- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
http://www.mrctv.org/blog/swedish-po...ime-wave-cover
(консервативна медия в прочем
Ще извиняваш ама като се поровичках тази така разпрозтранена история в повечето 'легитимни' медии констатира само най-долнопробните таблоиди и сайтове като крайно-десният Брейтбарт. Дори и да е в Шведските мейнстрийм медии интересно ми е защо като уж това което той казва е де-факто самата истина, къде са другите които да му ударат едно рамо на таз негова хипотеза на тема дезинфромация? Видях само един-два други индивида да са на същото мнение но тези статии датират от 2015 и рано през 2016? Хубаво тогава, щом си си вкарал идеята че там е пълна мулти-култи анархия, къде е това мнозинство което да се съгласи с теб? Не казвам че всичко е розово... Но щом е толкова лошо положението, няма значение колко политкоректен е мейнстрийма та дори и правителството, то тогава би трябвало да има поне някво мажоритарно съгласие че нещата са такива каквито ти ги описваш? Има ли такова? Едва ли. Хубаво, не си фен на мейнстрийма, "огъват истината в тяхна полза", ами NGO проучванията, университетски научни и хуманитарни тези върху баш този проблем който ти си си набил в кратуната, показващи ти че изнасилванията и преступленията са спаднали - да не повярваш - в този период от 5 години, че бежанците констутират само 1% от криминалните проблеми в страната? И те ли са от мейнстрийма на пълна дезинформация?![]()
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Между другото, не знам дали знаеш но Шведите както и всяко едно друго правителство (поне на запад) си имат независими регулативни органи за пресата...
Разбира се всяка медия си има своята адженда и политическо наклонение, но ако както ти и повечето като теб го изкарвате като пълен 'Блакаут' и дезинформация, такова нещо е доста трудно да стане...
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
^Абсолютно вярно е, че ислямо-фашистите правят мизерии из цяла Европа и самото им присъствие вече е нежелано от хората (ако съдя по мнението на познати). Достатъчно е да погледнеш криминалната статистика на забоикалящите държави и моментално ти става ясно, че или в Швеция им сипват нещо във водата, та да ги укротяват, или наистина има спуснато нареждане да се покрива информация.
Иначе анархия очевидно не е - сравнение между Швеция и която и да било не-скандинавска държава е просто смехотворно ако става въпрос за стандарт на живот, но нещата не изглежда да вървят на добре, особено с образователната им система (и отново - мои познати шведи са изтъквали, че според тях е заради децата на мигрантите, които обръщат училищата с главата надолу).
В Германия имат същия проблем с децата на турците - решават го със сегрегация.
Сега бях в Германия.
Няма един немец вече.
Всичко е китайци, негри и араби. Всичко!
Аха, значи досега приемах на вяра че поста е на шведски полицай, а сега изведнъж обръщаш палачинката, след като дори и масовите медии го потвърждават. И после ми говориш за сляпа вяра.
Ти чете ли изобщо статиите? Човека е разследван за подклаждане на расова омраза и вероятно ще бъде уволен, само щото е разкрил че огромна част от престъпленията са дело на мигранти, а ти ме питаш къде са другите? Другите са или уволнени или сами са напуснали. А тия които са още там и знаят, си траят защото не искат да си загубят работата. Питаш ме къде е мнозинството? Ами виж във най-големия шведски форум Flashback.org и сам си направи изводите какво е мнението на шведите. Влез във 4chan и питай някой швед дали е толкова зле положението. Казвам ти, че можеш да намериш информация от първа ръка, от съвсем обикновени хора, чиято адженда (ако имат такава) веднага си личи, без значение дали са обикновенни граждани или блогъри или ютубъри. Но не, ти предпочиташ да четеш мас-медиите, които правят същото нещо, но задължително с адженда (понеже нямат друг избор в качеството си на масова медия), само дето се крият зад маската на авторитетност и легитимност, обективен журнализъм и безпристрастност. Еми чети си ги тогава, но не ми претендирай за обективност, след като защитаваш всеки бежанец или мюсюлмански емигрант само на базата че е не-бял и muhh racism. Глупавото в расизма е да съдиш за даден човек само на база цвят на кожата, но расизма поначало винаги се е изказвал за група хора като цяло, а не поотделно - ти си просто расист в обратна форма, но вместо да съдиш само отрицателно, съдиш само положително, и с това извършваш същата логическа грешка като тия дето се нахвърлят на някой само щото е черен.
Закона в швеция е че всяко представяне на фактите, намекващо че престъпленията и произхода на престъпника имат нещо общо е наказуемо. Затова и във всички медии, дори и в официалните рапорти на полицията, при всяко престъпление произхода на престъпника е скрит, с извинението че можело да подклажда расова омраза. Стига се до безумието, че тия полицаи дори не могат да дадат пълно физическо описание на заподозрените. И после питаш що разни "неправителствени" организации няма да пуснат статистика, която намеква тъкмо обратното.... Естествено че няма, такъв е закона.
Последно редактирано от Alucard666 : 02-23-2017 на 06:31
Ето нещо интересно за шведския манталитет.
http://prikachi.com/images/810/9049810d.png
И да писано е от анонимен швед, сега да не почнеш да пищиш че е "фейк нюз" и "алтернативни факти". Щото това с полицая са си факти, не са дори интерпретация на факти. Как някой може да те осъди за изнасяне на факти? Освен ако не са поверителност? Защо факта че двете нападения на жени миналата вечер в Швеция МОЖЕ да са извършени от северноафрикански мигранти е поверителен? Кой има интерес да го прави поверителен, освен този който иска да скрие че има някаква тенденция, която може да породи расова омраза? И каква друга тенденция може да има, която да подклажда расова омраза, освен тенденцията че северноафриканските мигранти средностатистически извършват повече престъпност от шведите. Брей айде бе, значи определена информация като я възприемеш може да те доведе до промяна в светогледа и евентуално в действията? Да не дава Господ! По добре да я забраним, че някой може да стане новия Хитлер. А всички знаем колко е зъл Хитлер.
И защо да не е сляпа вяра? Някой друг да е излезнал и публично да е денoнсирал политиката на правителството на базата на тези "алтернативни" факти (в това число прибавям мнозинството)? И пак, къде са другите подкрепящи го, много добре знаещи че положението е такова каквото е? Та ти изкарваш правителството почти авторитарно и фашистко в действията си да дезинформира обществото на базата на 2-3 индивида в период от 3 години, и някви си анонимни формуни сайтове, където всеки прилича на "обикновен средностатистически човечец". Че това не е ли сляпа вяра? Та обществото не стои ли зад някви принципи и граждански права, ти ги изкара че всеки полицай и публичен работник нямат такива морални идеали, напълно пасивни п**ки от страх за работата си? Тогава излиза че Швеция не е по-назад от Русия... Защо тогава мнозинството е само по-форумите и нета, ако наистина имаше такъв сентимент и разбиране че нещата са такива каквито ти ги описваш, не би ли трябвало да има поне някви "grassroot movements", и мобилизация? Да, затегнаха границите от миналата година, но къде е това широко разпространено негодуване за което бръмчиш? По форумите, крайно десни фашистки сайтове, и разбира се социалните медии където всеки си пише квот му е на к**а. Да има и някои такива които са вярни или са лесно доказуеми, но пак ти се осланяш на някви си анонимни форуми и постове в социалните медии, без никаква легитимност 95/100 и начин за потвърждение...
Не съм и казал че всичко е розово (явно си пропуснал тая част), нито пък че съм защитник на исляма и деградиралата му идеология, нито пък че крещя расист в лицето на всеки който спомене най-малкото свързано с цвета на кожата. Всеки го лапа на принципа на това на което си го е заслужил според закона и суверинитета на държавата. Ти маргинализираш и разграничаваш цяла етничност като дегенерати, да идеологията и философията им за много неща в живота може да е деградирала в много аспекти и малоумни при това , но да вземеш всеки под този знаменител е толкова тъпо колкото да вземеш всеки бял европеец и да речеш че всеки мисли еднакво. И какво е лошото на този закон? Във Великобритания е същото, неминуемо дали престъпника е местен, черен, кафяв, жълт или имигрант? Мисля че е изключително тъпо да намекваш че не можеш да дадеш пълно описание на извършителя, независимо дали в Швеция или някъде другаде, тези неща просто не работят така като ти си мислиш, та по-тая логика описания се давата само ако извършителят е бял... Както и да е, фактите са си там, виж по-нагоре Ауриса пусна статистика от Дойтчланд-а на тема престъпност, явно там може да даваш описания ако извършителят е кафявТа така де, аргументата ти за този закон и NGO-та, няма нищо общо с реалноста. Ако не е мейнстрийм поне NGO рапорти може да си правиш труда да четеш, но явно за теб и там има скрита правителствена адженда, "илюминати".
Последно редактирано от Zlennox : 02-23-2017 на 13:09
Европейската цивилизация изчезва заради либерализма.
Ех, корабе, как бързо се обръщат нещата. До неотдавна беше пръв защитник на бежанците, даже тема беше пуснал ;д. Жалко, че не мога да я намеря.
Къде няма война? И в Афганистан има бойни действия, и в Ирак, и в Либия, и в Сомалия и къде ли не. Все още ли мислиш, че войната е достатъчно условие за приемане на имигранти или вече не го мислиш?
Много страни са във война и временно убежище трябва да се позволява.
Разбира се, че не можем да приютим цяла Африка. Повечето прииждат на рояци, заради добрите условия на живот. И защо точно към Германия и Швеция, щом са беженци? Приемането на всички означава, че Европа ще се промени коренно. Защото това са други култури, с друг манталитет и ценности.
И като има война защо точно в Европа трябва да дойдат? Да отидат в Дубай, Катар, Саудитска Арабия, Иран - има достатъчно мюсюлмански държави които да ги приемат. А и не сме виновни за войните им, България не е нападнала никого. Не сме виновни ние, че са прости талибани и постоянно се трепят.
Нашата държава има достатъчно проблеми, няма да се грижим и за тая сган.
Действително облика на градовете вече е друг.
Това, което се случва сега в региона на Ирак и Левант(от там идва пълното наименувание на ИД и тяхната цел е именно да обедини всички негови територии, които се отделят от ОИ след ПСВ), до голяма степен е заложено още преди 100 години с безразборно "начертаните" граници от Великобритания и Франция. Ако това е било направено по-отговорно, а именно представителите на различните ислямски деноминации да бъдат обособени в отделните държави, а не да бъдат смесени, може би сега в региона щеше да цари относителен мир, но това не може да се каже, заради многото други процеси през годините. По същата причина няма как да знаем дали щяха да са толкова фанатизирани. А последиците от това фанатизиране във времето са излезли извън пределите на само този регион и са се разпространили и в други държави, изповядващи исляма.
Ама ти май много лесно раздаваш етикета "трол"? Човекът прави доста по-аргументирани и на по-високо ниво мнения от теб (нищо лично) и все пак трола е той, а не ти? ;д
Сравняваш отнемането на територии с цялостно прекрояване на регион? Трол или да?![]()
'Post-Election Stress Disorder': Vets Take Issue With New Term for Upset Liberals
http://insider.foxnews.com/2017/02/2...ton-brian-mast
ПП: "За един месец помаршируваха, покрещяха, побиха се, шиха, плетоха, рисуваха, пишкаха на публични места, палиха, трошиха... Какво разстройство, това са съвсем нормални признаци на съвременните либерали".![]()
Аргументите му не струват и 2 стотинки.
Регионът не сме го прекроили ние. Напротив, ние също сме жертви на тези които са чертали границите в Близкия изток след ПСВ. Тогава са прекроили и нашите граници. Но някакви интернет тролове се опитват да ме убедят, че тарамбуките са жертви, а ние сме длъжни да им помагаме. Няма как да стане.
Впрочем, ти колко бежанци си приел у вас? Нали бягат от война, трябва да им се помогне!
https://fakti.bg/world/225453-bejanc...elka-vav-viena
"Студентки в училище в САЩ, принудени да носят мюсюлмански одежди и да практикуват исляма в училище, без уведомяване на родителите им. Това се случва все повече и повече в САЩ! Либералите го насърчава! Потискането на жените бързо се превръща в платформа на Демократическата партия!"
https://www.youtube.com/watch?v=ha5Ao7JpiCQ
Общо взето шикалкавиш, защото нямаш логичен отговор. Закона за расовата омраза и за това да не се споменава расата на извършителите в пресата си е съвсем реален. Ако не ми вярваш отиди в сайта на шведската полиция или в която и крими-новина от мейнстрийм медиите и виж дали в описанията има цвят на кожата. Та, не успя да ми отговориш, защо е въведен такъв закон, освен с мотива че искат да прикрият неудобни статистики. Ако ти примерно си един руснак, и в момента в Русия е на власт комунистическата партия и те издадат закон да се забрани Голодомора в Украйна като исторически факт, какво друго ще си помислиш освен че тоя закон е издаден изцяло в интерес на партията, а не в интерес на истината. Но е хубаво че повдигаш въпроса за сляпата вяра - то всъщност друго няма. Има само приемливи основания и съмнения и ние точно това разискваме тук. И да, алтернативните факти, също се опират на вяра, но ако става въпрос то и цялото човешко познание се опира на вяра. Например ти сега не можеш само от собствен опит да изведеш че съществуваш реално, а че не си симулация. Щом дискутираме тук, значи сме допуснали че съществуваме и разсъжденията ни се опират на логика и някакво адекватно отражение на реалността. Значи от тая минималистична позиция, нито мас-медиите нито алтернативните имат някаква специална легитимност. Това че са мас-медии не ги прави по-адекватни, даже обратното, но за това ще кажа по късно. Запомни че аргумента от авторитет е логическа грешка. Ако ти разсъждаваш на базата авторитети и това кое повече ти допада на аджендата, тогава няма смисъл да дискутираме изобщо, но така или иначе тоя отговор е само формално към теб. Сега, да вярваш на която и да е медия, без значение алтернативна или не, е глупаво. Въпросът не е на кои медии трябва да вярваме, а в кои имаме основание да се съмняваме че лъжат. Това че мас-медиите са купени и цензурирани и дезинформират мисля че е близко до ума. Аз не казвам че алтернативните медии говорят истината - но ако не друго, то поне там има истински журнализъм. Защо? Добре, как преценяваш дали един човек те лъже? Как преценяваш дали един обвиняем е извършил престъпление? Просто - първо гледаш дали има мотив. Имат ли мотив мас-медиите да лъжат, при положение че повечето са част от големи корпорации с връзки в правителството - да! Имат ли мотив да преувеличават и изкривяват фактите - да, защото увеличава рейтинга. Има ли един ютубър мотив да не казва истината, при положение че има 100 човека събскрайбъри - да, защото има личен интерес дадена новина да се вписва в интерпретацията му. Но това не е умишлена лъжа с цел манипулация, а просто невежество. Сега, да кажем че имаш 100 лева, бай Пешо пияницата от петия етаж ти каже че му трябват 100 лева на заем за лекарства, и баба Пенка от шестия етаж ти каже същото, на кой ще дадеш пари? И за двамата по дефолт нямаш основания да им вярваш, но за единия имаш основание да не му вярваш, защото най-вероятно ще изпорка парите. Ето до това опират нещата. И ме питаш защо ако положението е толкова зле, защо няма представено мнозинство? Мнозинство има, но то е репресирано и цензурирано, защото хората имат интерес да го правят. И не казвам че всички хора в шведските медии и официални институции са част от тоя заговор. Само най-високите постове, откъде идват заповедите какво да се пуска и какво не. И много от тия хора дори не лъжат умишлено. Но израснали в култура на академизъм и политическа-коректност, либерали, които живеят в най-богатите квартали, където няма престъпност, естествено че за тях всичко това е просто расистка конспирация. Тези които го виждат най-много са тия дето си имат вземане даване от първа ръка - като например учителите. Не знам дали знаеш но за 2016, 20% от учителите в Малмьо са напуснали работа - 20 %! Сега замисли се защо на някой е потребно да прокарва такива закони за забраняване на определен тип интерпретация на факти, както и самите факти, които уж водели до грешна интерпретация. Защо има закон за наказание за отричане на Холокоста? Истината не се нуждае от закони, които да я защитават. Само лъжата има.
Но както и да е, ясно ми е че ще въртиш и сучиш до последно, така че тая тема я зарязвам, не се чувствай длъжен да ми отговаряш - аз няма да пиша повече на тая тема. Но ще дам пример защо на медии като уошингтън поуст не може да се вярва.
Някой от тук присъстващите знае ли за пицагейт, следи ли ситуацията? Това е най-голямото изцяло гражданско разследване извършвано досега в интернет. Утре ще подготвя всичките материали и сведения които досега съм събрал, заедно с някой мои открития и връзки , които досега не са били направени. Мисля че за вас ще е интересно, пък и за мен ще е полезно, щото ми трябва второ мнение относно нещата които открих и хора като Зленокса ще могат да си проявят уменията по шитпостинг и задаване на малоумни въпроси. Аз винаги в училище обичах да задавам глупави въпроси, щото учителите дават всичко от себе си да обяснят и така запомнях всичко. Stay tuned.
@Alucard666
Човек, не спори с тролове. Няма смисъл. Остави ги да си пишат и говорят сами на себе си.
Това го има и в Западна Европа.
http://www.lentata.com/page_9163.html
Отврат, меко казано.
Последно редактирано от Archer! : 02-25-2017 на 08:34
"Националната сигурност започва от сигурността на границите. Чуждестранните терористи няма да могат да нанасят удари срещу Америка, ако не могат да влизат в нашата страна", каза президентът Тръмп. - това не е фашизъм, както се опитват да го изкарат либералите, а много правилно, разумно изказване и политика.
ПП:
"Тръмп неведнъж напомня за атентатите във Франция, за да обоснове политиката си към имиграцията, отбелязва АФП и цитира президента: "Имам приятел, той е много важен човек. Обожава Града на светлините (Париж). Години наред, всяко лято той ходеше в Париж с жена си и семейството. Не го бях виждал отдавна и го попитах: Джим, как е в Париж? Той отвърна: Вече не ходя там. Париж вече не е Париж", продължи президентът на САЩ."
Последно редактирано от defender : 02-25-2017 на 10:13