- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- равни ли са всички българи
хахахахахах
хахахахахаха
Първо. докато световната икономика е зависима от природните ресурси, Русия си остане икономически фактор.
Второ. Русия работи изключително съвсместно във военно отношение с Китай и със основание. Което означава, че мине ли САЩ с роката напред, Русия ще подкрепи Китай. Освен във военната свера, всички видяхме как газвоите тръбопроводи от Сибир се насочика към Пекин.
Европа е много притеснена от Тръмп, не знам за какво обединение главотиш. Европа е доста слаба без САЩ. Русия е малко вероятно да изгуби влиянието си в Европа. ЕС е пред разпад. Въпрос на малко време е.
Аурисе. Генно модифицираните продукти, с които се тъпчиш като мръсна свиня, всъщност са много добър индикатор за запушеното ти съзнание и безмислещите ти функции на роботче вървящо към самоунищожение заедно с останалата маса хомо сапиенс.
отгоре му спуснаха, че тръмп вече трябва да го подкрепят
до ония ден всички на хранилка го псуваха
ама нямат шанс да му спретнат революция
Не съм особено запознат с културата им. Знам, че японците имат "традиция" да се самоубиват, когато се издънят сериозно в нещо. Въпрос на чест. Много бих се радвал, ако и тук беше така.
Иначе, силно се съмнявам по някакъв начин да налагат културно вличние, където и да е. Просто е безсмислено. А за икономическото влияние ми е все тая. Едва ли ще е по-зле от американците, които си печатат зелени хартийки без покритие.
единственото общо между японци и китайци са дръпнатите очи
https://www.youtube.com/watch?v=-nZkP2b-4voА за икономическото влияние ми е все тая. Едва ли ще е по-зле от американците, които си печатат зелени хартийки без покритие.
Бих ти пратил линк към поредица курсове посветени на китай от ЕдХ, но нещо ми подсказва, че ще свършат като другите курсове, които съм линквал - неотразени.
Тези видеа поне са интересни
Приятно гледане!
ЕС е най-голямата икономика в света, Франция има ядрено оръжие, и армиите на ЕС сборно правят Русия да изглежда като джудже.Европа е много притеснена от Тръмп, не знам за какво обединение главотиш. Европа е доста слаба без САЩ.
Проблемът на Европа не е липсата на сила, а разделението.
Французите и германите ако се разберат за обща армия, играта на Русия в Европа свършва. И това ще се види в близките година-две ще се случи ли.
1. дразнещо вулгарен сиАурисе. Генно модифицираните продукти, с които се тъпчиш като мръсна свиня, всъщност са много добър индикатор за запушеното ти съзнание и безмислещите ти функции на роботче вървящо към самоунищожение заедно с останалата маса хомо сапиенс.
2. казах ти, че ГМО в ЕС са забранени. Обясни ми как бих могъл изобщо да се тъпча с тях, дори да исках ?
3. На теб ли да вярвам за опасните ГМО-та или на стотици изследвания върху различни храни които показват, че са си съвсем годни за употреба. Друг въпрос е, че превръщат специалности като твоята в материал за бунището. Вероятно затова и негодуваш, нз. А и ми е се тая
задръстен соросоиден кретен
забранено е отглеждането на ГМО, УЖ
за сметка на това гмо соя присъства в 90% от продаваните пакетирани храни
изследванията са от 10 години, на теб може и да не ти пука, че децата ти ще са хермафродити, ама другите не сме много на кеф от подобно положение
Не знам в кои фантазии обединена Европа има военнен потенциал равняващ се и на половината от руската конвенционална и техническа мощ, ако премахнем САЩ. В една разгърнала се война по всички фонтове, дори в с пълната мобилизация на САЩ, Русия вече ще е окупирала всяка избрана цел.. :Д
Европейската икономика е напълно зависима от руската газ и САЩ...
Ако Европа се подчини още малко на САЩ и очакваните природни катаклизми допълнително повлиаят на земеделското производство , ГМО-то ще се разреши и тук.
Вносът на ГМО продукция е позволен.
В момента над половината хранителните стоки в магазитните, тоест почти всички сладки бомбони, шоколади, разни салати и тнт, са произведени с участие на ГМО микроорганизми..
Това, че не се задавяме, не означава, че организмът ни е приобщен към изкуствена химия.
Преди години на същия принцип са говорили за оловото. Как нямалко НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ Е ВРЕДЕН. И чак след много години някои тъпкани, мачкани и заплашвани учени успяват да бъдат ''чути'' от ''благородни'' сили и управляващи, за да излезе на показ истинското смъртоносно влияние на този елемент, натрупвайки се в тялото на хората.
И сега на същия принцип има много създадени технологии, които с успех могат да се реализират на пазарите, но се ликвидират по всякакъв начин от основаните днес корпорации..
аурисе, знам, че специалността ти е компютърни технологии, но това не означава, че трябва да отхвърлиш всякакво екологично мислене... нека се развива модернизацията, но също така и да се оценява натуралното, природното съвършенство..
http://www.gmo-free-regions.org/gmo-...ions/bans.html
http://blogs.reuters.com/great-debat...re-to-stop-it/
На папагала децата ще станат хермафродити и без ГМО![]()
Последно редактирано от Zlennox : 11-17-2016 на 18:52
преди 10 000 години климата на земята е бил много по-топъл от сегашния
глобално затолпляне има, ама не е само по вина на газовете
озонови дупки има, ама нещо скоро взеха и изчезнаха
пак не се знае защо
Толкова си прост че не си вложил и един килобайт размисъл в статията! Не става дума за пчелички и мед. Когато я прочетеш и се обрзавош върху ГМО индустрията, тогава може да ме наречеш прост, а не да приравняваш ГМО с пестициди и други препарати използващи се са подсилването на обработката на продукти! Генно модифициране съществува много преди научния бум, още от зората на селксо стопанството.
http://www.beyondveg.com/billings-t/...fruit-1a.shtml
"Аll human beings, two Cambridge University scientists have established, are genetically modified, including Chipotle’s customers. Over the years, hundreds of foreign genes have jumped into human DNA through a natural phenomenon called “gene flow.” As a result, all humans carry genes that originated in algae, bacteria and fungi."
загубата на горите е големия проблем, всичко друго зависи от тях, цялата екосистема е основана на тях
за 50 години 2* градуса разлика
за 500 000 години - 5 градуса разлика
Сигурно е едно и също.
Баси вие как функционирате изобщо. Понякога ме е срам, че изобщо посещавам този сайт.
как ли са ги изчислили тия 5 градуса за 500 000 години
то в кравария няма сграда по-стара от 200 години