- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за феновете на Грозния :)
Като му извадите дробовете, ще може ли да ми сложите сърцето му в буркан с формалин? Винаги съм искала свинско сърце на бюрото.
квак
Аз не съм много висок - 183-4-5, ама пък и без това ме мързи да се бръсна, а с брадвите нямам никакъв проблем.
Аз дори очаквам "смъмряне" за нагледното представяне на пластичната операция, но сме длъжни да го информираме възможно най-добре преди да легне под брадвата.
Е, да, чак така и аз няма да мога... Въпреки че оня ден преди да се обръсна вече беше почнала да се къдри.След някоя друга година, като се сгъсти още малко ще я пусна и ще се кандидатирам за модератор. Даже брадвата ръчно ще си я изработя, за да е добре балансирана тежестта.
Никого не сме обидили, но не съм сигурен как стоят нещата с рисунки на разпорени хора. Не би трябвало да има проблем, предвид че дори не е снимка, де, ама Грозния може да се е възмутил.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ехе... 2 месеца.. :O Аз издържах почти две седмици, ама не можах да прескоча момента, в който изглеждах като клошар.![]()
Е, аз ги нямам нервите... Ако ще я поддържам, то ще я обръсна, даже е по-лесно.![]()
Ама и без това не ме кефи, че има две петънца, където стои проскубана, та ще изчакам още малко преди да взема брадвата и да оправя форума.![]()