Първоначално написано от papugai млада си, щом обичаш груповите изпълнения, кой съм аз, че да те съдя Това е твоята специалност, аз не съм по плебейски изпълнения. По-стар съм от теб, '72.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Това е твоята специалност, аз не съм по плебейски изпълнения. По-стар съм от теб. хохохохоххо освен първите 30 години да си живяЛА в пещера и едва наскоро да си видяла живота в България
Първоначално написано от papugai хохохохоххо освен първите 30 години да си живяЛА в пещера и едва наскоро да си видяла живота в България Къде си лежал, между другото? И защо. Не че не мога да открия, но ще бъде по-лесно, ако ти ми кажеш.
Първоначално написано от dreamwalker Къде си лежал, между другото? И защо. Не че не мога да открия, но ще бъде по-лесно, ако ти ми кажеш. хохохохох спри се малко, че се напикам от смях
Първоначално написано от papugai хохохохох спри се малко, че се напикам от смях Кое ти е смешно.
Първоначално написано от dreamwalker Кое ти е смешно. аватара ти друго смешно няма виж за тъжно, там има доста
Първоначално написано от papugai аватара ти друго смешно няма виж за тъжно, там има доста Какво е по-тъжно от това четиридесетилетен мъж да коментира телата на деца(та си)? Не си инстанцията, която може да отсъжда в случая.
Правила