.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 181
    Супер фен
    Вие сте роби. Аз съвсем не се чувствам роб.

Интересно откъде произтича тази разлика

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението

Ти си роб на ЕС и на корпорациите, трябва да изчакаш да дойдат комунистите и да те освободят.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Някои може и заради това, повечето отиват, защото е задължително.
    в Донбас не знам някой да е отишъл по задължение
    виж за Украйна съм чувал, че много бягали
    ЕС подрепя Украйна
    само чакам сега да пратят българи да се бият там
    нищо чудно и да го направят

Защото не си наясно със случващото се. Факт е че ти също въртиш колелото на капитализма от което печелят корпорациите на които ти не се чувстваш роб.
    "Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."

Лично ли ги познаваш.
    наистина ли си толкова тъпа
    с грозния ще се борите за първото място

Супер фен
    Не знаеш руски, зат'ва не си чул. Миналата година малко ли интервюта на руски телевизии имаше с роднини на убити в Украйна руски войници.

Дано някой ден стане задължителен руския език в училище, та да може всеки българин да се сблъска с просташко-злобарската натура на северноазиатския урод.

Някои може и заради това, повечето отиват, защото е задължително.
    Хехехе, само дето от казармата се слуша химн и постоянни речи от генерали и офицери , както и по всички телевизии. Зад Хитлер е застанал целия немски народ, защото е повярвал в него. Винаги има промиване на мозъци. И днес не всички ще продадат семействата си в робство без вдигната сабя. Само че врага е извън физическия обхват и често не знаем кой е. Ако познавахме хората, които измъчват цели народи, те нямаше да са живи. Те са в сянка.

Цитирай Първоначално написано от Kriegmarine Виж мнението
    Ние сме роби на корпорациите, монополите и на паричната система, дори и когато сме наясно със случващото се.
    Предсказанието, че ще докарат народа ни до състояние всеки който каже истината да се счита за ненормален се сбъдна. Това е план.

Не знаеш руски, зат'ва не си чул. Миналата година малко ли интервюта на руски телевизии имаше с роднини на убити в Украйна руски войници.
    твоя руски е на нивото на геймърския ти английски
    имаше едно интервю, един човек напуснал армията и умрял в Донбас
    за сметка на това миналата седмица украински комадири се напили и пратили подчинените си да щурмуват, щурмували през минно поле, оцелелите от мините умряли през ноща от студ, щото командирите им ги било страх да отидат да ги спасят

Супер фен
    Така ли се успокояваш ?

лъскам за успокоение
    ти сигурно си буташ краставица в задника със същата цел

Супер фен
    Ох, дам. Стига ми толкова досег с простолюдието. Гний си там

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    наистина ли си толкова тъпа
    с грозния ще се борите за първото място
    За второто, традиционното първо го държиш ти, когато става дума за политика.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Ох, дам. Стига ми толкова досег с простолюдието. Гний си там
    Ех, този надменно-самодоволен, либерален стил.
    Как да гласува човек за такива хора?

"Политиците са най-нисшите сред хората, Либерал-демократите са най-нисшите сред политиците."
    "Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."

Мега фен
    "Либерал-демократите са най-нисшите сред политиците."
    Най-хитри бих казал.
    Аз честно си казвам, ако не бях християнин, щях да съм сбъркан либерал и да изповядвам либералните ценности. Някакъв ужас, ама сигурно щях да съм такъв.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Най-хитри бих казал.
    Аз честно си казвам, ако не бях християнин, щях да съм сбъркан либерал и да изповядвам либералните ценности. Някакъв ужас, ама сигурно щях да съм такъв.
    Ти и сега си сбъркан.

Мега фен
    Ти и сега си сбъркан.
    Едва ли мога да се меря с Мохаммъд.

Голям фен Аватара на Zlennox
    "Политиците са най-нисшите сред хората, Либерал-демократите са най-нисшите сред политиците."
    Затова пък, соц-демократите/Марксисти/Тротскиисти/националисти и дясно консервативно линеещи партии кви щет да са, са се доказали като "ефективни" политическо/икономически идеологии...

Когато манталитета ти е като на роб, не очаквай да станеш нещо повече от това. 1001-на причини защо света е скапан, няма да го направи по-добър. По-същата причина имаш и 1001-на възможности да се реализираш в поне една сфера в която имаш интерес. Това сте вие анти-либералите, мрънкате колко е скапан живота и до каква степен сте негови роби, докато други се се възползват от наивността ви и се развиват, без да осъзнавате че вие сте "другите".

Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Затова пък, соц-демократите/Марксисти/Тротскиисти/националисти и дясно консервативно линеещи партии кви щет да са, са се доказали като "ефективни" политическо/икономически идеологии...

Когато манталитета ти е като на роб, не очаквай да станеш нещо повече от това. 1001-на причини защо света е скапан, няма да го направи по-добър. По-същата причина имаш и 1001-на възможности да се реализираш в поне една сфера в която имаш интерес. Това сте вие анти-либералите, мрънкате колко е скапан живота и до каква степен сте негови роби, докато други се се възползват от наивността ви и се развиват, без да осъзнавате че вие сте "другите".
    Ха ха, това все едно го казва партийно синче през комунизма. Партията ви дава 1001 възможности за развитие, само трябва да станете любящ член на червените.
    Хахаха. Но всяка една система рано или късно пада под ударите на бунтарите, които смяташ за жалки и глупави. И бунтари не би следвало да не се реализират, ами са тези, които искат промяна.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Хахаха. Но всяка една система рано или късно пада под ударите на бунтарите, които смяташ за жалки и глупави. И бунтари не би следвало да не се реализират, ами са тези, които искат промяна.
    https://www.wsj.com/articles/trump-m...aw-1486101602/

Пфф, за такава ли промяна се бунтуват тези "бунтари"? Любимеца на хората и популист/демагог, Тръмп, е на на път да инициира още една финансова криза... Нали уж този "бунт" на хората из Европа и Америка беше на основата на анти-либерал елита? Кабинета на Тръмп е пълен със бивсши "елитисти" от Голдман Сакс и други "елитни" Уол Стриит корпорации и банки...
    Последно редактирано от Zlennox : 02-03-2017 на 09:02

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Единственото, което твоята порода някога е получавала (ако изобщо е успявала да съсипе обществото, което еродира), е куршум в тила от новите главатари.

“But here's some advice, boy. Don't put your trust in revolutions. They always come around again. That's why they're called revolutions.”

Не ми се отваря ленка, но Тръмп е част от схемите и е нищо повече от милиардер сложен като президент, вместо милиардер контролиращ негов президент. Леле, ти сериозно ли им се хващаш на цирка?

Едва ли има по-добра алтернатива от една национална държава, която поставя собствените си интереси на първо място, която е независима политически и икономически. За такава държава трябва да се борим, а не за някаква утопия на мир и разбирателство. Това е невъзможно да се постигне.Защо трябва да слугуваме на ЕС, САЩ, Русия или интернационалните лобистки кръгове? България няма вечни приятели и вечни врагове, България има вечни интереси и колкото по-скоро се разбере толкова по-скоро ще можем да се наложим като нация.
    Глей го пък тоз Ми че България както и всяка друга държава в ЕС е политически независима бре. Знаеш ли колко от законите в Обединеното Кралство са регламентирани от ЕС? 13%. Това не ми прилича бюрократична хегемония. Всяка държава в ЕС разполага със собственият си суверенитет...

И като излезнеш от ЕС, такава икономическа хлебарка като България с кой ще търгува бре, каква икономика и стандард ще развие? Във все по-глобализиран свят в който търговията и борсите между единични държави са изместени от икономически блокове, той тръгнал горкият да развива идеи за някакъв илюзиорен суверинитет, който никога не го е губил от както сме влезнали в ЕС. Бих искал да ми поясниш каква е твойта логика за излизането на България от ЕС и най-големият единичният пазар c GDP от 19 трилиона?

Разбира се че няма перфектната утопия. Такива проекти като ЕС, колкото и да не ти се вярва, предотвратяват потенциални конфликти между страни членки. Но явно европейската история ти куца и би - при това радостно - се върнал към варващината на егоистичният национализм.

Знеш ли, много - ама много - ми звучиш като тази Английска паплач и техните изводи за ЕС.
    Последно редактирано от Zlennox : 02-03-2017 на 10:42

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Това сте вие анти-либералите, мрънкате колко е скапан живота и до каква степен сте негови роби, докато други се се възползват от наивността ви и се развиват, без да осъзнавате че вие сте "другите".
    Не мисля, че е така, просто не можем да приемем либералните ценности, които ни се налагат (щем-нещем), като нормалност.

Да, нека всеки има свобода, но трябва и да знае, че когато си избива комплексите, това не е нормалност, още по-малко да се гордее с тях. Избиването на комплекси либералите я наричат нормалност и дори я поощряват и как тогава човек ще се осъзнае, че това, което върши не е у ред.

Някой си либерал искал да бъде куче и да се разхожда на каишка в центъра на Лондон, друга искала да я изнасилят, в името на някакъв протест срещу Тръмп, други либерали ни пласират, глупостта, че изборът на Тръмп бил заради руски хакери и какви ли не още малоумщини. И всичко това било нормалност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си