.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1511

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Групата на върха се състои от над 200 хил. души в Бълария
    според мен са поне 2 милиона, а може и да са 5, но към 2030 година ще са поне 10 милиона тия на върха в България

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    според мен са поне 2 милиона, а може и да са 5, но към 2030 година ще са поне 10 милиона тия на върха в България
    ми не съвсем, защото в основата на Капитализма е заложено самоизяждането. Всеки иска по-големи печалби / продажби и да плаща по-малко на работниците, ако може сам всичко да произвежда и да не плаща. Е да но нали някой трябва да го купи това всчикото нещо ? Е ако не му дадеш пари на този някой то тогава кой ще го купува ?! Също така тези външните господари не мисля, че ще искат да делят нещо си с нашата върхушка. Приемат ли TTIP идват външните корпорации и са ги изяли тези 200К с парцалите

Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    ми не съвсем, защото в основата на Капитализма е заложено самоизяждането. Всеки иска по-големи печалби / продажби и да плаща по-малко на работниците, ако може сам всичко да произвежда и да не плаща. Е да но нали някой трябва да го купи това всчикото нещо ? Е ако не му дадеш пари на този някой то тогава кой ще го купува ?! Също така тези външните господари не мисля, че ще искат да делят нещо си с нашата върхушка. Приемат ли TTIP идват външните корпорации и са ги изяли тези 200К с парцалите
    Абсолютна истина. Нашите са пълни слуги, защото друго не могат. Те не просто се съобразяват с външните сили, защото всяко едно отклонение от правилата им е съпроводено със спиране на европейски субсидии, санкции, медийно и информационно пропагандиране, в крайна сметка тотална вътрешно политическа и социална дистабилизация докато не сложат други слуги.

Сега искат да създават изкуствен интелект, който да измести всеки работник, но тогава има риск създадените роботи да еволюират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си