Първоначално написано от YoungBloodZ нещо, че ми е скучно, ве. изсмях са. Случвало ли ви се е да имате да вършите поне три неща и да продължавате да дремете без да се захващате с нито едно?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от deitona22 Казваме ти нещо,защото ти е скучно. съкровище, похвали се с нещо.
Първоначално написано от divergent съкровище, похвали се с нещо. КолЪта мина технически преглед,мина ми реферата днеска ии тва е. Първоначално написано от divergent изсмях са. Случвало ли ви се е да имате да вършите поне три неща и да продължавате да дремете без да се захващате с нито едно? Еври фъкинг сингъл дей.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 КолЪта мина технически преглед,мина ми реферата днеска ии тва е. Еври фъкинг сингъл дей. Това означава ли, че вече спокойно можеш да дойдеш при мен? ^_^ И аз сам тей, нимоа се понасям.
Първоначално написано от divergent съкровище, похвали се с нещо. аз съм си такъв просто още не съм ти го визуализирал отговарям ти на изтритото
Първоначално написано от LoadRunner аз съм си такъв просто още не съм ти го визуализирал отговарям ти на изтритото ама не с такива цитати, че дейтона ще помисли, че на теб съм написала съкровище... значи ще я пропусна визуализацията.
Първоначално написано от divergent значи ще я пропусна визуализацията. ще я пропуснеш да но само защото още не съм готов за сериозна връзка
Първоначално написано от LoadRunner но само защото още не съм готов за сериозна връзка това ми припомни нещо много забавно.
Уйет,уот? Агейн?
Първоначално написано от deitona22 Уйет,уот? Агейн? Като не предприемаш нищо, друг предприема, а ти оставаш на сухо. Така е било, така и ще бъде.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от deitona22 Уйет,уот? Агейн? стига бе, даже аз не съм толкова ревнива. само теб искам, успокой се. цун
Първоначално написано от divergent стига бе, даже аз не съм толкова ревнива. само теб искам, успокой се. цун Чи то и аз не съм Първоначално написано от inewton Като не предприемаш нищо, друг предприема, а ти оставаш на сухо. Така е било, така и ще бъде. Ти па от къде изплува? Ходи си кръкни ромче.
Първоначално написано от deitona22 Ти па от къде изплува? Ходи си кръкни ромче. От морето на мъдростта. Днес е строг пост. Не се позволява дори вино.
Първоначално написано от deitona22 Чи то и аз не съм Мда уе. Колкото аз не съм мързел.
Първоначално написано от inewton От морето на мъдростта. Днес е строг пост. Не се позволява дори вино. Мале, ще горя в ада. Днес бях на дефилето на младото вино и пробвах четири.
Първоначално написано от inewton От морето на мъдростта. Днес е строг пост. Не се позволява дори вино. Бла бла бла бла бла. Строг бла бла пост бла бла. Първоначално написано от divergent Мда уе. Колкото аз не съм мързел. Аз се правя че ревнувам ;д Разбрах че като не показвам ревност,повече дразня.
Първоначално написано от divergent Мале, ще горя в ада. Днес бях на дефилето на младото вино и пробвах четири. Подигравай се. Videbamus in inferno.
Първоначално написано от inewton Подигравай се. Videbamus in inferno. Non timebo inferno.
Първоначално написано от inewton Videbamus in inferno. Ей, това го разбрах.
Първоначално написано от deitona22 Аз се правя че ревнувам ;д Разбрах че като не показвам ревност,повече дразня. Лелее, и затова показваш, за да не ме дразниш? Оле колко си ми мило и сладко и прекрасно. Гуш.
Първоначално написано от divergent това ми припомни нещо много забавно. това значи ли че и ти искаш само да се забавляваме за пръв път да срещна сродна душа
Първоначално написано от divergent Лелее, и затова показваш, за да не ме дразниш? Оле колко си ми мило и сладко и прекрасно. Гуш. фък,хвана ме на къс пас. Рънаре,ти пък къде се буташ?
Първоначално написано от LoadRunner това значи ли че и ти искаш само да се забавляваме за пръв път да срещна сродна душа не, аз не съм забавен човек. това значи, че се сетих за нещо смешно във връзка с тази реплика.
Първоначално написано от deitona22 фък,хвана ме на къс пас. Рънаре,ти пък къде се буташ? Един въпрос, ти като си такава зодия, обичаш ли да се гушкаш, и да ти се лигавят, и да ти говорят със сладурски обръщения, или като на всички нормални мъже ти се гади?
Първоначално написано от divergent не, аз не съм забавен човек. ооооо, ма не се притеснявай, няма нищо ти няма да се забавляваш само аз ще се забавлявам
Правила