.
Затворена тема
Страница 193 от 300 ПървиПърви ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 801 до 4 825 от общо 7495
    Мега фен Аватара на divergent
    И ей това ме удари право в емоциите
    "Всички ще си отидем един ден,просто по-добрите си отиват рано за да не изпитат нашата болка,когато някой си отива."
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на tori
    https://youtu.be/UY1bt8ilps4
    Любовта със твойто име я наричам.

Любима песничка, общо-взето, тези дни съм я слушала 5133604357547 пъти. :3
    Сноще ме натириха да ходя с компанията на църква, а аз странно защо и как, се съгласих. Е, не изгоря, което е напредък.
    Бях си нарисувала ице с Мерцедес и тати ми го счупи с това, където му правихме на WV... #нимоа
    квак

Banned Фен
    Дори вълците ронят сълзи, особено когато един се върне във форума от носталгия и разбере, че единствените останали са ненормалните с котки. От добрата страна предполагам, колкото повече време споделят дисфункционалните си чувства тук, толкова по малко време имат да натоварват хората с всичкия си. Поклон и паля свещичка за един страхотен форум, превърнал се в лудница

Мега фен Аватара на NomNomNom
    от дисфункционалните с котка съм само аз, поласкана съм, че рониш сълзи от мен

онтопик: изядох малко парче агнешко, два картофа и половин парче от тортата с банани/лешници/авокадо и това ми е великденското ядене, толкова ми е тежко, че ми е невъзможно да преям

и трябва да вядя дрехите от малкото куфарче и да слагам други, така се очертават тези 2 месеца, но си постоях вкъщи поне малко
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-16-2017 на 10:11
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

от няколко месеца сме заедно, а по празниците тя все държи да ходи при техните вместо да е с мен

покани ме да празнуваме с техните, но цял уикенд със семейството ѝ ми идва в повече и отказах

за някои семейства празниците са много важни ^
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    от няколко месеца сме заедно, а по празниците тя все държи да ходи при техните вместо да е с мен

покани ме да празнуваме с техните, но цял уикенд със семейството ѝ ми идва в повече и отказах
    ъъъъъъъъ то идеята е по празниците да е при семейството си :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Banned Фен
    Господ иска да се чукам с яйца... Така и правя.... Руси, червени, черни всичките боядисани и в овулация и добре, че имам вазектомия...
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-16-2017 на 16:58

КО СТАА УЕ ЯЙЦА?
    НЕЩО НАДЕБЕЛЕЛИ МИ СЕ ВИЖДАТЕ.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от TOOTHPICK Виж мнението
    КО СТАА УЕ ЯЙЦА?
    НЕЩО НАДЕБЕЛЕЛИ МИ СЕ ВИЖДАТЕ.
    Рънърчо, препоръчително е да имаш 1 акаунт.

Цял ден не съм излизала от вкъщи и направо полудях. Изгледах половин сезон от сериала, можех и още, но сега се разписах с едно аверче и ще остане за утре другата половина.
    Осъзнах, че ми писна да съм сама. Сега като се замислям, от първият ми сериозен приятел досега, не е имало период, в който толкова дълго да съм била необвързана. Не съм вкопчена в идеята, че не мога да съществувам самостоятелно, просто съм в период, в който имам нужда от подкрепа и опора.

Мега фен Аватара на Rakshy
    почнах нова програма - утре няма да мога да ходя

най-накрая тая ваканция свърши - ваканциите са нещо неприятно напоследък, не съм напълно сигурен защо. Всъщност, сигурен съм - нямам какво да правя. Като нямам какво да правя - съня ми страда, диетата ми страда, аз страдам :Д Не е готино. Да не говорим, че ако всички сме си вкъщи няколко дни става отвратително и някой не издържа и се пука като гноен цирей и изпуска гняс. Тъжно е.

Като бях по-малък беше голям зор - ваканция, ще се наспивам, ще си ходя на фитнес, ще цъкаме лига, ще си гледам сериалчета, ще излизам с приятели. Са кур бате - нищо не правя, освен да тренирам и да играя сам лига, което ми влияе на съня, което влияе на мен, а аз от своя страна влияя на околните - негативно. Не ми се гледат сериали, не ми се играе, не излизам с приятели почти, въпреки че през последния месец излизанията са се увеличили сигурно двойно. Не искам да почвам работа, защото искам да завърша първи курс силно, а работата със сигурност ще наебе цялата схема, а ми трябват пари за нещата, които искам. Студентска дилема - да не правя нищо и да не излизам или да работя и да излизам Ще трябва да го измисля, защото трябва да имам някакъв вид автономност, най-малкото - момче съм, ще трябва да бъда глава на семейство, по-добре да свиквам от сега да ми е гадно и гадно бидейки наистина гадно - нямаш време, нямаш енергия, нямаш желание, а не както сега без първите 2.

ииии да, тв а е за сега
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на tori
    Страшно много не ми стигна съня, имам чувството, че мога да спя още сто часа пък аз съм в тъпия уни, увиснала на банката като прострени гащи, и опитвам да не заспя. Прибирам се и умирам, и без др няма кво да правя.
    Мил е и няма спор в това ама от сега ми е намразил най-добрия приятел, което вещае само някоя гора бой от моя страна. Да си знае да не се тика там, където не му е мястото. И се опитва да ме накара да махна снимките от с бившия или аверчета - ше кажеш, че в гъза му бъркат. Няма да ги махна, нека свиква, че се е хванал с човек, където има глава на раменете си и превисля нещата сам, съответно и не слуша.
    Искам катма с шоколад. :д
    квак

Не си бях буукнала билет за прибиране, и случайно ще се прибирам през Осло с 2 дни престой

И шофьорските не знам как ще ги завърша, като нз кога ще се прибирам у нас изобщо тези 2 месеца
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-18-2017 на 08:08
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Тази сутрин за първи път този Великден се чуках с яйца. Тъкмо се бях събудила и майка ми нахлу с един панер в стаята.
    Не знам каква е логиката, обаче вкъщи като ти се яде яйце по Великден, не може да си го обелиш като белите хора ако преди това някой не ти го е счупил в борбата. Не помня даже какъв цвят ми беше яйцето, толкова бях заспала, но помня, че моето оцеля.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ми то днес било почивен ден.
    А аз се бях приготвила да ходя на лекции и се чувствах гузна, че изпускам половината заради работа
    ех :д
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Написах стихотворение за първи път от десет години насам. Изобщо не знам защо и откъде ми хрумна, просто седнах и го написах. Не знам дали стана нещо изобщо, пратих го на брата и братовчедка ми, сега чакам коментарите.

Banned Фен
    Да видиш женската природа ясно е като да видиш тайната на една илюзия.. Независимо колко пъти я видиш пак, все виждаш уловката и нищо не е същото вече, невинноста и мечтите за идеална среща се изпаряват, освен онези изключително редки моменти, като спечелването на лотарията, по редки от това да бъдеш убит от комета, докато правиш омлет в бункер. От друга страна намирането на сексуални партньорки е изключително лесно, когато знаеш техните нужди, недостатъци, какво искат и как да го манипулираш в своя полза и честно казано не изпитвам вина, защото знам, че в 99.9999% от случайте аз за тях съм просто един инструмент, който да ги пази, глези, дава статус със постиженията си и нищо повече, илюзията е разбита. Аз съм свободен.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^Пхахахахаха
    *и противоречие. Първо не можеш да видиш женската природа, после знаеш нуждите на жените.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ^Пхахахахаха
    *и противоречие. Първо не можеш да видиш женската природа, после знаеш нуждите на жените.
    Съвсем натурална реакция, даже бих се изненадал ако не се беше случило

Също изключително съжалявам мъжете, които сляпо се опитват да задоволяват жените и едновременно постигат обратния ефект, защото просто прожектират своя идеал за любов върху тях, а те жените просто обичат по различно( също се възползват от възприятията и прожектирането на мъжа като възпройзвеждат без да чувстват именно онези неща, които мъжете очакват).. Но признавам понякога се случват аномалии, но се рядкост, също като гениите. Преди всичко да си мъж и да знаеш истината е полезно за самия мъж, защото може да си обясни къде са му били грешките и да види, че голяма част от нараняванията изпитал на своя гръб не са били изцяло по негова вина, да види, че доста от нашите реакции са просто прояви на природно програмиране, да види как активно бива манипулиран от всички представители на нежния пол и даже, че част от тях го правят подсъзнателно и най вече да се научи да се защитава от унищожителните интереси на кучките и златотърсачките. Накратко да си в илюзията е като да караш кола без да имаш книжка и без да си се качвал преди.. Шанса ти да се блъснеш е много по голям отколкото да стигнеш до своята дестинация без инцидент, затова е по добре да знаеш истината(всеки е свободен да си я оцвети както иска, но има доказани факти)..

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Ай,свърши се и тая ваканция и се почва пак с курсовите,презентации,казу си и бла бла.
    Цъка ми се баскет,а ем времето е ш*и*ба*но ,ем няма с кой.
    Ма нищо,да се пооправи времето и отивам да си цъкам сам.
    Важното е да спортувам.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ъх, пак ли тоя мизогин. Заболя ме главата от грешки.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ок, май се съгласих да изляза на нещо като среща
    би било хубаво да не се държа като пълен задник, както правя обикновено с хората, опитващи се да ме впечатлят

не се вълнувам особено, ще глддаме някакъв тъп филм
    дори не бих отишла, но май моя беше идеята за кино и сега ще трябва да го изтърпя :/
    честно казано бих си легнала да спя в момента
    но няма, трябва да се излиза
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ок, май се съгласих да изляза на нещо като среща
    би било хубаво да не се държа като пълен задник, както правя обикновено с хората, опитващи се да ме впечатлят

не се вълнувам особено, ще глддаме някакъв тъп филм
    дори не бих отишла, но май моя беше идеята за кино и сега ще трябва да го изтърпя :/
    честно казано бих си легнала да спя в момента
    но няма, трябва да се излиза
    За когото говорехме ли - ако да, гл
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    най-накрая тая ваканция свърши - ваканциите са нещо неприятно напоследък, не съм напълно сигурен защо. Всъщност, сигурен съм - нямам какво да правя. Като нямам какво да правя - съня ми страда, диетата ми страда, аз страдам :Д Не е готино. Да не говорим, че ако всички сме си вкъщи няколко дни става отвратително и някой не издържа и се пука като гноен цирей и изпуска гняс. Тъжно е.

Като бях по-малък беше голям зор - ваканция, ще се наспивам, ще си ходя на фитнес, ще цъкаме лига, ще си гледам сериалчета, ще излизам с приятели. Са кур бате - нищо не правя, освен да тренирам и да играя сам лига, което ми влияе на съня, което влияе на мен, а аз от своя страна влияя на околните - негативно. Не ми се гледат сериали, не ми се играе, не излизам с приятели почти, въпреки че през последния месец излизанията са се увеличили сигурно двойно. Не искам да почвам работа, защото искам да завърша първи курс силно, а работата със сигурност ще наебе цялата схема, а ми трябват пари за нещата, които искам. Студентска дилема - да не правя нищо и да не излизам или да работя и да излизам Ще трябва да го измисля, защото трябва да имам някакъв вид автономност, най-малкото - момче съм, ще трябва да бъда глава на семейство, по-добре да свиквам от сега да ми е гадно и гадно бидейки наистина гадно - нямаш време, нямаш енергия, нямаш желание, а не както сега без първите 2.

ииии да, тв а е за сега
    изнеси се от вас брат.
    аз така направих още на 19, вярно че и нашите помогнаха в началото с квартирата но е доста по-добре, ще се убедиш
    откакто се изнесох, повече от 2 часа накуп с нечии (свои или чужди) родители ми идва в повече, макар че моите са сравнително точни.

можеш да учиш и да работиш, ако трябва мини задочно
    аз уча и работя на половин ден в кантората на едни познати на нашите и се справям

дивергент дай да видим стихотворението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си