.
Затворена тема
Страница 207 от 300 ПървиПърви ... 107157197203204205206207208209210211217257 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 151 до 5 175 от общо 7495
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Не е нужно да си ядрен физик, за да покриеш нивото интелигентност, необходима за да бъдеш родител, хохохо.

Хора от други етноси имат по няколко деца до 20-годишна възраст и не съм забелязала да работят на Уол Стрийт, примерно.
    но ти не работиш там

Banned Фен
    Не е нужно да си ядрен физик, за да покриеш нивото интелигентност, необходима за да бъдеш родител, хохохо.

Хора от други етноси имат по няколко деца до 20-годишна възраст и не съм забелязала да работят на Уол Стрийт, примерно.
    Интелекта по света расте толкова бавно именно, защото всеки може да се плоди и гениалността често бива разредена и дори в доста случай не получава шанс да се възпроизведе, защото хората просто виждат подобни индивиди като извънземни(говорим за хора с коефицент 200 примерно).. Също част от причината да има толкова ШиТ по света е защото абсолютно всеки може да се възпроизвежда на воля, което създава конкуренция, защото се създава празно пространство между долната и горната граница на интелекта и хората просто не могат да разберат едни други... Интелигентния казва: трябва да гладуваш, за да ядеш другото лято, пък тъпия яде всичко и после обвинява богатия дето се е застраховал и е гладувал, за да има и утре...
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-27-2017 на 22:05

Мега фен Аватара на Rakshy

странно глупава логика

честно казано не го очаквах

децата, които описваш, в масовия случай, са социални паразити. Жена, която до 20-годишна възраст има няколко деца най-вероятно е боклук. Или ако не е боклук то е имала ебахти скапания късмет да роди 2+ на един път. (some of that TLC shit)
    Тази жена ще взима няколко вида помощи и е силно вероятно да не полага грижи за децата. Когато тези помощи свършат, тя няма да има нищо, още по-малко ще имат децата ѝ. Дори няма да говорим какво има в главите на такива хора - какви са им ценностите и прочие. По-забавна е частта, в която мъжа на тази жена най-вероятно липсва от картината. Най-вероятно е духнал да чука други такива празноглави банки за семенна течност. Той вероятно има още по-малък капацитет и като разгонен койот тичка насам натам, носейки 0 отговорност. Как се очаква тези деца да имат каквото и да било и да станат нещо различно от паразити при положение, че имат майка, която е боклук и баща, който е боклук и го няма (всъщност май е по-добре да го няма, отколкото да го има и да злоупотребява и издевателства, което пак е често срещано).

Толкоз за тези с по няколко деца до 20.

да не забравяме и че е нелегално да имаш дете преди 20. след като навършиш 18, преди да станеш на 20, май имаш време за 2 деца макс, МАКС (не съм сигурен колко време след раждането женското тяло е готово отново), ще го кажем 1, just in case. 1 дете на 18-19 пак си е малко така - безотговорно? Ако го родиш, но след това не можеш да го издържаш, а ваш'те го гледат, тогава то наистина ли е твое?

има и един друг интересен момент - интелекта е наследствен. Колкото по-късно имаш дете, толкова по-голям е шанса то да е умно (с по-високо IQ). Децата на млади родители обикновено са по-глуповатички. (https://www.amazon.com/Bell-Curve-In.../dp/0684824299 ако някой го интересува)

Т.е. това, че ти си решила да си майка и смяташ, че си готова, ако погледнем статистиката, пряко вреди на обществото ни.
    Раждаш тъпо дете, цокаш помощи, не работиш, кариерата ти заминава, защото вече си майка и това ти е приоритета, докато ученето и развиването ти като човек остават на заден план. ТИ имаш неизживяни мечти и убиваш своя потенциал, надявайки се, че след някво Х време ще можеш да се върнеш към това, което си искал/а да правиш. След тва, статистически погледнато, отново, ще проектираш всичко върху детето ти, което освен, че е тъпо, ще бъде и с комплексирано на помия, от което кой печели? - не и обществото.
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

+ средата, която можеш да предоставиш като 20 годишен, come on

слушаш криско, четеш хороскопи, първото нещо, което питаш някого е "коя зодия си?" - не знаеш кво е фотон, нямаш представа кво представлява държавата, не знаеш защо тялото ти работи, не знаеш какви са тези неща около теб, мислиш, че месото идва от магазина, има шанс да вярваш, че Земята е плоска. Силно вероятно е да ти е писнало да си в цикъл и да пробваш да си вземеш една 9 месечна почивка, която върви бонус пакет с малко човече и куп болежки и проблеми. (jk)
    Мислиш, че Слави трифонов е достоен за политик и се чудиш що не се кандидатира, но не знаеш кво значи думата кадидатира, затова използваш "да се такова", всеки път, когато се опитваш да си изразиш мислите. И това е защото имаш +- нула опит, или в най-лошия случай (за теб) си имал скапани тийн години и си работил в кварталния магазин, почнал си да пушиш и да гледаш с леко притворени очи докато издишаш, за да знаят околните колко си изстрадал и колко си възрастен отвътре. В момента пак работиш в магазина и си мечтаеш да се махнеш, но не знаеш ква работа да подхванеш, щото си чул, че в колцентровете е гадно, но пък се плаща добре, а ти е писнало от промоции във фантастико.
    Мислиш, че човека, с когото си в момента е любовта на живота ти, но ти си на 20 и не знаеш що за човек си още, а вярванията ти са меко казано детски. Мислиш се за възрастен, но това е просто, защото нямаш представа за повечето неща.
    Не обичаш да пускаш прахосмукачка, нито да бършеш прозорци. Майка ти го прави. Тва не е работа за теб. Докато си чела космополитан под шума на прахосмукачката, която пуска майка ти, в главата ти се е пръкнала идеята, че искаш да се омъжиш и да имаш дете - като по филмите.

сгодяваш се

пускаш го във фб

двуличните ти приятелки ти пишат "много да се обичате", "много любов", "аааау сладури"

смяташ, че наистина си взела правилното решение

жените се
    качваш го във фб
    пак същите ти пишат "аааау, много любоф, сладури"

сватбата е гадна, той е дебел и ризата му е голяма, напива се на мастия и свършва в теб
    ти също си пияна на мастия

хоп троп - бебе

качваш го във фб

"аааау, прекрасно е", "има твоите очи", "ше го изям тоз бебок"

детето прилича на картоф, сигурно е и умно колкото един картоф, като гледаш родителите

окей, май се отнесох
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на LoadRunner
    абе чудя се Кубрат Пулев защо прилича на торба и не мога още да разбера
    човека тренира всеки ден
    хормонален дисбаланс?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    абе чудя се Кубрат Пулев защо прилича на торба и не мога още да разбера
    човека тренира всеки ден
    хормонален дисбаланс?
    Рънър, първо, той не тренира всеки ден; второ, тва, че тренираш всеки ден не значи, че ще се промениш на външен вид.

не ми се вярва да е проблем с хормоните, по-скоро няма nutritionist и си яде квото пожелае
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

да го духа топлофикация софия
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ракши
    Недай си боже нямате деца и започват
    Време ви е
    Кога
    Оле колко ви отива

На сяка снимка с бебе задължително има някакъв слабоумен амебен невменяем коментар - колко ти отива

На вс снимка не пропускат

На една фр офц й го бяха написали, и аз написах отдолу, че първо да разходи това омайно тяло до малдивите и тогава да ражда

Тя го лйкна и се изкефи, нямаше др коментари

Слушам криско и ме кефят песните

Кубрат Пулев не е секси
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ракш, hands down bro, slow mo-clap. Touche!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Баси,Ракши,направо си се разбил да пишеш.

Тамън да се разбереме,да ходим някъде през уикенда,и времето пак ще е ш*иба*но.
    Абе ,някой знае ли къде ще дават Джошуа срещу Допингирания украинец?
    Последно редактирано от deitona22 : 04-28-2017 на 07:55
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на tori
    Хроничния синузит пак е тук с мен, боли ме и гърлото, плюс и главата от снощи ме дъни - от неспане и от пиянстване. Май ми мина от снощи, но днес пак ще обясня, че такова поведение не толерирам. Въобще, има една седмица още, насетне чао, довиждане, мерси.
    Оная си е тук и ми е кеф, даже е твърде добричка нещо, очаквам всеки момент да получи факс и да стане кретен - както обикновено.
    квак

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението

Тамън да се разбереме,да ходим някъде през уикенда,и времето пак ще е ш*иба*но.
    не ти ли писна да се оплакваш от всичко?

студентски град, софията, унсс- то, времето, веганите, вегетарианците

НЕЩО ПРОПУСКАМ ЛИ

Мега фен Аватара на pandabear
    Пети ден от една и съща спирка се качваме с едно момче в 280. Винаги ме изчаква първо аз да седна и после си търси място срещу мен, ако няма централно то просто от другата страна. Използвам времето в рейса за четене на книги или пък си слушам музика. Или пък уча. Всеки път като вдигнех поглед, неговият ме засичеше. Понеделник и вторник бяха просто погледи. В сряда си направих експеримент и не се качих в този 280. Той също остана на спирката. Помислих си 'тоя е някакъв психопат'. Хванахме следващия. Сряда и четв. започна и да ми се усмихва. Отвърнах веднъж, но по-скоро, защото ми стана нелепа и смешна цялата ситуация. Симпатяга изглежда иначе, ама 5 дни веднъж не дойде да ме заговори. И в момента е срещу мен, докато пиша. Какъв е тоя мъж, баси. Има як глас, днес го чух за първи път, 'щото му звънна телефона. Ей, значи писна ми аз да действам...няма пък този път. Ще почна с 94 да пътувам

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    не ти ли писна да се оплакваш от всичко?
    студентски град, софията, унсс- то, времето, веганите, вегетарианците
    НЕЩО ПРОПУСКАМ ЛИ
    Да,пропускаш.
    Не съм споменавал друго скоро.
    А,и не съм съм толкова негативен човек,колкото си мислиш.
    Тук предимно се лигавя ;д
    Айде специално за теб--->Лека полека,започвам да си връщам формата от миналото лято.Остава и да тичам по-дълго време и по-често иии да намеря къде и с кого да цъкам баскет.
    Днеска докато вървях към фитнеса,видях как един кон падна,докато теглеше каруца с двама ц*ига*ни.И все си мисля че единственото което ги спря да не бият животното за да стане,е че аз и още 2ма се спряхме да видим какво ще направи+многото коли на улицата.Поне кончето си стана само..за негово щастие..или нещастие..зависи от гледната точка.
    Последно редактирано от deitona22 : 04-28-2017 на 10:54
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    blah

https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

Banned Фен
    Един от най ефективните начини да подлудиш една жена е просто да не й дадеш и миг от времето и вниманието си, докато тя зависи от теб, да я игнорираш напълно и абсолютно, все едно никога не е съществувала и никога вероятността да съществува няма да бъде валидна в нито една алтернативна реалност или дори фантазия..

Разбира се ефекта е дори по голям ако преди това я поглезиш малко и после рязко смениш поведението си перманентно естествено
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-28-2017 на 12:06

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ракши
    и аз слушам негови песни, защото ми харесва как звучат, но далеч не дава добър пример на децата с цялата сексуално-ориентирана лирика :Д да не говорим за "яката дупара, кой ше я бара". Това ви го казвам, защото имам пряко наблюдение. (единия пример е братовчедка ми, която ще прави 6 есента, а другия пример е от децата, с които работи майка ми, които са меко казано fucked up половината)
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ракш, hands down bro, slow mo-clap. Touche!

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Баси,Ракши,направо си се разбил да пишеш.

Абе ,някой знае ли къде ще дават Джошуа срещу Допингирания украинец?
    нда, съжалявам за стените текст, така ми дойде :Д

също така, мисля че по-правилно е да ги наречем допингирания украинец и допингирания британец

J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

[img]https://1.bp.blogspot.com/-ZpE6xMoPRVI/VrQqJHNWORI/AAAAAAAAAEk/wFu26OdSN0U/s1600/StrawMan2.jpg[img]

https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    I just need a break.
    Малкият град, колко е гнусен.. върнах се и веднага интригите. Еби му майката!
    На приливи и отливи съм, с някои ми е добре, с други не ми е. Понякога всичко е окей, а понякога всичко е абсолютен шит.
    Има неща, които адски много ме крепят. Но понякога се свивам.
    Работи ми се и ми се тренира.. Умирам от скука, монотонно и сиво е всичко.. и въпреки всичко, съм по-щастлив сега, отколкото бях. ;с което не мога да го разбера..

Quote of the day'.
    And when they ask you, "what's your favorite moment?"
    You will say HER. it will be HER every goddamn time.
    And from your point of view, you will be right as hell.
    You shouldn't care what others think.

Разходихме се малко с авечератата по градовете, сега съм уморен на куче и смятам да поспя ще пусне некое сериалче..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен
    Те някои хора и на 15, и на 35 са си все същите, не виждам връзка между възрастта им и възпитанието на детето.

Даже имам наблюдения, че с годините трупат злоба поради обстоятелствата, в които се намират. За потенциалното им дете като че ли би било по-добре да се роди като са на по 20 и още имат широк социален кръг, в който да си давят комплексите.
    Пък на целеустремен човек, и да му се случи детето още в университета, все ще го отгледа с помощ от семейството.
    Ама да, ако учиш медицина ще е брутален ритник в задника.

Май ми се е повредил вентилатора на процесора. 100 градуса стига като е натоварен докрай за няколко минути ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    русокоске?
    Дааааааа,бъгна ми се тук чата и не съм писала скоро...и влизала много

Banned Фен
    Изумително е как обществото по време на живота на един гении, го отхвърля като странен и недостоен индивид, а после го възхвалява за неговата работа дълго след като е изчезнал..

Да бъдеш изключително интелигентен индивид не е най приятното нещо на света, защото преживе си плащаш за дързостта да задаваш неудобни въпроси и смелостта да кажеш, че дадено нещо не е така както го възприемат всички. Също този тип индивиди трябва да прескачат изключително много препятствия като например:
    1. Смисъла на тяхното съществуване
    2. Смисъла да продължат в името на човечеството, въпреки, че преживе шанса да нямат облаги е висок
    3. Тяхното изключително възприятие на студенината, която дебне всеки човек отвъд
    4. Тяхната изолация, защото са прекалено различни, техните мозъци прекалено мутирали, за да се държат както обществото очаква, често защото виждат колко глупави и повърхностни са доста неща, дори нелогични
    5. Вечната борба със сивотата на ежедневието и последващата депресия
    6. Трудностите човек да се откъсне от своя богат свят, за да може да се погрижи за себе си в реалността
    7. тнннн.
    Хората си мислят, че да са умни задължително ще им донесе просперитет, дори и така да е, ще им отнеме шанса наивно да се наслаждават на най обикновените и невинни неща, ще им отнеме слепотата нужна, за да живеят сега, а не в бъдещето.. Но въпреки това да виждаш ясно ще позволи на всеки да порастне и да се научи да създава ново щастие, но с висока лична цена.
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-28-2017 на 15:52

Супер фен Аватара на corbV2
    ^ И кво от тва ве, кълвач? Кво само обясняваш някви неща като невменяем? Ебати болните хора ;д.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на Lilanda
    Неофициално завърших. Официално ми остават матурите. Доволна съм. Още 3 седмици учене за двете матури. Нищо не е!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Чувствам се много арогантна, същевременно се измъчвам за всяко грешка, която допусна, а допускам много грешки в детайлите, не знам защо така винаги.
    И хем се измъчвам, че се чувствам арогантна, хем се измъчвам, че ако не правя нещата така, не съм дала всичко от себе си едва ли не.
    Общо взето винаги се очаква да си по-нисък от тревата и да слушаш само, обаче ми липсва като няма кой да поеме контрол и отговорност. Отговоност.
    Още съм на училище, 6г по-късно, кат трябваше да се уча на самочувствие и увереност, се научих, хайде сега пак да се учим на скромност и смиреност.

@Лиландаа, успех, по какво е втората
    @ракши, и аз ставам свидител на същото с дечицата, дето пеят идеал петров

Но пък планета е нецензурирана по тв-то, ако не е криско е галена
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-28-2017 на 17:20
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...