Първоначално написано от dreamwalker Почти всеки ден минавам по Лъвов мост, имаш ли нещо да добавиш. млада си, щом обичаш груповите изпълнения, кой съм аз, че да те съдя
Първоначално написано от papugai млада си, щом обичаш груповите изпълнения, кой съм аз, че да те съдя Това е твоята специалност, аз не съм по плебейски изпълнения. По-стар съм от теб, '72.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Това е твоята специалност, аз не съм по плебейски изпълнения. По-стар съм от теб. хохохохоххо освен първите 30 години да си живяЛА в пещера и едва наскоро да си видяла живота в България
Първоначално написано от papugai хохохохоххо освен първите 30 години да си живяЛА в пещера и едва наскоро да си видяла живота в България Къде си лежал, между другото? И защо. Не че не мога да открия, но ще бъде по-лесно, ако ти ми кажеш.
Първоначално написано от dreamwalker Къде си лежал, между другото? И защо. Не че не мога да открия, но ще бъде по-лесно, ако ти ми кажеш. хохохохох спри се малко, че се напикам от смях
Първоначално написано от papugai хохохохох спри се малко, че се напикам от смях Кое ти е смешно.
Първоначално написано от dreamwalker Кое ти е смешно. аватара ти друго смешно няма виж за тъжно, там има доста
Правила