- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да и пиша?
Имал съм си и сериозни приятелки, ама не много през годините! Да има нещо такова, че много не действам, но в това няма лошо може и жената да действа, къде пише, че винаги мъжът трябва първи да действа! Освен това не знам как да действам, а и не искам да изглеждам като нахалник или наглец в очите на някоя!![]()
Първо няма как да знаеш, че те харесва и второ никъде не пише, че ти си длъжен да и пишеш след като те е харесала, ако е така нека действа и тя иначе е много лесно само да седиш и да чакаш другия да действа! Но иначе може би си прав повечето не правят нищо като харесат някой и после били разочаровани, ми не ме кефи този нашият манталитет, мисля, че в другите страни жените се държат по различен начин и са по-активни от колкото тук!![]()
Оффф лоши новини имала си е гадже, тъпо се получава. И все пак да не се опитвам напразно де. Е все някога ще скъсат.... нали? O_O Пък ще се постарая все пак тя да ме заиска? Мисля, че това е начина? Не знам.
Дали ще изглеждаш като нахалник се преценява предварително. Трябва да знаеш на каква почва ще стъпваш. Жена да те забие е рядко срещано...
Аз харесам ли си някоя, буквално си я вземам.
Лапешките истории не са ми присъщи, пък да чакам, да се чудя и т.н. Жените обичат решителните мъже, тези, които се носят само по течението са в друга графа..
Не им пречи, защото на теб също не би ти било приятно, някой да се опитва да ти отнеме приятелката....
По принцип съм съгласен, да, тъпо е да вземаш нечие момиче... Обаче, ако имам някакви впечатления от момичето/т.е. не се запознаваме на бара/ и съм решил, че си заслужава, не ми трябва много да се пробвам. Естествено, не бих направил каквото и да е различно флирт, при положение че си има приятел. То и за нея ще говори кофти, ако е съгласна на това.