Първоначално написано от Electrа мн ме кефи как тва кофата е единствен раздел, в който модераторите коментират а кат подадеш оплакване нищо Взехме си малко отпуска.
Първоначално написано от YoungBloodZ Взехме си малко отпуска. Платена ли?
Първоначално написано от Dwyd96 Платена ли? Безплатна. Първоначално написано от Dwyd96 To ти си толкова скучен че и за трол не ставаш Айде да не почваме Все тая.... Ще се правим неразбрали... Та... Кое как ми хрумна... Ама и ти нямаш фейкове, така че и ти си скучен! Хубаво, няма да почваме.
Първоначално написано от YoungBloodZ Безплатна. Ама и ти нямаш фейкове, така че и ти си скучен! Хубаво, няма да почваме. Еее щом не си плащал за нея са ти останали пари за бира... Няма да ти пращам бира.. По принцип нямам.. Дефакто... Koe да не почваме ?
Първоначално написано от Dwyd96 Еее щом не си плащал за нея са ти останали пари за бира... Няма да ти пращам бира.. По принцип нямам.. Дефакто... Koe да не почваме ? Тук вече не позна. Обещал си бира, така че си чакам бирата. Аз като лъжа ти ще мажеш. Не знам. Нали ти каза да не почваме?
Първоначално написано от YoungBloodZ Тук вече не позна. Обещал си бира, така че си чакам бирата. Аз като лъжа ти ще мажеш. Не знам. Нали ти каза да не почваме? То и дефакто нямам Aма исках да е по-мистериозно... Така изглеждам по-дълбок душевно Какво съм казал? Кога? ....
Новия трик на dreamwalker: Пише нещо с най-стария профил, цитира го с фейковете и после го изтрива от стария профил. Първоначално написано от Dwyd96 То и дефакто нямам Aма исках да е по-мистериозно... Така изглеждам по-дълбок душевно Какво съм казал? Кога? .... Дефакто само аз знам и така ще си остане. Аа, не знам. Ти ще кажеш.
Правила