.
Затворена тема
Страница 77 от 95 ПървиПърви ... 276773747576777879808187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2365
    Мега фен
    Марш на срама: Как Иран подчини Швеция с хиджаб
    Шведски министри дефилират пред премиера Льовен и иранския президент Рохани
    http://frognews.bg/news_128807/Marsh...siia-s-hidjab/

ПП: голям майтап

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Марш на срама: Как Иран подчини Швеция с хиджаб
    Шведски министри дефилират пред премиера Льовен и иранския президент Рохани
    http://frognews.bg/news_128807/Marsh...siia-s-hidjab/

ПП: голям майтап
    Швеция? Искаш да кажеш Шведистан.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Швеция? Искаш да кажеш Шведистан.
    Да!
    Освен това били феминисти, което прави ситуацията още по-абсурдна - феминисти с хиджаб.

ПП: Изобщо, либералствущите изпращат на обществото, много странни послания - много странна симбиоза между защитници на права, феминисти, хиджаби - с две думи циркаджии, но както винаги, разбира се с цел.
    Последно редактирано от defender : 02-13-2017 на 19:38

Повече от фен
    Феминистка = жена която мрази белите мъже. Не виждам защо се учудваш?
    Те самите знаят какви глупости вършат, но им се плаща много и затова го правят. Всичко е за пари, не си мисли, че наистина вярват в малоумните "либерални" идеи.

Мега фен
    Феминистка = жена която мрази белите мъже. Не виждам защо се учудваш?
    Те самите знаят какви глупости вършат, но им се плаща много и затова го правят. Всичко е за пари, не си мисли, че наистина вярват в малоумните "либерални" идеи.
    Трудно ми е да си представя религиозна феминистка, пък чак и с религиозен символ (хиджаб) на главата. Идва ми малко в повече театъра.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Трудно ми е да си представя религиозна феминистка, пък чак и с религиозен символ (хиджаб) на главата. Идва ми малко в повече театъра.
    Нито са религиозни, нито са феминистки в истинския смисъл на думата. Това са продажни политици на които им се плаща, за да водят самоубийствена политика. Не мога да си обясня обаче как хората ги търпят?

Мега фен
    Нито са религиозни, нито са феминистки в истинския смисъл на думата. Това са продажни политици на които им се плаща, за да водят самоубийствена политика. Не мога да си обясня обаче как хората ги търпят?
    Абсолютно! Както се вижда способни са на всякакви метаморфози, спасението е едно, да им се няма грам доверие.

ПП: Разбира се освен за неща, които наистина изглеждат свестни, ся, не трябва и да сме някакви коне с капаци.
    Последно редактирано от defender : 02-13-2017 на 20:48

Мега фен
    Директора на Университетска болница "Св. Иван Рилски" д-р Дечо Дечев: "Спрените турски ваксини са 2000% по-токсични от допустимото. Веществото живак в нея превишава 2000% от максимално разрешеното. Тези ваксини са спрени, но това се готвеше да се приложи върху десетки български деца."
    https://dariknews.bg/novini/bylgarii...timoto-2003590

Голям фен Аватара на Zlennox
    След като застраши националната сигурност на Щатите като дискутира въпроси изцяло относно сигурноста на нацията си на маса с премиера на Япония, в наличието на десетки богаташчета снимащи вечерята с телефоните си, сега пък е тръгнал да се прави на дипломат. Вечерята дори беше спрегната в личното имение на Тръмп (Mar a lago) в Палм Бийч. Представяш ли си, по-над $200,000 се плащало че да си в този негов клуб в Мар а лаго. Чист клептократ. Този идиот си няма и на понятие от дипломация и политика...

Ама нали такива като Ефендито и Папагала са анти-либерали, колко ли по-зле щеше да е с Клинтън а ?

https://www.nytimes.com/2017/02/15/w...=top-news&_r=0
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Ако беше клинтън, до сега Европа щеше да се казва Европестан.

А Русия да е окупирала Източна Германия

Супер фен
    @Zlennox, остави ги да гният и не ги храни с внимание.

Мега фен
    Едно много готино мнение от фейса за двамата форумни либерала:

"От много месеци всевъзможни либерални медии и анализатори изопачават думите на Тръмп и им придават значение, каквото той не е влагал в интервютата си (знам, защото го следя). От много време обективни факти, като този, че Обама е слаб президент - не само по-слаб от Путин, но по-слаб от повечето други по света, се интерпретират от либерални медии като любов към Путин. Каквато аз за цялото това време не видях.
    Избягване на темата за Украйна на моменти - да, отклоняване на темата към отговорността на Обама за тази ситуация - да, но не и любов към Путин.
    Кулминацията дойде с "новината", че Путин е спечелил избора на Тръмп. Никой до момента не можа да ми обясни как точно го е направил, но щом СНН казва така - няма как да е другояче.
    И изведнъж вчера целокупното световно население осъзна какво наистина казва Тръмп. Просветление нек'во. Катарзис духовен. След толкова месеци на повтаряне на едно и също, най-накрая светът чу Тръмп. И не само светът, а и българските медии и политици. Русофилите изведнъж осъзнаха, че Тръмп не е точно приятел на Русия, а русофобите изпаднаха в екстаз от новината.
    А аз съм потресена. От факта, че цялата истина може да стои пред хората и те да отказват да я приемат толкова дълго. Докато някой, който са приели за авторитет, не им каже каква е истината. И тогава всички вкупом приемат новата истина и поемат в новата посока. И няма никакво значение, че авторитетът им довчера е заемал коренно различна позиция.
    А това е страшно.
    Р.Р. Оказа се, че Тръмп няма да разтуря и НАТО. Само либералната седянка"
    Последно редактирано от defender : 02-16-2017 на 11:42

А новия ни президент генерал си е същата американка пионка.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Ама нали такива като Ефендито и Папагала са анти-либерали, колко ли по-зле щеше да е с Клинтън а ?
    Кой беше основният спонсор и поддръжник на Клинтън, че забравих?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Кой беше основният спонсор на Клинтън, че забравих?!
    Аз.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    @Zlennox, остави ги да гният и не ги храни с внимание.

Ауриса пак се е надул Ако не ни напомня, чат-пат колко е над нас, няма да стане. Ето, това е внимание.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    ...
    Мисля си, че в името на постигане на някаква либерална, идеологизирана, световна, фанатична любов, либералите се превръщат в безкритична маса и така уж в името на любовта се превръщат в дебили? Това не е обида, а предположение.

Мега фен
    "Саудитска Арабия е депортирала 40 000 пакистанци поради опасения от терор през последните 4 месеца. Заради престъпления и връзки с Ислямска държава."

Либерали?

http://www.independent.co.uk/news/wo...-a7578151.html
    Последно редактирано от defender : 02-17-2017 на 20:21

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://www.bild.de/bild-plus/politik...62543400186474

„Бежанците“ превзеха Малмьо, организират масови изнасилвания по улиците – жените са „военна плячка“!
    https://www.youtube.com/watch?v=khv2R08_L5s

http://bultimes.com/bezhantsite-prev...lyachka-video/

Повече от фен
    Въобще не ми е жал за тях, нека ги трепят и изнасилват, те сами си напълниха държавите с мангали, а на хората които предупреждаваха, че ще стане така, им викаха "расисти" и "нацисти". Да се оправят, важното е в България да не допуснем подобни неща да се случат!
    Когато българите ходят да работят изискват от тях да изпълнят 1000 условия и накрая пак им плащат по-малко отколкото на местните, а тези талибани им разрушават държавата и те пак ги приемат. Няма как да ми е жал за такива хора!
    Защо в Русия няма такива неща? Там има повече мюсюлмани отколкото в Западна(ла) Европа, но са кротки като агънца, защото ако си позволят да бият или изнасилват ще изядат дървото.

Супер фен
    Те българите са мангали - няма как да дойде по-нецивилизована група тук и да ни разбута кенефа.

В Русия се налага с бронетранспортьори да влизат в ислямските гета и има цели републики, които са no-go зони. Най-голямата джамия в света все пак е в Москва. Изнасилванията и побоя са типичен източноевропейски занаят - не е необходимо подобни функции да бъдат изпълнявани от мюсюлманите.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    В Русия се налага с бронетранспортьори да влизат в ислямските гета и има цели републики, които са no-go зони.
    Тая лъжа къде я чете, да не е дойче веле ?
    http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0...%8F/a-37609982

една от причините кравария за България и всякви други НПО-та да са спонсори на немската гимназия е точно това
    в цялата статия едва ли има и 1% верни неща, пък някви нацисти горили евреи, за да си правят сапун да ми обясняват как Сталин бил много лош, сигурно още страдат как ги наритаха през войната

Повече от фен
    Те българите са мангали - няма как да дойде по-нецивилизована група тук и да ни разбута кенефа.

В Русия се налага с бронетранспортьори да влизат в ислямските гета и има цели републики, които са no-go зони. Най-голямата джамия в света все пак е в Москва. Изнасилванията и побоя са типичен източноевропейски занаят - не е необходимо подобни функции да бъдат изпълнявани от мюсюлманите.
    Смешен трол, сам не си вярваш на глупостите които пишеш. Въобще няма да ти обръщам внимание.

Мега фен
    Либерал-комплексарщината вече била измислила термин "инцестофоби" и ще води борба срещу "инцестофобите". Аз чак сега научавам. Тралала

http://offnews.bg/news/Sviat-_12/Deb...r=ASC#comments

ПП: "еб*те си майките", вече не е обида за един мега-фешън либерал, затова можете спокойно да им го казвате.
    Последно редактирано от defender : 02-20-2017 на 13:00

Мега фен
    ^Продължение:
    Сценки от живота на един мега-фешан, израснал и открояващ се над "гниещото" стадо, либерал:

Отива си един либерал (може и да е от форума), та отива си вкъщи и почва да гледа на майка си, като на гадже и да флиртува с нея, със съблазнителни погледи и да й заглежда дупето пред лицето на баща си. Даже може да се обръща към нея с нов термин „майко-гадже“.

На следващи ден, той води същинското си гадже вкъщи за да я запознае с техните и майка му си говори с гаджето му и й казва: „да знаеш скъпа, синчето ми какъв страхотен секс прави, снощи ми хвърли три тека, доволна ще останеш, скъпа“.

Или пък гаджето му го пита: „да не ми изневеряваш“, а той й отговаря, доволно: „не бе, само с майка си“

Тралала.
    Последно редактирано от defender : 02-20-2017 на 13:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си