.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Учи се, как да не се учи?
    През годините трупаш опит с жените, това какво е?
    Щом влизаш в графа с приятелите, значи не си решителен и не действаш, а чакаш едва ли не до последно жената да те зариби, вместо ти нея...
    Имал съм си и сериозни приятелки, ама не много през годините! Да има нещо такова, че много не действам, но в това няма лошо може и жената да действа, къде пише, че винаги мъжът трябва първи да действа! Освен това не знам как да действам, а и не искам да изглеждам като нахалник или наглец в очите на някоя!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Имал съм си и сериозни приятелки, ама не много през годините! Да има нещо такова, че много не действам, но в това няма лошо може и жената да действа, къде пише, че винаги мъжът трябва първи да действа! Освен това не знам как да действам, а и не искам да изглеждам като нахалник или наглец в очите на някоя!
    Абе ако тя те харесва не очаквай да ти пиша просто ще се разочарова че ти не го правиш

Цитирай Първоначално написано от ParadiseBG Виж мнението
    Абе ако тя те харесва не очаквай да ти пиша просто ще се разочарова че ти не го правиш
    Първо няма как да знаеш, че те харесва и второ никъде не пише, че ти си длъжен да и пишеш след като те е харесала, ако е така нека действа и тя иначе е много лесно само да седиш и да чакаш другия да действа! Но иначе може би си прав повечето не правят нищо като харесат някой и после били разочаровани, ми не ме кефи този нашият манталитет, мисля, че в другите страни жените се държат по различен начин и са по-активни от колкото тук!

Оффф лоши новини имала си е гадже, тъпо се получава. И все пак да не се опитвам напразно де. Е все някога ще скъсат.... нали? O_O Пък ще се постарая все пак тя да ме заиска? Мисля, че това е начина? Не знам.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Дали ще изглеждаш като нахалник се преценява предварително. Трябва да знаеш на каква почва ще стъпваш. Жена да те забие е рядко срещано...
    Аз харесам ли си някоя, буквално си я вземам.
    Лапешките истории не са ми присъщи, пък да чакам, да се чудя и т.н. Жените обичат решителните мъже, тези, които се носят само по течението са в друга графа..
    Цитирай Първоначално написано от ParadiseBG Виж мнението
    Оффф лоши новини имала си е гадже, тъпо се получава. И все пак да не се опитвам напразно де. Е все някога ще скъсат.... нали? O_O Пък ще се постарая все пак тя да ме заиска? Мисля, че това е начина? Не знам.
    Не им пречи, защото на теб също не би ти било приятно, някой да се опитва да ти отнеме приятелката....

Мега фен Аватара на an7raks

Не им пречи, защото на теб също не би ти било приятно, някой да се опитва да ти отнеме приятелката....
    Тъй, ами... Виж, ако ти е жена е друго.

Град
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тъй, ами... Виж, ако ти е жена е друго.
    Така е, но аз съм на тоя принцип, ако е свободна, харесва ми и т.н., си я вземам.

Така е, но аз съм на тоя принцип, ако е свободна, харесва ми и т.н., си я вземам.
    Проблема е, че почти всички са заети особено тези, които се окаже че ми допадат! Какво тогава трябва да направя и аз имам принципи, ама в един момент ми пада пердето!!!

Град
    Проблема е, че почти всички са заети особено тези, които се окаже че ми допадат! Какво тогава трябва да направя и аз имам принципи, ама в един момент ми пада пердето!!!
    Жени свободни има много, просто средата в която се намираш, явно е само от заети...

Мега фен Аватара на an7raks
    По принцип съм съгласен, да, тъпо е да вземаш нечие момиче... Обаче, ако имам някакви впечатления от момичето/т.е. не се запознаваме на бара/ и съм решил, че си заслужава, не ми трябва много да се пробвам. Естествено, не бих направил каквото и да е различно флирт, при положение че си има приятел. То и за нея ще говори кофти, ако е съгласна на това.

Град
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    По принцип съм съгласен, да, тъпо е да вземаш нечие момиче... Обаче, ако имам някакви впечатления от момичето/т.е. не се запознаваме на бара/ и съм решил, че си заслужава, не ми трябва много да се пробвам. Естествено, не бих направил каквото и да е различно флирт, при положение че си има приятел. То и за нея ще говори кофти, ако е съгласна на това.
    Ако измъкнеш така жена от друг, трябва да ти е ясно, че някой слънчев ден може да се случи същото и с теб.
    Та ти става ясно колко е сериозна....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си