.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Gum7552
    Guest
    Да, знам, че аз съм проблема, не трябваше да се изразявам в това, че аз съм "невинна". Възможно е, наистина. И още нещо- в повечето пъти се правя, че не забелязвам някой, който харесвам. Правя се, че не съществува само защото ме е страх от отхвърляне...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Gum7552 Виж мнението
    Правя се, че не съществува само защото ме е страх от отхвърляне...
    Бъди сигурна, че ако не промениш това ще останеш сама още много време.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Gum7552 Виж мнението
    Да, знам, че аз съм проблема, не трябваше да се изразявам в това, че аз съм "невинна". Възможно е, наистина. И още нещо- в повечето пъти се правя, че не забелязвам някой, който харесвам. Правя се, че не съществува само защото ме е страх от отхвърляне...
    Е то и аз съм горе долу, същия в смисъл само си разменям погледи и до там, или пък в другия случай може да станем приятели и нищо повече! Но, в крайна сметка, ако някой ти хареса може и ти да действаш никъде не пише, че трябва да чакаш друг да дойде и да те заговори, защото може да те заговори не този, който ти е харесал! Знам, че е трудно когато имаш страх от отхвърляне и аз съм го имал, а и сигурно още го имам, но вече по-малко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си