- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Световна война ?
Какво общо има арабския свят с българските мюсюлмани ?
полкото и германското общества са еквивалентни, така ли ?
Береш плодовете на Западната идеа за Демокрация, не на мултикултито... Как би ми обяснил безналичието, та дори и минималните терористични актове на агресия от мюсюлмани преди 1970?
Също така береш плодовете на нео-либералният империалистки капитализм. Колкото и да съм поддръжник на капитализма, в сегашната форма в която е и то след 80-те, е неустойчив с минимална етика. Не съм поддръжник и на регресивния Ислям, но няма как да ми кажеш че мултикултито ни доведе до това положение без да приемеш многото социално-икономически и политечески опресивни и деградиращи актове на агресия от страна на задапа което доведе до дестабилизирането на изтока, и раждането на такива култове като Идил, Ал-кайда и т.н.
Zlennox Как би ми обяснил безналичието, та дори и минималните терористични актове на агресия от мюсюлмани преди 1970?
--------------------------------------
През 1970-та Европа беше под стриктната защита с границата на СССР. Пътищата на миграция от Африка и Блиязкия изток бяха запечатани и добре охранявани. Либия беше стабилна държава. Сирия и Ирак бяха под контрола на Москва. Египет и Авганистан също.
Днес САЩ и водещи европейски страни съзнателно разбутаха арабския свят и отвориха граници за всички!
За това вниманието на белият средностатистически Европеец премина от давещи се Африканци та на давещи се Сирийци и то в периода на 2 месеца. И в двата случая, бежанците са нежелани и възприемани като заплаха...
Колкото и да не го мислиш, за средностатистическият Европеец, Европа е тази хомогенна земя от бели човечета. Всеки друг от различна раса е чужденец та дори и заплаха за културното наследство...
Току що описа и комунизма!
Мулти-култито е рожба на либерастията. Ал-Кайда и Осама бяха създадени от ЦРУ, по време на войната в Афганистан (1979-1989), а ИДИЛ беше създадена от Обама и Клинтън (Хилъри) (либерасти).
Точно така е!
[QUOTE=Zlennox;11546145 Алжирските имигранти във Франция, емигрирали през 50-те и 60-те?[/QUOTE]
Алжирските имигранти са основните теорористи, от коит Франция днес си пати. Те са най-големия й проблем. Тяхното култивиране в демократичната система ги превърна в аутсайдери, отхвърлени от обществото, които стават най-податливите хора на агресия. Француците - берат яготите си.
Щом агресията е присъща към Исляма и няма начин за интегриране, защо тези "плодове" се "берат" чак сега, ами не през 70,80,90-те...? Да не говорим че като бивша колония Алжирски имигранти във Франция има от началото на 20-ти век? Дъвчате си едно и също без да гледате на този тип тероризм като един социално-икономически/политически конструиран проблем от самите нас...
A грозният май забравя че през 80-те баш Рейган беше на власт, истиснки републикански (педераст)...
А, Грозен да те попитам, кой мислиш премахна робството в Америка? (Либерастки Републикански президент). Кой даде права на жените и афро-американци да гласуват? Граждански права? (Либерастки президент). Кой установи социални осигуровки за нацията? (Либерастки президент).
Д**ба, тез либерасти кви глупаци са а?
Премахването на робството не е грешка, грешка е било започването му!
Гражданските права трябва да се дават заедно с граждански отговорности.
Социалните осигуровки са необходими за правилното развитие на обществото. Без здравеопазване и образование обществото деградира и спира да функционира. Общество лишено от тези неща поражда престъпност.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Aааа, значи не отричаш "либерастията", щом афирмираш социалните аспекти към които едно правителство би трябвало да се придържа. Но да те питам пак, защо някой анти-либерал не е стигнал до това заключение? Днешната нео-"либерална" десница та и предишната, са на противоположният полюс от това мнение? Добре че има социален натиск за реформа и при тях.
Zlennox, тебе трябва да те изберат за канцлер на Германия, бре. Пред тебе лицето на либерализма Меркел е аматьор.
Ама туй то, българин като иде в чужбина и става по-папа от папата.
Ти иначе колко бежанеца си приютил у вас? А като ги приютяваш, не ги ли подбираш по култура и манталитет, да не вземат да ви изнасилят цялата рода за добротата, да ви оберат и после да ви подпалят и къщата за благодарност.
Ако не си приютил бежанец в нужда, или като ги приютяваш ги подбираш, то значи първо не си либерал, второ си фашист (тва че си фашист, по критериите на ауриса ти го казвам, щото по същата причина той твърди, че ние сме били фашисти).
Либералите са интернационални паразити, които не зачитат националните ценности в една държава. Те толерират мултикултурализма, еднополовите бракове и всякакви извращения. Когато една цивилизация бива залята с представители от друга култура, тя губи своята идентичност. Доказано е, че интеграция на хора с различна религия, култура и манталитет е невъзможна в страна с различен етнос. Всеки опит за консулидация рано или късно поражда конфликти и води държавата до разделение. Всеки, който мисли по този начин бива наричан расист. Това се нарича отстояване на национален интерес и няма нищо общо с расизма. Расизъм е презрение към дадена раса или цивилизация и противопоставянето на мултикултурализма няма нищо общо с него.
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
тия плодове французите ги берат от поне 50 години
просто не го афишират
алжирците във Франция са това, което в България са циганите
разликата е, че преди 89-та циганите тук ги бяхме интегрирали
във Франция дори не са пробвали да направят същото с алжирците
не че биха имали и минимален шанс, все пак те бяха окупирали Алжир до скоро
Либерална медия със заглавие, отправено срещу решението на Тръмп да забрани на гражданите от седем мюсюлмански страни, да влизат в страната :
"6 oт гoлeмитe aмepиĸaнcĸи ĸoмпaнии, ca ocнoвaни oт имигpaнти"
ПП: Имигранти, но не араби. Случайност?!![]()
Последно редактирано от defender : 02-06-2017 на 11:49
Ако имаше елементарни познания по икономика (ама наистина елементарни, като моите), щеше да знаеш, че меркантилизма не работи поне от 2 века.Либералите са интернационални паразити, които не зачитат националните ценности в една държава.
Щеше също така да знаеш, ако историята я учеше от книги, а не от фашистки сайтчета, че преди втората световна, в Европа нациите са били по-омешани дори от сега. Прочети за Луи Айер, примерно https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B...B9%D0%B5%D1%80
Ако погледнеш и демографската статистика на царство България (някъде в реддит бях попадал на нея) ще видиш, че е имало хиляди чехи, германци, австрийци, поляци, руси, италианци и тн в България.
Едва с идването на калната фашистка измет тази Европа загива, и единствените плодове, които берете днес, са тези на фашизоидните настроения на неграмотната утайка (на която давате определението 'национализъм', но е обикновена злобичка на неудачници)
Българите са с различен етнос, религия и култура сравнено с германците, ама се получава нещо, а ?Доказано е, че интеграция на хора с различна религия, култура и манталитет е невъзможна в страна с различен етнос.
Няма лошо да не се кефиш на муслитата, ама тая глава я ползвай малко вместо да повтаряш прочетеното в кафявите сайтчета, които посещаваш
Последно редактирано от aurissaaaaa : 02-06-2017 на 12:08
Аурисе, защо тогава толкова време чакахме да влезем в ЕС, защо в САЩ са ни сложили визи, защо Украйна директно не я приеха в ЕС, какви са тогава тези шенгенски пространства - с каква цел е направено всичко това, сигурно от "обикновена злобичка" на ЕС към нас, съдейки по твоята логика.
Не разбирам какво ме питаш да ти кажа честно, и в каква връзка ?