- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да и пиша?
Харесвам едно момиче, когато водим чатове не знам какво да кажа какви теми да водя и като цяло. Тя знае че я харесвам от скоро, много ми е приятно като си пишем но понякога се случва да има някаква пауза след която нито единия не пише. Малко съм срамежлив към нея по принцип не толкова за това ми е кофти като започвам аз разговора имам чувството че и нахалствам, макар че тя мисля че е човек, който не би търпяла някой да и нахалства.
А като се видим някъде стоя сериозен точно 2 секунди и после се усмихвам до уши. Таа въпроса ми е как да разчупвам положението и айде беше някак лесно докато не знаеше че я харесвам, но сега ми е малко трудно какво да правя?
Намираш общи теми с нея и си говориш/пишеш.
Щом я харесваш, лови я за "гадже", какво още чакаш?
Няма от какво да те е срам, това е нещо нормално, през което всеки е преминал или ще премине.
Е да ама как да ги намеря тези общи теми смисъл знам горе-долу какво харесва ама не знам нищо общо
Тук няма как аз да разбера, тъй като ти я познаваш по-добре.
Просто всичко свършва до здравей какво правиш след това не знам какво да пиша за нищо не се сещам нищо общо не знам
Няма да е по-лесно щото е гнуслива(тя ми го е казвала). И най-вероятно да изям един шамар.
Ами трудно ще е и така (но по принцип на живо съм по-разговорлив) просто като я видя ме е срам не знам защо, пък и ние не сме си писали много
Готово поканих я! Каза че е свободна другата седмица, ако пак имам нужда от помощ ще пиша, което между другото е много вероятномерси за помощта все пак
Първо тя е гнуслива не само към мен, а като цяло така че това няма да реши съдбата ми както вика sladura 89
Второ аз си я поканих напълно приятелски само да се разходим и да си поговорим (пък може и едно кино ако е навита)
И трето отново ви благодаря на всички за помощта![]()
Мхм, ама когато сме се запознали на живо оставам със съвсем различни впечатления, личи си, ако има интерес към мен, и особено пък за едно момиче съм на 200% убеден, че ме харесва, разбрах го по някакъв начин, но като и пиша да се видим и пак същото, притеснява ли се или къде е проблема не знам!?
Искай си!
След 2-3та среща на диско или заведение я покани у вас!
Имал съм си и сериозни приятелки, ама не много през годините! Да има нещо такова, че много не действам, но в това няма лошо може и жената да действа, къде пише, че винаги мъжът трябва първи да действа! Освен това не знам как да действам, а и не искам да изглеждам като нахалник или наглец в очите на някоя!![]()