.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 113 от общо 113
    Kaisha
    Guest
    Еми така сме мъжете...

Но аз съм свободен, ако искаш да се запознаем.

Доста почетох и искам да добавя .. случи се още на 2-3 пъти и седнах и поговорих с него като нормален човек .Отговори ми ,че не е било съзнателно това което прави .Ок , нп . Каза,че това нещо няма да се повтори . Но аз явно не му вярвам достатъчно и постоянно го гледам к'во и как прави ,толкова ли съм се вманиачила .. да не съм най-най и аз ,но поне ако не харесва в мен нещо нека ми каже,нали така?
    Миналата седмица дори заглеждаше ндп-то ми ,дори тя се отврати от това нещо ;хх
    Бая скандали вдигнах в последните 2 седмици и не знам какво да правя вече..в повече ми идва :@@

Мега фен Аватара на NomNomNom
    аз обичам мъже, които гледат други жени
    да си припомнят, че или нямя да им пуснат
    или са по-нелицеприятни от мен

майтапа на страна, да си гледат, има красиви жени, нормално е да загледаш
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на sladura89
    Може просто да е полигамен и да не може да бъде само с една!

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Нормално е, когато не получаваш нещо от някого, да го потърсиш в лицето на друг. Естествен човешки порив. Това може да не променя обичта ти и респективно да няма нужда да прекратяваш връзката. Изнасилването на душата е преекспонирано, лишено от всякакъв реализъм и витаещо в розов балон на самозаблуда, окачествяване на съвсем нормални последици от дадено поведение, а именно- недопринасяне към здравословните взаимоотношения между 2ма души.
    не е лишено от всякакъв реализъм и не е витаещо в розов балон на самозаблуда, а в галактика29, която не е самозаблуда, а е едно истинско място. да последиците са нормални, но в моя свят нормалното е ужасно, а в твоя свят нормалното е добре. независимо, дали променя или не променя чувствата ти към човека ти, без значение, дали ти е все тая за него, обичаш го, мразиш го и така нататък, когато нещо в него не ти изнася и искаш друго, според мен е добре да се разделиш с него и тогава да се забъркваш с другото.
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-31-2016 на 05:07

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    За заглеждането, почти всички мъже го правят, но е въпрос на уважение да не го правят в присъствието на момичето, или ако го правят да е наистина незабелязано.
    и скрито да е пак не е уважение, а подлост, лошото е, че не си единствената в темата с това разбиране, сериозно ли за вас е уважение и няма проблем да прикрива ...
    моя близка роднина ми разказа нещо подобно, как в интернет чела статия със заглавие от типа на "съветите на баба към нейната внучка" и един от тях бил от сорта на "ако изневериш, той не трябва да разбира" и как била съгласна с това, за мен не е мъдрост, а отвратителност
    после как да имаш доверие като е пълно с хора, дето подмолстват и даже одобряват това и го разнасят като нравоучителност
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-31-2016 на 10:41

има разлика между това да гледаш хора и да намираш и други за красиви без да ги желаеш
    и между това да заглеждаш някой желаейки го, привличайки те, аз това разбирам под заглеждане
    именно второто категоризирам като нещо, което не одобрявам при връзка, а не първото
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-31-2016 на 10:41

Ся не бързайте веднага да му викате боклук. Моя примерно се прави че се заглежда само за да ме дразни, но си знам че само мен иска. Да вземе да говори с него да си изяснят как стоят нещата. Имала съм връзка в която аз заглеждам заедно с приятеля си и коментираме задниците на разни момичета (хаха и не беше това причината за раздяла ). Така че по-полека, може и да не е в него проблема.

Цитирай Първоначално написано от MerryTi33 Виж мнението
    Доста почетох и искам да добавя .. случи се още на 2-3 пъти и седнах и поговорих с него като нормален човек .Отговори ми ,че не е било съзнателно това което прави .Ок , нп . Каза,че това нещо няма да се повтори . Но аз явно не му вярвам достатъчно и постоянно го гледам к'во и как прави ,толкова ли съм се вманиачила .. да не съм най-най и аз ,но поне ако не харесва в мен нещо нека ми каже,нали така?
    Миналата седмица дори заглеждаше ндп-то ми ,дори тя се отврати от това нещо ;хх
    Бая скандали вдигнах в последните 2 седмици и не знам какво да правя вече..в повече ми идва :@@
    Take a chill pill. Закача се просто, ако си чувала моя какви ги говори само за да ме подразни Стига му мисли толкова. Ядосвай му се като видиш да заглежда ама playfully, не да му вдигаш скандал. Гледа на някоя задника, удари го нещо закачливо, кажи му "само един задник има за тебе - моя".
    По по-позитивен начин подхождай, защото с твоите скандали ще му стане задушно и по някое време съвсем ще му писне.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    в галактика29, която не е самозаблуда, а е едно истинско място. да последиците са нормални, но в моя свят нормалното е ужасно, а в твоя свят нормалното е добре.
    Ти в моя свят няма как да знаеш кое е добре и не е, камо ли от един коментар провокация, имащ за цел да те накара да се вгледаш в себе си, преди да скачаш във всяка тема да съдиш хората. Всеки може да намери нещо, за което да съди другите и всеки може да бъде осъден за нещо.
    Ако си мислиш, че разголени снимки веещи се по форумите с чекиджии, или да си отваряш краката за полупознати, е много морално, значи просто нещо в темата за изневярата ти тежи лично и егоистично се опитваш да си излееш злобата върху непознати от форума.
    Мислиш, че тези неща са много по- морални и "чисти" от изневярата ли? Нали осъзнаваш, че друг може да не мисли така и честно казано не знам как никой не се е сетил да направи тема за тях, гордо седяща до твоята за изневерите и цитираните потребители и бичуването им и псувните по техен адрес. Мисля, че твоите подвизи биха седяли добре до онази тема. Ти как мислиш?
    Или накратко- галактиката ти далеч не е едно истинско място, а просто една малка гнусна част от голямата гнусотия, в която се преплитат неистинските неща и бидейки такава, някак си губи меродавност псевдоморализмът ти, камо ли съдническите забележки по сульо и пульо.
    За подмолността и доверието си права, признавам ти го.

Мега фен Аватара на tori
    Ричи, не се занимавай - няма да получиш нито адекватен отговор, нито адекватен спор.
    квак

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не споря, аз казвам.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    има разлика между това да гледаш хора и да намираш и други за красиви без да ги желаеш
    и между това да заглеждаш някой желаейки го, привличайки те, аз това разбирам под заглеждане
    именно второто категоризирам като нещо, което не одобрявам при връзка, а не първото
    Можеше да напишеш това в началото и да се прекратят глупостите... Или да разбереш, че останалите ти казваме същото./или поне аз /

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си