.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 181

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз не виня младите хора, че емигрират.
    Не вратите на ЕС са причина за демографската криза. А политическият ни "елит", който си е все същия от преди 89-та насам.
    Ама успешно следваме европейския курс и в Брюксел са много доволни, че се превърнахме в колония за работна ръка и отпадък. Всъщност целта беше точно да се превърнем от страна производител в страна консуматор и ЕС помогна с тези реформи. Сега само ще ни изплюят.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ама успешно следваме европейския курс и в Брюксел са много доволни, че се превърнахме в колония за работна ръка и отпадък. Всъщност целта беше точно да се превърнем от страна производител в страна консуматор и ЕС помогна с тези реформи. Сега само ще ни изплюят.
    Проблемът си е наш, че толкова ни е капацитета.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Проблемът си е наш, че толкова ни е капацитета.
    Пробемът е в подрастващите поколения, че не осъзнават случващото се. Тяхното внимание е прехвърлено в това да мислят за Издислав и кой ще спечели фермата биг брадър и т.н. Тотална подмяна на ценности и промиване на мозъка. Аз се намирам точно в такива среди и много добре го виждам.
    "Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си