- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Специално за второто съм абсолютно съгласна. Така, де - откакто се хванах да си карам курса осъзнах, че реално сме по-малко ориентирани в посоките и сте прави да ни се присмивате. Не изключвам и възможността просто да съм неумела още, де...
Иначе тва, че се ебавам с бебета в кофи не значи, че съм окей с идеята да ида да си изхвърля детето или някой да го направи. Не скачайте.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
добре, май започнах да схващам защо общоприетото мнение за трудност е такова
чичо Цицерон не си поплюва
и все пак си мисля, че това е моят език, а не другият
макар че вчера май установих красотата и на другия
мдамда, прекрасни са и двата, просто си трябва бачкане хихи
edit: и стипендия взимам, 'баси якото
Последно редактирано от Ewok : 11-16-2016 на 11:05
Днес леля ви Корнелия Нинова се скъса да се бие по гърдите как били спечелили с много изборите за президент с иначе НЕЗАВИСИМИЯ кандидат за президент. На печелившите честито...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
То, ако ГЕРБ милееха за България, нямаше да подават оставки, след остави, само защото ''народа'' гласувал за друг президент и то с основание. Нямаше да се прави този изкуствен цирк вече втори път. Такива трагични словоизлияния и предаване доброволно на държавата в ръцете на хора, които се знае, че не са по-различни... не стоят за лидер мислещ патриотично. Добре стана. Пък тези новите (старите) ще ги виним и тях. Какво толкова се вълнуваш? Че Герб ги няма?
Не се вълнувам. Просто искам сега ГЕРБ да върнат полагащият им се мандат и да оставят БСП да поуправлява поне до евентуалните предсрочни избори Март, Април,че явно отново е дошло времето да ги погледаме.![]()
Друг е въпроса,че както Корнелчето до преди няколко дни подкрепяше референдума на Слави точка по точка,защото така казал народа,а сега започна плавно да връща задна може и да изкарат бая по-малко....![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
БСП казаха, че няма да управляват с този парламент.
Ами аз някъде бях чел,че си променили решението и щели да водят преговори,но пък и да не е вярно,ако няма промени в избирателната система дотогава и са вярни и подобни сегашните прогнози на социолозите,че ГЕРБ водят с около 2% пред БСП току виж бъдат отново оставени да си направят някоя коалицийка подобна на ДПС-БСП-НДСВ както навремето,което няма да е особено хубаво да се повтори...
А иначе Корнелия Нинова си е бивш кадър на СДС в случай,че има незапознати.
Корнелия Нинова – Жената-хамелеон! СДС яхна БСП…
https://sputnik.bg/korneliya-ninova-...sds-yahna-bsp/
Последно редактирано от Niakoitam : 11-16-2016 на 16:19
Кой ще управлява? Евро рома ли?![]()
![]()
nqkoitam Престани да се вълнуваш. Това кой в коя партия е бил, не определя личните му качества и интереси. Светът се променя, човек също сменя възгледите си и се учи от грешките. До сега Доган е най-интелигентния български политик.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-16-2016 на 16:26
"Галъп": Малко над 2% преднина за ГЕРБ пред БСП, ако парламентарните изборите бяха днес (графика)
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/..._pred_bsp_ako/
I think, therefore I drink.
Намерих си цитата на живота.
После може да ви наспамя с latin puns, само да приключа проклетата глава...
Просто ги предпочитам пред БСП, защото от 1000 километра си личи, че се справят по-добре и са малко по-малко нагли. А друга алтернатива в момента просто няма. А папугай, ти като като задъртяващ вече 40 и кусур годишен анонимен чичка подвизващ се в тийна да се закача с 16-17 годишни девойки и да хейти хората най-малко имаш правото да ми го играеш много преуспелия баровец с кинтите...
И щом това има такова значение...не, в момента НЕ работя в общината.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-16-2016 на 17:53
Ами по логиката на Рънъра значи много ни мразиш всички...![]()
![]()
![]()
Мдаа...