.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Не съм експерт, но предусещам, че в някои езични култури, смъртника се изпраща с веселие, защото се знае, че отива на друго място. Който е по-запознат да пише.

Ице77.. Не критикувай чуждата вяра. После да не се оплакваш, че доктора може да те насипе.
    Важни са делата спроед вашата вяра, нали?
    И нали Бог вижда всичко?!
    Тогава, ако искам, може да се моля и на кутрето си.
    Ако въобще се моля.

И за това, че не виждам смисъл точно в кое да се моля, са разнообразните богове.
    Не само.

Примери, в които хора са изгаряни и изколвани, докато се крият в свети храмове - има хиляди.

Османците, когато завладяват Константинопол, хиляди хора се скриват в църквата. Армията обаче нахлува и посича всичко живо.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-05-2017 на 13:14

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не съм експерт, но предусещам, че в някои езични култури, смъртника се изпраща с веселие, защото се знае, че отива на друго място. Който е по-запознат да пише.

Ице77.. Не критикувай чуждата вяра. После да не се оплакваш, че доктора може да те насипе.
    Важни са делата спроед вашата вяра, нали?
    И нали Бог вижда всичко?!
    Тогава, ако искам, може да се моля и на кутрето си.
    Ако въобще се моля.
    Не разбрах малко какво искаш да кажеш под" вашата вяра"вярата на християните би трябвало да е една и съща.И не бих казала, че точно критикувам чуждата вяра ,просто не разбирам на какво основание се почитат мъртвите ,ще се радвам някой православен да ми обясни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си