Първоначално написано от dreamwalker Защото те познавам, а ти мен не. хохохохох познаваш някой, който е лежал
Първоначално написано от papugai хохохохох познаваш някой, който е лежал Да, помисли си откъде може да те познавам.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Да, помисли си откъде може да те познавам. hohohohoh точно в тоя сайт има поне десет човека, които ме познават по-добре от теб
Първоначално написано от papugai hohohohoh точно в тоя сайт има поне десет човека, които ме познават по-добре от теб Един от тези десет човека съм. Давам ти право на три опита да познаеш кой съм.
Първоначално написано от dreamwalker Един от тези десет човека съм. Давам ти право на три опита да познаеш кой съм. нито един от тях не е толкова сбъркан
Първоначално написано от papugai нито един от тях не е толкова сбъркан Както виждаш сам, поне един е.
Първоначално написано от dreamwalker Както виждаш сам, поне един е. както казах вече, нито един не е
Правила