- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Интригите и слуховете ли ви поддържат живота? :д
Чувството на трупясалост, мили хора.
Оказа се, че не сме улучили протектора, но пък поне прекарахме малко време заедно. Баси, как е възможно първата, училищната любов, да продължава да ти е тръпка след толкова много време? Нямам чувства, но като ме гушна ми стана толкова приятно... И винаги имаме за какво да си говорим. Надявам се да запазим тези прекрасни отношения за в бъдеще. Той е ценен приятел, който не искам да загубя.
Тези влакови закъснения ме побъркват. Нямам търпение вече да идват, досега трябваше и двамата да са пристигнали, той е на 20 минути, а нейния влак закъснява с 40. Ние много рано се сетихме да се съберем да учим де... Усещам как само ще го полеем тоя изпит без да отворим нищо и утре ще се молим за тройки. Смятам да почета малко поне преди да дойдат, защото нямам намерение да се осирам на финала, трябва да запазим серията!
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ейййй... викаха ми "има момиче - има проблем, няма момиче - няма проблем", ма аз не бате... любовта та любовта... ква любов е льольо :Д Шансовете се дават на боклуците, пичагите са само за уингменщина
Интересно дали това ще бъде дългоочаквания край.
Материалите за учене включваха уиски, кола и стек сайдери. Не отворихме нито една лекция. Ама си обух онези чорапи, дето бях нарочила за сесията, но все забравям. И о, чудо! Получих оргазъм направо като си видях оценката.
Филмът беше наистина много добър. И като вземем предвид, че половината сцени ги разигравахме ние снощи, ми беше още по-яко. Буквално си изгледах изминалата нощ на кино.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
супер странно ми е като препием без да сме го планували - почва се с една бутилка и преди да се осъзнаеш сме изпили 7 и единия драйфа, how the fuck?!
и сутринта ставаш и се прибираш като ходеща мумия, оправяш се супер бързо, ръшваш метрото, опитваш се да не припаднеш докато се доклатиш до университета за лекция, която са ти казали, че е супер важна за теб и предстоящата ти задача, но пък преподавателя решава, че не му се занимава и лекцията не се случва![]()
вместо да поспиш още малко си се преебал да седиш в университета в някво ебати странното настроение
по принцип не говоря кой знае колко и както ми беше казано "по принцип си мрачен и мразиш света, защо по дяволите пееш сега!?"
ии да
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Тая изсъхнала филия докога ще ме цитира? Няколко пъти подминах, ама си го проси. Мога да отговарям, но да не реве пак на модераторите.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
кво става липсвах ли ви
ся ще си излея насъбралото напрежение
осъзнах, че мразя германия, ок бб