината, като заяждане.
Първоначално написано от Smrazqvashta Съжалявам, че приемаш отличаването на истината, като заяждане. И аз съжалявам, че не оценяваш комплимента ми.. :X
Първоначално написано от fanton1 Тя не се е заяждала, само казва... Първоначално написано от YoungBloodZ И аз съжалявам, че не оценяваш комплимента ми.. :X Как ти се събра в ръцете, в мислите, не знам.
Първоначално написано от YoungBloodZ Момиче, спри да се заяждаш... Тя не се е заяждала, само казва...
Правила