- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв секс предпочитате?
Какъв секс обичате да правите повече - бавен или бърз? Бавният задължително ли е правене на любов, бързият задължително ли е чукане? Според вас чувствата условие ли са за правене на бавен секс? А той може ли да бъде причина за развиване на такива?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Бъркаш бавния секс с любовната игра, ми се струва. Ако правя бавни тласъци това не значи, че обичам момичето. И ако я блъскам здраво не значи, че я мразя. Ако чувстваш, че приятелят ти не те обича и че с бавен секс ще го накараш да се влюби - няма да стане. Най-много да му стане скучно ако предпочита бързия секс. Ако пък мислиш, че те обича защото прави бавен секс - въобще не е сигурно. Май има нещо което те притеснява, но не си написала точно каквоКогато има любов, има страст и желание. То се усеща, не може да се опише с думи. Когато е чукане, си е просто чукане - без значение бавно или бързо.
Ако някой иска да те изчука той просто ще те изчука, бавно или бързо - зависи как му харесва. Ако те обича и иска да прави любов с теб, това включва много повече от вкарване и изкарване.
Ако има нещо което те притеснява и не ти се споделя тук, може да ми пишеш на ЛС![]()
Бърз и бавен трябва да са синоними на груб и нежен или греша? Ако съм права тогава нека да е бърз.
Бърз с десет ръце и още толкова крака. Няма нищо лошо в бавния секс, но не е моята чаша чай.
квак
Какъвто и да е.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Archer!, благодаря, обаче нищо не ме притеснява, излез от филма. Просто обсъждах темата за темпото днес и ми стана интересно кой какво харесва и как го приема. Ако имам проблем, ще публикувам конкретна тема, или просто ще пиша на някого.![]()
аз обичам бавно да ми лапат (без кондом) :д
за другото нямам претенции за сега
антоним знаеш ли какво е?
а tranny? (жокер- ниско, слабо, нахално, приличащо на жена, харесващо мъже)
кой как ядял, сякаш има някво значение, важно е да сте в синхрон, другото е въпрос на лакомия
антоним на красивата е грозната
другото съм ти го описал- мъжко, ниско, слабо, нахално, пада си по мъже
ти като си куха аз ко да направя ;@
не така, че ей сега ще те съдя за обида в онази тема!![]()
Последно редактирано от deitona22 : 02-17-2017 на 06:09
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Принципно и нежния и грубия ме възбуждат зависи от ситуацията!![]()
^ Е точно де, това питам. При какви ситуации какво ви се прави, има ли значение човекът, или е по-скоро до настроение? Или самият партньор ви създава настроението?
Може би самият партньор ме предразполага, но принципно ме възбужда както нежния, така и грубият секс! Когато момичето доминира също ме възбужда, но главно какъв секс ще правим това си зависи от партньора!![]()