- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пускам тема
Ами като цяло имаш два варианта. Или да станеш отраканата кака и да действаш без да те притеснява какво можело да стане някога си евентуално, защото никой няма да се погрижи по-добре от теб за твоето си щастие. Или просто да продължиш да въздишаш тайничко по него надявайки се, че евентуално....някога...тези твои чувства ще иизчезнат или ще ги пренасочиш към някой друг, който не е от въпросната компания...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Жалко. А имах надежда,че такива като теб не остават на сухо...
Или сега си на личностен етап срамежливата аз?....
Нищо де...след няколко часа може пак да си минала на личностен етап вървежна кака....
Иначе да,права си. Аз като леееекинко срамежливче понякога....харесвам отракани "каки".
И обичам да ме взимат насериозно,но не ми харесва да ми вземат всяка тъпотия за чиста монета и да ми се цупят сумата и време за нещо дето съм казал без да се замисля дори.По-добре да си ме "нахранят" и готово. Но това е темата на Пандата все пак.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-30-2017 на 14:08
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
тя пандата винаги ги пуска едни такива среднощни теми, за които после съжалява ;д
ама поне й олеква.
ей такова ми е:
http://i.imgur.com/zw6yovX.gifv
Човек трябва да е малко егоист (повечето са много егоисти ;д) в тоя живот. Не разполагаме с цяла вечност, че да пропускаме шансове да намерим щастието. В крайна сметка не можеш на всяка крачка да се пазиш, да премисляш последствията от всяка постъпка и т.н. Което естествено не значи, че трябва да се отива в другата крайност. Евентуалната драматична развръзка е твърде далечна перспектива, за да се мисли за нея. Да не говорим подобен начин на мислене колко е вреден. Впусни се, изживей си го, може и нищо да не стане, както се каза. Така или иначе няма нищо вечно и не виждам защо да си виновна, ако възникне проблем в компанията от това, ако не си направила нещо нередно и съвестта ти е чиста.
Сега аз по принцип не съм фен на разни възприети разпределения на роли, но що се отнася до романтичните отношения м/у половете съм традиционалист. Та бих те посъветвал да се придържаш към типичните женски начини за демонстриране на интерес, без изземане на мъжката роля. В крайна сметка не можеш да вършиш цялата работа, всеки трябва да извърви своите 10 крачки. Ако един мъж иска да бъде с една жена, трябва да показва желание и да полага видими усилия. В противен случай смятам, че е унизително за жената. Не може поплювкото (не визирам момъка от историята ;д) да седи като някоя принцеса и да чака да му демонстират интерес, да го свалят, да си го слагат сами и не знам какво още. Не е мъжко и толкова, пък нека е сексистско ;д.
Играй си играта и виж какво ще излезе. Ако те иска достатъчно силно, нищо няма да му пречи. Замисли се дали си струва, ако не е така.
а пък аз се отказвам.
най-малкото, което мога да дам като причина: вчера реших да не поемам инициативата да пиша първа и се случи нещото, което очаквах да се случи – просто не си писахме.
ем к'во да се опитвам, като не виждам ник'во желание отсреща, баси.
много съм заблудена да му се невиди.
панда, ако наистина се чувстваш така:
не се отказвай заради някакви его предразсъдъци, според мен трябва да разбереш, дали наистина няма никакво желание отсреща, открехни вратата към чувствата си за него и стига се занимава със странични съвети, а относно това "Ако те иска достатъчно силно, нищо няма да му пречи." не е напълно вярно, понякога може да ти пречат и да те спират разни неща, дори да искаш някой толкова силно
за теб знам, че се вписваш в една дума от въпроса ми и без да ми казваш, но не ти си изтрила мнението ми
Последно редактирано от galaxy29 : 02-02-2017 на 18:15
какво пък ми се усмихваш ти?
/така се чувствам галакси, да.
просто започнах да се колебая малко по малко.
Последно редактирано от pandabear : 02-02-2017 на 11:22
Един ден не ти е писал и си вадиш генерални изводи (ако правилно разбирам)?! Много лесно се предаваш ;д.
Според мен щом дори не иска да си пишете и мълчи отсреща, наистина няма интерес към персонатата ти и вероятно е подразбрал, че имаш някакъв и затова не иска да ти дава надежди
Последно редактирано от therichbitch : 02-02-2017 на 17:06
galaxy29 и therichbitch , малко или много имайте уважение към потребителя пуснал темата, и не му я спамете.
А ако толкова намирате смисъл да се карате, вместо да намерите начин да се сдобрите, впрочем което е по трудно отколкото да обиждаш, си пишете на ЛС.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Хахахахах
Никой не е стъпвал в кофата драга. Заобиколена си от клюкари.
Изтрила съм от уважение към авторката на темата, ти продължавай да съскаш кой какъв вкус имал, аз приключих.
Последно редактирано от therichbitch : 02-02-2017 на 18:37
даммм, май и двете не сте виждали бясна панда
иначе не бихте ядосвали пандата