- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
бях забравил кво е да си с мускулна треска 4 дни поред :/
ходя кат "какичка" на 15 февруари по пътя към тролея в 8 сутринта :/ :/ :/
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Тшшш.
Некой съфорумник или някоя съфорумничка няма ли лозе?
Или някакво хубаво вино,че да почерпи,послучай празника?
Попе,не произвеждаш ли винце?
Имам предвид Трифон Зарезан,не другата простотия.
Пт
Нека не идва четвъртък...
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Така, официално сам. Чувствам се преебан, братле щото само аз ли ценя думите? Смисъл толкова ли аз мога да държа на думите си, пък другите неЕбаси, филмите... то всеки грешки, братле, всеки му се случва да наранява, ама и спрямо мен е имало грешки и наранявания, ама другите винаги съдят супер тежко, пък аз ко толквоа се правя на човечен хаха много съм зле
Хората сме големи филмари хаха
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
^ Що го изтри и го постна пак? Реакция ли чакаш? Тъжно ;/.
better days will come.
better days better come;
will better days come?
не
и можеш да бъдеш сигурен
а дори да дойдат, след тях пак ще има гадни
и тези гадни ще бъдат още по-гадни, само защото е имало хубави преди тва
и имаш основата за сравнение, затва ще ти е в пъти по-гадно
най-добре е да не се надяваш на добри дни
просто се научи да свикваш със скапаните :Д
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
I love the way u lie.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Вчера ПСЖ отпразнува празника на любовта Свети Валентин в столицата на любовта Париж като подари мноооого любов на Барселона...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
https://www.facebook.com/plugins/vid...xt=0&width=560
всеки, който все още се заблуждава, че циганите не можели да работят
от другата страна са смотаните куки, които седят и гледат как тия рушат и разграбват
сравнявайте циганите или българите са по-работливи
Ами честно казано аз лично не вярвам на тази пропаганда,че може да са чак толкова нагли,че пред 10 полицая и патрулки са се събрали една тумба цигани заедно с жени,деца,каруци и коне и си крадат необеспокоявано говорейки си весело. По-скоро случая да е както при големите строежи по Западната дъга. Когато успееха да очуждят имот поразбутваха малко и явно за да поспестят малко пари за себе си пускаха по една тумба цигани с коне и каруци и жени и деца да си понаберат джилезо и междувременно с каруците за ден два да попочистят строителните отпадъци. А полицаите вероятно са ги следяли да не отидат "попогрешка" и съседните имоти...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
http://afera.bg/wp-content/uploads/2017/02/krasna1.jpg
400 000 са малко пари, тва си е чиста кражба, а циганите едва ли ще изкарат и 10% от тая сума
много ме мързи. събудих се в 9 и се излежавах до сега ;/ трябва да бъда продуктивна.
което ме подсети, че майка ми вчера се оплакваше, как всичките ѝ приятелки почти са станали баби вече, а като гледа желанието на мен и брат ми, ѝ се плачело ;д
Снощи беше... Интересно. :ддд Закусвах и спах и ми е добре вече.
Страшен кеф ми е, че си го видях и ки го мачкам. :3
квак
редактирам го заради грозната филия и го пиша след него че ми е неприятно да ми засенчва поста с лайняната си особа
Последно редактирано от LoadRunner : 02-15-2017 на 18:19
Изобщо не беше планирано, ама май празнувах тая католическа шитня снощи. Но пък беше супер.
Изпих си бутилката с вино сама супер спокойно, защото ми гарантираха, че не боли глава от него на сутринта и прочие. Глава не ме боля, ама като ме питаха как съм сутринта, отговарях "I don't wanna die, but I wanna." От третия път вече ще се науча да не смесвам с уиски.![]()
Изпитът беше смешно лесен, а най-хубавото е, че сесията свърши! Животът отново е прекрасен! А аз оцелях.
Познаваме се от доста време, а досега не е имало дори дребен спор между нас. Обаче с реакцията си днес направо ме изкара извън нерви. В момента се държа по най-детинския начин, като му отговарям супер сухо и отказвам да му кажа какво ми има, обаче изобщо не съм в кондиция и не разсъждавам трезво.
Имам спешна нужда от сън. Поне 16 часа, за да презаредя батериите.
А утре ще ходя на концерта, на който нямаше да ходя. Оказа се, че съмненията ми са били напразни.
I'm too weird to live, but much too rare to die.