- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
http://www.youtube.com/watch?v=QCzJbpcCLgI&t=1m46s
"9,060,712 subscribers • 1,119,694,582 views
Joined Aug 15, 2010"
този определено прави някви пари от ютуб
Последно редактирано от LoadRunner : 05-10-2017 на 22:03
Вчера ни показваха една система за видеонаблюдение, и 2 от камерите бяха много любопитни
1: фирмения хамбар с частен самолет :д
2: поточна линия, на която има виснали крави/телета, одрани, и човек, който стои на едно място, и им цепва гръдния кош
А една камера, ако я пуснеш на 24/7 на макс резолюция (8мп) и фпс, и й пазиш запишите 30 дни - може терабайт да удари, и така като имаш 60 камери, направо да си вдигаш san предлагам
Последно редактирано от NomNomNom : 05-11-2017 на 06:25
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Усещането, че няма пред кого да си излееш болката. Усещането, че и да има...е все тая. Най-много да даде някой и друг неизпълним съвет и в един момент да му втръснеш и готово. Усещането, че си толкова близо, а в същото време и толкова далеч от желанията. Усещащите прилики в усещанията с разни твои стари сънища и в същото време така и не идвайки така с нетърпение очакваната тяхна хубава част. Финалът. Чакаш, надяваш се, чакаш, а той така не идва и не идва.Разколебан си, чудиш се...имат ли някаква връзка с реалността или са просто игри на подсъзнанието ти? Какви игри само...И колко реални картини само. А откъде идват? Ти ли ги измисляш? Странно... В реалността ти е трудно да си помислиш, че може сам да измисляш подобни неща. Дали да не се напънеш в писането на книги. Може пък и да ти провърви. И защо аджеба тези сънища, ако са просто измислица на съзнанието...защо ли...да се прочистят по-лесно невроните...да влият на психиката ти по някакъв начин или не се знае за какво...имат толкова приличащи си усещания в реалността в бъдещето...
В един сън преди няколко години например сънувах, че си имам сейф с пари в нас. Не им се радвах баш обаче.Подбутвах ги с ръце на двете страни, защото търсех в сейфа нещо съвсем друг. Намерих навътре някакво печено агне и останах много щастлив. Сякаш намерих именно това, което търсех.
Тогава нямах собствени пари тъй, че този сейф беше леко нелогичен. Сякаш просто някакво желание.
Сега така се стекоха обстоятелствата, че вече имам някакви, но са наистина като в сейф поставени. Почти не ги харча.Като цяло точно в момента няма за какво, а даже и с кого. Попаднах в нещо като временна или по-дълга изолация пак.Търся друго/и нещо/а. Подозирам добре какво символизира агнето в онзи сън. То сякаш дори и в него се знаеше. Нещо по-важно за мен от парите.Само дето "колкото и да търся в сейфа" не го намирам и не го намирам.
Друг сън.
Возя се в някакъв рейс на път към нас подпрян на някаква омъжена жена.В един момент рейса се чупи.Свалят ме на няква спирка казвайки ми, че следващия ще дойде след Нова Година, а знам, че дотогава остават няколко месеца.
И да, наистина в един момент миналата година се чувствах сякаш далеч по-добре в дадени периоди. Но няколко месеца преди Нова Година "слязох от рейса"И да на него се сещам, че имаше и омъжена жена. Сега "чакам следващия", но той не идва и не идва, а Нова Година дойде преди вече 5 месеца. Някога интерпретирах това пътуване към нас буквално.
Но сега вече не го интерпретирам чак толкова буквално.Реално то аз и сега съм си в нас. В домът ни.Но...сякаш не съм.Сякаш не съм на своето си място и не живея своя си живот както бих желал. Може би това би трябвало да е моя реален дом по маршрута на рейса, но здравия не идва и не идва...
Мотивът с гледането с празен поглед в нищото го имам на много места.Нищото, което в един прекрасен момент рязко се променя и идват още и още и още изненадващи ме приятно и карайки ме да се чувствам истински щастлив и истински жив готини неща и събития под формата на метафорични предмети и/или картини.
Но сега...сега аз продължавам да гледам с празен поглед в нищото...неспособен да се зарадвам трайно дори и на градивните неща и...питащ се дали наистина някога ще дойде готиния финал на безброя мои сънища или просто яко се заблуждавам в желанието си това наистина да се случи.Дали в един прекрасен ден жаркото Слънце ще потопи в лъчите си и моята мрачна и облачна уличка...
Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2017 на 07:16
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Още 100 години да живея пак няма да разбера някои жени.
Welcome to the Jungle...
сънищата за някойтам са като религия до известна степен. Според сънищата той гадае своето бъдеще и се опитва да разбере своето настояще, изживявайки своето минало отново и отново![]()
Също така има някви цифра метафорични начини, по които ги пресъздава обърканото му съзнание.
Мисля си, че ако сънуваше нещата, които аз сънувам, щеше да си сложиш края, някойтам![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Някой там, работиш ли още, как си прекарваш времето, не съм те засичала скоро
Он:мацоната роди едно мъртво котенце, май няма повече. И държеше да ражда под бюрото ми в краката ми докато работя, първо й се карах да си седи в леглото й но беше много уплашена и се я взех с легълцето.
Привързах се към таз котана, някаква добричка и умна е.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^Днес ли е станало това?Кучо сутринта получи инфаркт, много беше страшно. Успях да запазя самообладание, понеже майка много се паникьоса, но вътрешно много ме беше страх. Сега е много унил и ми е много мъчно за него, не искам да го губя, а е възрастен вече.
![]()
не мога дори и да си представя това, милото животинче ^съжалявам Лила, дано се оправи и ви радва още някакви годинки
Мацата, тази сутрин, към 8 сутринта беше много притеснена и ме събуди, нито й се ядеше, нито излизаше, започна усилено да се муши под завивките ми (не го прави иначе) и след 2-3 часа приключи всичко.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако не друго поне разбрах нещо ново за теб. Научил си се поне да броиш до 7 в училището. А сега,ако няма какво повече да кажеш,може да си завреш мнението там дето Слънце не те ограява и да ходиш да се криеш от преследващите те мацки. Но не си първия,няма и да си последния. Заради подобни разсъждения са ме "хранили" и със Салвия Дивинорум. Заради това и избягвам да разисквам подобни мисли с хората наживо освен,ако изрично не знам,че се интересуват...
Оооо не се мисли чак за толкова уникален.И аз сънувам понякога доста шантави сънища,които често доста бързо забравям,защото или не хващам никакъв смисъл в тях или просто ми напомнят за неща,които съм видял или съм си мислил наскоро. Но пък има и такива дето имат логика,но с нищо не ми напомнят за неща и хора,за който съм мислил или виждал напоследък.
Иначе чак религия не може да се каже,че са ми. Дори и незнам дали наистина са толкова важни все още. Макар,че имам и няколко дето са се сбъднали на почти 100% не метафорично,а направо дословно. Все пак мисля,че ако показват нещо то би трябвало да е предимно метафорично за да може само който е достатъчно зрял за това да вижда нещата. Попринцип има много съновници,които ти казвата това и това означава това. Аз мисля,че не е лошо да се има предвид. Но....повечето хора,които твърдят,че разбират от сънища твърдят,че съновниците могат да ти дадат само една малка насока. отттам нататък трябва да разчиташ повече на усещанията си спрямо реалността и каквото ти говори даден предмет или картина спрямо реалността. Как те кара да се чувстваш въпросното събитие или предмет в съня. И на практика според съновника да речем кучето може да означава приятел,но ако те е страх от него в съня може да означава също и враг.
Та,ако аз бях напълно убеден в истиността на сънищата,а още повече и че аз успявам да ги интерпретирам правилно....знаеш ли какво щях да направя. Да си живея живота такъв какъвто е,а през свободното време да си вдигам краката на кошетката колкото се може по-високо. Защото рядко сънувам кошмари,а даже и да сънувам колкото и безнадеждна да изглежда ситуацията в началото и дори в средата на много мои сънища,то накрая с триста зора и за моя много голяма изненада аз съм крайния победител.
Просто....знам ли....не се смятам за чак толкова умен,даже и на подсъзнателно ниво за да може мозъка ми да измисля разни супер реалистични и дори на моменти грабващи истории (казвали са ми го други хора),които като се замисли човек даже си имат и своята логика. Като пренебрегнем различните предмети и елементи различни в тях могат дори да се систематизират на еднакви групи,защото сякаш показват едно и също нещо с изключително голяма точност,но....просто описани с доста по-различни думи. В случая елементи,детайли и чувства. Знае се също и че по време на третата фаза от сънуването наречена РЕМ, през,която се случват сънищата и трае по няколко пъти по няколко минути през ноща, макар и сънищата ни да ни се струват часове и дни мозъка работи на пълни обороти. Доста по-бурно отколкото в будно състояние и му е нужно два пъти повече кислород и кръв. Напълно изключен е единственното предния дял,който отговаря за логиката и логическото мислене. Има си начини да се събуди и този дял. Замалко мисля,че веднъж и аз съм го изпитал,но без да съм се опитвал и при моментното му събуждане вероятността да се събудиш напълно или да бъдеш "излъган,че си се събудил (както при мен беше) е голяма. Та при събъждането на тази част вече осъзнаваш,че сънуваш и можеш да контролираш ситуацията в сънищата си. Това е така нареченото Контролирано сънуване. Ти водиш процеса на сънищата си,а не те теб.
Та незнам, в този ред на мисли като се сетя за еволюцията и ми е малко трудно да кажа,че тези процеси са нищо. И цялата дандания натоварваща яко централното процесорче е някакъв си няколкоминутен бъгав скрийнсейвър случващ се поняколко пъти през ноща,за който дори има предварителна подготовка от още две фази. Къде е смисъла? Това ме разколебава. А иии....както казах сънищата ми като цяло не са гадни,а дори готини. Извинявам се за романа. И без това може и да не го оцениш...
Сигурно,защото предимно чета тази тема тук и рядко отговарям. И се занимавам с други глупости..
Или помагам по строежите захванати от баща ми или нещо си разцъквам. Напоследък се разгледах и разни walkghrouhgt-чета на игри и ми губят свободното време. Иначе сега не работя. Сякаш има едно място във близък град дето биха ме взели веднага,защото взимат всеки и една бивша колежка ме караше преди време,но сякаш на този етап не ми се ходи там. Имах и едно предложение да пробвам малко по-далече за едно място дето бях кандидаствал,но казах,че ако има място тук тогава може да ме викнат. Засега никой не ме вика. Имам и разни пак ще кажа сънища,че ще ме викнат за нещо от старата работа и действително имам няколко обещания от там всъщност,но на този етап всеки си трае. Ма на този етап не съм и особено мотивиран да търся нещо. Единственото,което ме ръчка е че имам малко трудов стаж,но другото....Направо ходя като разпран насам натам (беше ирония). Както казах си имам и малко мои си финанси.Преко сили може и да достигат колкото две твои заплати,даже е под въпрос,но с моя начин на живот и с моето харчене сигурно ще ми стигнат за поне 10тина години....Гадже си нямам та да ми ги харчи... Ако искам нещо да си купя мога да си го купя,но пък не съм от харчещите както казах. Дрехи обувки,една минимална сумичка за телефон на няколко месеца,защото говоря всекидневно по 10 часа на него нали (я, отново ирония). И те така такива ми ти работи. Живот ли е да го опишеш...
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2017 на 13:45
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Научи ме и мен. ^
Лоботомирания имбецил защо ме провокира? Модератори, нещо? Банално е вече. Баси.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
You're tryin' to be different, that makes you no different
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Оооо не.
Оня "Убавия" па ли се е върнал?
След 5 часа на крак/на купон,тва в УАСГ(Виаз),4 часа спане и цял ден в унито..."екстра" се чувствам.
И днеска ме викат на диско,ма па чалга...ай нема нужда.
Последно редактирано от deitona22 : 05-11-2017 на 17:46
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
трябва да спра алкохола
поне за известно време
особено след вчера
и оня ден
и събота
САМО ЛЕВСКИ!
Ебах го, последните двама от алкохол и кОпон се оплаквате, да взема да ви сваля малко товар от плещите?!
квак
Защо след всяко хубаво нещо се случва нещо гадно. Ей тъкмо се бях зарадвал заради всичко и сега за един миг се скапа вече направо се чудя какво да правя да навършвам 18 най-накрая омръзна ми !!!