- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той заглежда други
Нормално е, когато не получаваш нещо от някого, да го потърсиш в лицето на друг. Естествен човешки порив. Това може да не променя обичта ти и респективно да няма нужда да прекратяваш връзката. Изнасилването на душата е преекспонирано, лишено от всякакъв реализъм и витаещо в розов балон на самозаблуда, окачествяване на съвсем нормални последици от дадено поведение, а именно- недопринасяне към здравословните взаимоотношения между 2ма души.
не е лишено от всякакъв реализъм и не е витаещо в розов балон на самозаблуда, а в галактика29, която не е самозаблуда, а е едно истинско място. да последиците са нормални, но в моя свят нормалното е ужасно, а в твоя свят нормалното е добре. независимо, дали променя или не променя чувствата ти към човека ти, без значение, дали ти е все тая за него, обичаш го, мразиш го и така нататък, когато нещо в него не ти изнася и искаш друго, според мен е добре да се разделиш с него и тогава да се забъркваш с другото.
Последно редактирано от galaxy29 : 12-31-2016 на 05:07
Ти в моя свят няма как да знаеш кое е добре и не е, камо ли от един коментар провокация, имащ за цел да те накара да се вгледаш в себе си, преди да скачаш във всяка тема да съдиш хората. Всеки може да намери нещо, за което да съди другите и всеки може да бъде осъден за нещо.
Ако си мислиш, че разголени снимки веещи се по форумите с чекиджии, или да си отваряш краката за полупознати, е много морално, значи просто нещо в темата за изневярата ти тежи лично и егоистично се опитваш да си излееш злобата върху непознати от форума.
Мислиш, че тези неща са много по- морални и "чисти" от изневярата ли? Нали осъзнаваш, че друг може да не мисли така и честно казано не знам как никой не се е сетил да направи тема за тях, гордо седяща до твоята за изневерите и цитираните потребители и бичуването им и псувните по техен адрес. Мисля, че твоите подвизи биха седяли добре до онази тема. Ти как мислиш?
Или накратко- галактиката ти далеч не е едно истинско място, а просто една малка гнусна част от голямата гнусотия, в която се преплитат неистинските неща и бидейки такава, някак си губи меродавност псевдоморализмът ти, камо ли съдническите забележки по сульо и пульо.
За подмолността и доверието си права, признавам ти го.