- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
^има hidden bonus - като спреш да пушиш изведнъж си в излишък от пари :Д
Значително по-малко - мен телефона ми е 3 лева на месец, нета 15, тв не гледам, дрехите през ибея за по 5-15 паунда нови ...Аз не съдя. Само питам.
А колко повече пари отиват за интернет, телефон, телевизия, дрехи, обувки...
На всеки наркоман, който познавам, наркотиците са му основния разход освен ако не е на 2000+ заплата, ама тия обикновено не пушат.
edit; баси набожния тип си, нема що :Д
Последно редактирано от aurissaaaaa : 02-07-2017 на 16:32
Пълни глупости. Хората харчат по много повече пари за други глупости, отколкото за цигари.
Едното няма общо с другото, не знам защо изобщо го споменаваш. А и през пост не пуша.
Аз съм сметнал, че праите ми могат да отиват и за цигари, и за истинска храна.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Див ли си?Не, много ясно. Ако ще се тровя, има по-интересни неща, с които да го правя.
Освен това, давам голяма част от парите си за гориво, за да тровя всички и да унищожа гадните бели мечки.![]()
Последно редактирано от an7raks : 02-07-2017 на 16:48
Какво за вас е истинска храна?
У нас биологичните продукти са доста скъпи.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ае, бягай, бе, конспиратор! Помагай ни за глобалното затопляне и ще ядем необработени портокали и банани!
Аахахаха .
вярно е да
//
някой да е обърнал внимание в магазина, от който пазарувате, дали продават по-така ... екзотични да го наречем ... чили сосове ? Нещо ме е прихванало ...
И въпрос към Fisherman - колко малоумно е като идея да лапаш финастерид за превенция на андрогенна алопеция ? Имам гологлави роднини, и моята коса също е тръгнала да оредява. Щях да го преживея ако бях на 30+, ама още 5-10 годинки поне предпочитам да съм с коса вместо 2-3. Попадам на много противоречиво инфо в нета, а и по-същественото - има ли дерматолог в София, с който мога да говоря по този въпрос ? Доколкото разбирам от бг форумите, нашите лекари предписват витамини :Д
ц, това е ген, нищо няма да ти помогне защото няма такова нещо
помня още към 1ви курс един приятел се вайкаше че почва и си мислеше че е от гела и го спя
сега е гол
а аз от десетки години се тровя ежедневно с лак за коса и съм гъст
друг пък побеля преждевременно
още ли си влюбен в ива поради неразбираеми причини
Оф, рънъре, да те таковат калинките, ся ми напомни за моя побелял кичур.На бала си го открих, мамка му, на бала!
![]()
квак
Че е ген - ген е, съгласен съм. Един от страничните ефекти на въпросното хапче е че подтиска изявата на този ген при 40-80% от мъжете, но пък при 1-10% има сериозни странични ефекти, които пък при други 1-10% от тези 1-10% остават перманентни. И има толкова много инфо из нета, и няма абсолютно ник'ъв начин за мен като човек без медицинско образование да знам кое е булшит и кое - не.ц, това е ген, нищо няма да ти помогне защото няма такова нещо
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9777765
Ей ти инфо
Е аз и да искам, без доктор няма как да го взема. Беше ми итнересно просто да чуя мнението на незаинтересован човек.
Примирението е хубаво нещо, но колкото и се пръскаш от душевно спокойствие, т'ва не променя реалността, че липсата на коса си е стабилен минус. Човек би могъл да се примири и с това че е дебел или мирише, но няма лошо да се опита да направи нещо преди това според мен.
Мерси за включването все пак!