- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Психично разстройство
подкрепям
бих предложила да посетиш психиатър/психотерапевт всъщност, тъй като нещата, които изброи звучат сериозно
/не искам да те фрапирам/
както всички лекари, и те изписват медикаменти, което по принцип не е проблем, особено ако са опитни специалисти - много хора се страхуват от пристрастяване към въпросните лекарства и предполагам че има защо
но ако проучиш добре специалиста мисля че няма да сбъркаш
когато аз посещавах психотерапевт, също приемах лекарствата, които той ми предписа, но не съм имала странични ефекти и останах доволна
след няколко месеца спрях да ги пия
цената за посещение при психотерапевт обикновено е около 40 лева за час, но съм чувала и за специалисти, които взимат близо двойно повече
аз ходих веднъж в седмицата в продължение на около 4 месеца
въпреки това, ако лекарствата те притесняват и психологът е вариант - той не е лекар и консултациите при него са по - евтини; нещо от рода на 20 лева за два часа; той няма право да изписва медикаменти и само си говорите
ходила съм само веднъж на психолог и останах доволна също
ако си от Пловдив, мога да ти препоръчам специалисти /поне тези, които аз посещавах/
както казах, нещата, които изброи звучат сериозно и според мен не е добра идея да отлагаш посещение при специалист; ако майка ти е проблемът - съветът ми е да се опиташ отново да поговориш с нея и да ѝ опишеш нещата така, както ги описа тук