- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Претърсване на багажа...
Щом пиете алкохола с помощни напитки значи не сте никакви алкохолици. Учете се от dwyd.
E ок де подробности..
Аз затова мисля, че и тия обиски дето са на автогарата не би трябвало да са законниЩото то реално е все едно да те срещнат на улицата и да почнат да те обискират. Пък и няма нито свидетел нито протокол. Ако намерят нещо в теб, като няма свидетел може да кажеш че е подхъврлено от тях
![]()
пред свидетел се претърсва движимо и недвижимо имущество, за обиск на лице се иска основателна причина и място, където да се извърши
те видят ли, че имаш пари, почти задължително ще "намерят" нещо в теб и ще почнат с 'кво ще праим ся'
не им трябват свидетели, прокурора вярва на куките, а не на потърпевшите
виновен си до доказване на противното в държавата ни
Ами мен са ме викали като свидетел. Бях с колата и ме спряха заедно с тоя зад мен. Бяха хванали двама с трева в тях и ние там трябваше да гледаме кво правят полицаите и да се разпишем на протокола като свидетели...
А иначе тва за виновен до доказване на противното е много вярно. Почнаха да се разочароват, че не откриват нищо и викат "Кажи си ако носиш нещо, докато е време".Някой въобще би ли се вързал на това
...
Ти имаш право да си искаш протокола от проверката. Даже е желатено.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.