.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

По-едро момиче

Здрасти, момичета и момчета.Как ще реагирате ако видите слабо момче и предимно закръглено момиче да са във връзка?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    По същия начин, ако видя момичето, да е една глава по-високо от момчето.

Би изглеждало странно, но важно е те да се приемат такива каквито са

Мега фен Аватара на baby_baby
    Изобщо няма да обърна внимание щом се харесват да се взимат

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Всичко зависи от това дали са щастливи.Коя съм аз,че да реагирам някак си?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mathematicalinteger Виж мнението
    Здрасти, момичета и момчета.Как ще реагирате ако видите слабо момче и предимно закръглено момиче да са във връзка?
    Ще си помисля, че на момчето само тая дебелата му пуска и второ - че и дебелите момичета имат нужда от либоФ !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ще си помисля, че на момчето само тая дебелата му пуска и второ - че и дебелите момичета имат нужда от либоФ !
    време е да се замислиш персонално над това което каза
    и сам виждаш че има светлина в тунела

Град
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Хахахаха, стига бе. Едва ли е грозно момчето, според мен се прави из темите.

Град
    София
    Няма светлина, пробвал съм и това .

Няма светлина, пробвал съм и това .
    СИЛНО ме съмнява
    начина по който говориш значи че търсиш вниманието само на намазани боклуци
    едва ли сам си вярваш че всички жени търсят пари
    има си определени типажи за определени типажи хора

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не бих реагирала. За мен само човек с предразсъдъци би се впечатлил.

Мега фен Аватара на tori
    Да се втеляваш кой кво ще каже за това как стоиш до някого е филмарско, щото на повечето хора им е „Meeeehhhh...“ Или биха обидили избора ти, което не е хубаво като цяло.
    Ся, и на мен са ми обяснявали, че човека до мен изглежда агресивен и след някоя друга година е способен да ме пребива, но той спира на аварийни, за да спаси таралежче. Мисълта ми е, че отстрани нещата не изглеждат такива, каквито са. Поне не и винаги. И не винаги е добре да слушаш съвети.

Град
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Да се втеляваш кой кво ще каже за това как стоиш до някого е филмарско, щото на повечето хора им е „Meeeehhhh...“ Или биха обидили избора ти, което не е хубаво като цяло.
    Ся, и на мен са ми обяснявали, че човека до мен изглежда агресивен и след някоя друга година е способен да ме пребива, но той спира на аварийни, за да спаси таралежче. Мисълта ми е, че отстрани нещата не изглеждат такива, каквито са. Поне не и винаги. И не винаги е добре да слушаш съвети.
    По скоро тук става въпрос за външни фрапиращи разлики.
    Аз лично, като видя жена да стърчи една глава над мъжа, ми е смешно. Също, жената да е някаква тупалка 130 кг, а мъжа 60 кг. Или супер яката жена в лице и в тяло, а е с дебел, грозен и противен. Е последния тип е ясен, тя е с него за парите, но пак си е смешно, поне на мен ми е.
    Наречете ме какъвто искате. .
    Ти по-скоро говориш за характер и поведение.
    Това че е агресивен, не означава, че би пребил жена си.
    Има мъже и "мъже". Естествено само жените сте способни, да изнервите мъжа до небесата, но само слабите посягат на жени, това не е мъжка постъпка.
    И нещата са относителни, всеки човек се променя докато е жив!!!! Винаги може да очакваме изненади, от хората, които са ни най-близки.
    Може да си с най-невинния, а в даден момент, да надмине дявола.
    Когато се запозная с нов човек, опознавайки го, ако ми е прекалено идеален, значи нещо куца, играе роля.
    Е после си показват същността....
    Последно редактирано от VinDiesel : 11-15-2016 на 10:03

Град
    София
    СИЛНО ме съмнява
    начина по който говориш значи че търсиш вниманието само на намазани боклуци
    едва ли сам си вярваш че всички жени търсят пари
    има си определени типажи за определени типажи хора
    Нали самият ти казваше, че съм грозен рахит ! Какво не съм пробвал според теб?!
    Пробвал съм да свалям и каня на срещи и грозни дебелани, които дори не харесвам, просто за да видя дали ще стигнем до секс и те дори не искат да излизаме на първа (в редки случаи втора) среща!
    Всъщност аз в крайна сметка правих секс с грозна и дебела, само че беше и дърта и трябваше и да ѝ платя.

Разбира се не всички жени търсят (само) пари - има и такива, които търсят нацепената батка, а има и такива, които не знаят какво искат и те не са малък процент.

Какъв смисъл влагаш в израза "типажи"?
    Типажът "кифла", търси типаж "чичко-паричко" и обратно?
    Типажът "кльощав смотльо" търси типаж "дебелана" и обратно, защото само те пускат един на друг?
    Типажът "застаряваща лелка" търси типаж "нацепена батка"?
    Или друго?
    Последно редактирано от Грозния : 11-15-2016 на 19:36

много ми е интересно в коя графа слагаш тия момичета (щото до сега не съм видял никъде да ги споменаваш) та тия момичета които си падат по тия момчета които си ходят на работа, със средна заплата, карат вехта кола най-често семейната или там на баща си, които ходят на фитнес от време на време, някой път на лостове, някой път не ходят въобще, излизат по кафета, паркове, кина, театри и тнт, ходят от време на време на вечери с жените си на нормални места, веднъж годишно може да идат и на море за 5 дена, бе ко да ти кажа, някви такива странни хора
    та не съм и видял в коя графа вкарваш и тия момчета де?
    и много ми е интересно как си пропуснал такива хора като аз ги виждам навсякъде около мен?

Град
    София
    тия момичета които си падат по тия момчета които си ходят на работа, със средна заплата, карат вехта кола най-често семейната или там на баща си, които ходят на фитнес от време на време, някой път на лостове, някой път не ходят въобще, излизат по кафета, паркове, кина, театри и тнт, ходят от време на време на вечери с жените си на нормални места, веднъж годишно може да идат и на море за 5 дена, бе ко да ти кажа, някви такива странни хора
    та не съм и видял в коя графа вкарваш и тия момчета де?
    Никоя жена не си мечтае за такъв - всяка жена иска нещо повече! И дори когато изборът им е привидно ограничен, той е огромен въпреки това! От тия които изброи, естествено избират по-нацепения, по-красивия, с по-хубавата кола и с повечето пари!

Освен това, всички жени са претенциозни - те искат и могат да стоят сами, но не и да имат там някой си компромисен вариант. Всичко пак отива до търсенето и предлагането - на всеки мъж който търси "каква да е" (всяка жена която би правила секс с него) има по някоя която чака "принца" (нацепената батка с пари). Схващаш ли разликата?

Мисля че имаш психически проблеми и разбирам че някой ти е набил доживотни комплекси, казвам че го разбирам защото познавам жени от всеки "типаж" както ти обясних, повечето, да не кажа всички мои обвързани познати не са стъпвали във фитнес и не са богати а работещи средно класни хора, естествено имам и богати познати, да не кажа че те са повече сами
    Хората се делят на типажи.
    А ти имаш сериозни проблеми, може би или нямаш приятелска среда, или средата ти е изключително плоска и ограничена
    или си просто малък човечец (не на ръст).
    И пак казвам никой не казва че няма даже са огромна част чалганизирани жени, но честно казано както и да изглеждат на мен лично са ми противни и безмозъчни и едвам понасям подобни нагли индивиди, определям ги като бежанци понеже си мислят че всеки им е длъжен но всъщност никой не е длъжен на никой в тоя живот.
    Всичко опира до ценностна система.

Град
    София
    познавам жени от всеки "типаж"
    Хората се делят на типажи.
    Я ми разкажи са различните типажи жени и за различните типажи мъже и кой с кой тръгва !
    Какъв смисъл влагаш в израза "типажи"?
    Типажът "кльощав смотльо" търси типаж "дебелана" и обратно, защото само те пускат един на друг?
    Или друго?
    Това ли?

Мега фен Аватара на pandabear
    стана ми тъжно за човечеството, след като изчетох коментарите.
    точно се бях успокоила, след като избраха Тръмп, баси...

Мега фен Аватара на an7raks
    Или друго?
    Значи при мъжете вариантите са "богат", "кльощав смотльо" и "нацепена батка", а при жените - "кифла", "дебелана" и "застаряваща лелка"? Искам да ми кажеш аз къде съм, че ми стана интересно... 184см, 78кг на фитнес съм ходил около месец преди няколко години, студент съм и в момента не работя, а нашите са от средната класа, следователно не съм и богат и карам 21 годишна кола. Ще ме сложиш ли в някоя от графите и?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    точно се бях успокоила, след като избраха Тръмп, баси...
    Аз пък много се кефя, че Тръмп спечели! На хората явно им писна от корумпирани лицемер(ки) и затова избраха него !
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Искам да ми кажеш аз къде съм, че ми стана интересно...
    Не те познавам за да коментирам твоя случай. Защо по-добре ти не ни кажеш какъв "типаж" си и как се случват нещата според теб ?

Описах ти в общи линии най-важното според твоята теория.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Искам да ми кажеш аз къде съм, че ми стана интересно... 184см, 78кг на фитнес съм ходил около месец преди няколко години, студент съм и в момента не работя, а нашите са от средната класа, следователно не съм и богат и карам 21 годишна кола. Ще ме сложиш ли в някоя от графите и?
    По-висок и по-тежък си от мен, имаш кола, вашите са от средната класа и не работиш, а нашите са бедни и се налага да бачкам. Имаш повече, отколкото имам аз - не е ли очевидно?! А в коя графа да те сложа... а да - "синчето на мама/тати", което им харчи парите. За това имаш и жена, а такива като мен - не.

Град
    По-висок и по-тежък си от мен, имаш кола, вашите са от средната класа и не работиш, а нашите са бедни и се налага да бачкам. Имаш повече, отколкото имам аз - не е ли очевидно?! А в коя графа да те сложа... а да - "синчето на мама/тати", което им харчи парите. За това имаш и жена, а такива като мен - не.

Грозния, ти си като кон с капаци, за всичко имаш отговори, но не си прав.
    Ако имаш скъпа кола и много пари, то ти ще имаш жена, но жената няма да има теб, а колата и парите ти.
    Парите не са оправдание, че не може да си намериш жена.
    На 16-17 години съм ходил на почасова работа, не че родителите ми не са ми давали пари, дори ме караха да не ходя с безброй причини, но аз исках да си изкарам сам парите, а не да съм зависим, исках просто да съм малко "самостоятелен", доколкото е възможно на тези години.
    Последно редактирано от VinDiesel : 11-18-2016 на 18:52

Залагам си главата, че за едно лято изкарвам колкото теб за половин година, а дори не изкарвам кой знае колко... Първата кола съм си я взел със спестявания, събирани няколко години, а никога не съм имал по повече от 2-3лв на ден като ученик. Втората я взех като продадох първата, а помощта от страна на нашите е била под формата на труд, не на пари. Първата година карах пак с това, което успея да спестя, а после от бачкането през лятото и някои странични неща. Поели са ми издръжката като студент(което хич не е малко), но далеч не ми остава за лигавщини. Син съм на майка ми и баща ми, да, ама за частта с харченето на парите си в грешка. Ако си дадеш малко зор, можеш да изкарваш прилични пари, дори в България. Ама ти е по-лесно да мрънкаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си