Охоооооо... Интересни неща съм изпуснал.
Първоначално написано от LadyDi оф и аз не трябва да влизам тука след като пия... нищо не ви разбирам, че ми е и трудно да ви следя кво приказвате ... аз без пиене не бих ги разбирал
Първоначално написано от YoungBloodZ Охоооооо... Интересни неща съм изпуснал. аз ги изпускам в движение
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LoadRunner да имаш ти си на средна възраст иначе е вярно това за червенокосите, много са хубави по-точната дума е сексави Не е това....
Първоначално написано от papugai много неща има при мен, ама срам през живота си не съм усещал Ъхъ. Ай нема да се заяждам с чичката,че все 1 и също повтаряш. Смени си малко репертоара-негър и малки цици вече омръзна.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от LadyDi аз ги изпускам в движение То и аз съм пийнал, така че и аз не разбирам много.
Първоначално написано от papugai аз без пиене не бих ги разбирал ам да си налея още, барем разбера за кво става дума?
Първоначално написано от LoadRunner иначе е вярно това за червенокосите, много са хубави по-точната дума е сексави Подкрепям,дейба. Ако и връзваха.
Първоначално написано от deitona22 Смени си малко репертоара-негър и малки цици вече омръзна. ти си черен, тя е с малки цици и това не е сцена, че да ми говориш за репертоар
Първоначално написано от papugai ти вместо да питаш черньото на ЛС що не ще да те ебе питащ пред всички защо не ще да те ебе аз знам, че ще, така че пак не схващаш за какво се говори. Първоначално написано от papugai и защо не харесваш женки с малки цици и защо не си казал на дивергента, че не харесваш малки цици та да свършва целия театър щото дивергента не е от тия
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от LadyDi ам да си налея още, барем разбера за кво става дума? не забравяй, че тук е пълно с клюкарки да не вземат да докладват за пияно майче
Първоначално написано от papugai ти си черен, тя е с малки цици и това не е сцена, че да ми говориш за репертоар Цицоман....
Първоначално написано от divergent щото дивергента не е от тия потвърждавам че не е с малки на пръв поглед
Първоначално написано от papugai ти си черен, тя е с малки цици и това не е сцена, че да ми говориш за репертоар Бегай си обратно в Харманли при твоите хора. А,и да не забравиш да си вземеш коза.
Първоначално написано от papugai не забравяй, че тук е пълно с клюкарки да не вземат да докладват за пияно майче аз тая вечер съм бездетна, тей че все тая
Първоначално написано от deitona22 А,и да не забравиш да си вземеш коза. ако ми обясниш, какво ще правя с тая коза, може да си взема ама да знаеш, че аз не харесвам големи цици
Първоначално написано от LoadRunner я пусни линк ко толко я хвалиш тая пача Шшш ай малко по лека, а ? Кви са тия селски обиди
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от YoungBloodZ То и аз съм пийнал, така че и аз не разбирам много. Не разбрах за играчката йонги
Първоначално написано от papugai ако ми обясниш, какво ще правя с тая коза, може да си взема ама да знаеш, че аз не харесвам големи цици Ти си знаеш,афганче.
Първоначално написано от smilegirl12 Шшш ай малко по лека, а ? Кви са тия селски обиди пача е обръщение, обида е тъпа пача
Първоначално написано от smilegirl12 Шшш ай малко по лека, а ? Кви са тия селски обиди Това е защото е ОВЧО....
Първоначално написано от LadyDi аз тая вечер съм бездетна, тей че все тая https://www.vbox7.com/play:4d56a42c99 само да не сгафиш и ти така
Първоначално написано от papugai ако ми обясниш, какво ще правя с тая коза, може да си взема ама да знаеш, че аз не харесвам големи цици Харесваш ли на Мис Тигрова циците?
Първоначално написано от smilegirl12 Не разбрах за играчката йонги Имах предвид, че ще те използвам като надуваема играчка.
Първоначално написано от VinDiesel Харесваш ли на Мис Тигрова циците? нейното не са цици, сякаш някой и е дърпал зърната и кожата се е разтегнала
Правила