- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Активни потребители в момента
Активни потребители в момента
Abu musab Al - Zarkayi
ebencislav
IDIL, DAESH
IS Daesh allahu akbar
Kur za Dans
mikity_sladky
Nie sme DAESH
XITRINO
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Това само в кофата ли?
Нещо си се объркала. Не са чак толкова малко хора.
Аз показах повечето. Имаше 2-3-4ма с нормален никнейм, които не се виждаха.![]()
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
Аз никого не задържам. Идеята беше, че "нормалния" потребител бледнее. Т.е, ако ти си гост на този форум и погледнеш полето с активни потребители ще видиш това, което аз съм представила. Потребителите с нормален никнейм са далеч по-малко от останалите, че е възможно дори да не ти направят впечатление.
в инвестора ги псувах и аз наред такива (модераторите също защото не ги триеха) имаха много платени мухоморки като тези "ислямистите" само, че на руска тематика дудняха глупости и сееха тъпотии, сега вече ми писна да се занимавам то и без това на тях затова им плащат. На такъв му трябва една лопата фронтално в муцуната и нема да пише повече за "ислямизъм и тероризъм"![]()
Иначе мен ме кефи тука да си лафя с вас, ето нормални люде, ако може нещо да се помогне на "децата" - нема ядове, различни мнения по това онова, всичко е ток и жица ....![]()
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
да ве кой гледа интересите на нормалните хора като мен а ??!?! ?!?![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Ти от кога пък си нормален?
брат аз съм си нормален шофьор на скейборди заклевам се
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
бях излизал с една от форума,дето ми беше дала фалшиви снимки,отиам бате то ще кажеш че ме блъснала кола... не знам тая как успя да ме излъже,ама тъпото е че се навих.. та ника й беше прекалено хубав и за това мисля,че излязох с нея.. сега като се замисля тировете във форума са преобладаващи.