Не, трябва да благодарят на мен, че още не съм те баннал.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не, трябва да благодарят на мен, че още не съм те баннал. ти немаш основание ракши дуайд индистинкт
Първоначално написано от Electrа ти немаш основание Основания имам колкото искаш. Можеш да ми благодариш, че съм милостив. Предполагам, че ще изчакам до утре.
Първоначално написано от YoungBloodZ Основания имам колкото искаш. Можеш да ми благодариш, че съм милостив. Предполагам, че ще изчакам до утре. кви са основанията ти разобличи ме като фейкче не е основание да си знайш ма ти ся последно ракши ли си дуайд ли си индистинкт ли си или си дрийма??
Първоначално написано от Electrа кви са основанията ти разобличи ме като фейкче не е основание да си знайш Дори само това, че си фейкче си е основание. Но имам и други основания - спам и обиди.
Първоначално написано от YoungBloodZ Дори само това, че си фейкче си е основание. Но имам и други основания - спам и обиди. спама е в кофата нютонее обиди къде виждаш
Първоначално написано от Electrа спама е в кофата нютонее обиди къде виждаш Aз мога да пратя
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Electrа спама е в кофата нютонее обиди къде виждаш Само мен не бъркай с него. Не видя ли колко протести изписах против модераторстването му.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от Electrа обиди къде виждаш Първоначално написано от Electrа ма ти си бил мега прост да не страдаш от деменция ей ти повод ;д ;д;д;д;д;д;д;дд;д;д;д;
Първоначално написано от YoungBloodZ Дори само това, че си фейкче си е основание. Но имам и други основания - спам и обиди. AUHUEHAHE фейкче си вика ти требе първо себе си да баннеш тогаз ве аре спри се
Първоначално написано от Electrа кви са основанията ти разобличи ме като фейкче не е основание да си знайш ма ти ся последно ракши ли си дуайд ли си индистинкт ли си или си дрийма?? дуаид е
Първоначално написано от YoungBloodZ Предполагам, че ще изчакам до утре.
Правила