- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-едро момиче
много ми е интересно в коя графа слагаш тия момичета (щото до сега не съм видял никъде да ги споменаваш) та тия момичета които си падат по тия момчета които си ходят на работа, със средна заплата, карат вехта кола най-често семейната или там на баща си, които ходят на фитнес от време на време, някой път на лостове, някой път не ходят въобще, излизат по кафета, паркове, кина, театри и тнт, ходят от време на време на вечери с жените си на нормални места, веднъж годишно може да идат и на море за 5 дена, бе ко да ти кажа, някви такива странни хора
та не съм и видял в коя графа вкарваш и тия момчета де?
и много ми е интересно как си пропуснал такива хора като аз ги виждам навсякъде около мен?
Никоя жена не си мечтае за такъв - всяка жена иска нещо повече! И дори когато изборът им е привидно ограничен, той е огромен въпреки това! От тия които изброи, естествено избират по-нацепения, по-красивия, с по-хубавата кола и с повечето пари!
Освен това, всички жени са претенциозни - те искат и могат да стоят сами, но не и да имат там някой си компромисен вариант. Всичко пак отива до търсенето и предлагането - на всеки мъж който търси "каква да е" (всяка жена която би правила секс с него) има по някоя която чака "принца" (нацепената батка с пари). Схващаш ли разликата?