- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
В момента водя вътрешен дебат дали съм луда, или е нормално да искам да се контактувам с това дете, защото на подсъзнателно ниво го приемам като вид общуване с баща му, от чиято загуба продължавам да се възстановявам. Поне вече се контролирам, преди при всеки неин поглед както се усмихвам, сълзите си текат. Има абсолютно същите очи.
Много ме напрягат като ми сервират от нищото такива сериозни неща и искат да отговоря на секундата. Човеко, става въпрос за друг град, където не познавам никого и за период от живота ми, за който планирах съвсем друго. И в същото време звучи супер изкушаващо, но няма как да кажа да веднага без да го обмисля. Въпреки че вече минаха няколко часа и повече клоня към положителен отговор. Не трябва да се панирам, защото всъщност ще бъде нещо ново и вълнуващо, от което не трябва да се боя. Трябва да вкарам и за лична употреба онова мотивационно изречение от подписа ми, а не само да надъхвам другите с него.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ок, харесаха ми италия! и белгия. Стискам все пак палци за Кристиан.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
А на Германия песента ми звучи толкова познато, обаче още не мога да се сетя на коя точно ми прилича.
Арезбейджан, Армения и Молдова ме изкефиха, ама надали са сред фаворитите :д
Испанците нз защо такава песен са пратили
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Между другото Русия уж не ги допуснаха до участие, но пък пак си имат представител в лицето на нашия.![]()
Абе защо така яко гласуват за португалия, какво пропускам
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мразя португалия поради още една причина тази вечер
Македонеца беши друсан ама ни дадоха 12 точки !!!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А как така Македония ни дават 12 точки, като не можеш да гласуваш за собствената си държава?!
И какъв е този травестит дето се опитва да прави шоу?
Аз като малка спечелих едно второ място и госпожата ми каза, че първото място винаги е нагласено и аз да си знам, че всъщност аз съм първа. Та сега пак така.
само не разбирам как е възможно, дори испания и германия (щета) бяха по-добре, заклевам се
Денят ми.
Дългоочаквания ден на миграцията дойде, подготовки и разрешителни седмици предварително, тестове и тн, летя от бг, колегата лети от uk, двама холандци ни чакат на място, започваме в 14:00
Става 11:00, тръгвам към дата центъра, и получавам съобщение - няма да има миграция - заради някакви олигофрени, дето цяла седмица са бляли и вчера в 10 вечерта са изцепили тъпотия, че фирмата ще загуби мльорди, защото пазачите вместо да мерят камионите на компютър, ще тр да пишат на ръка данните и после да ги вкарат в базата, като приключим.
А?
А?
От положителната страна, ачийвмънт ънлокд, преминах пеша белг/холанд граница, 5км от белгийското село до холандското село :Д
И пих една бира, и пуснах евровизия, и мн се изнервих, и сега няма да мога да спя
Всяка др държава трябваше да спечели, не искам португалците да печелят.
Заради една португалка бих ги погубила всичките, чак не осъзнавах, че ми е такава болна тема
Поне знам къде никога повече няма да стъпя, ако зависи от мен :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 05-13-2017 на 22:56
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Съжалявам, че поне италия, която беше сочена за топ фаворит не спечели. Нямаше никак да ме е яд. Кристиан не пя добре. Гледах го на лайфовете при обиколките на другите градове и беше светлинни години над останалите. Тези бек вокали не са бек и прецакаха всичко. Не, че това има значение. Евровизия е нагласен конкурс и няма нужда да имаш добра, оригинална песен, да пееш добре без масовото фалшивеене при почти всички, за да спечелиш. Пф.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
тоя малкия ще накара всички гласували за него да съжаляват, че са го направили с това интервю дето дава.
Я раздуй какво е казал, не гледам по нашата тв
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Егати как замалко ни се измъкна първото място...Ако Португалия бяха втори на зрителския вот можеше да духнат супичката. И да...егати и приспивно драматичната песничка.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
онзи "пич" от Португалия бил с хубава песен, ама нашата била по-хубава, писнало му все да е втори, в Х фактор втори, сега втори, искал да е първи най-накрая... Издразни ме, че го нарича "пич" и в цялостния изказ се усеща злобния тон на малко недоволно лапе.
Някой да обясни на детето, че се е справило прекрасно. Кога България си е представяла да бъде толкова напред?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
с риск и мен да ме нападнете, че не съм толерантна
ама и на мен ми писна хора с отклонения да печелят тая Евровизия
травестит/педераст
аутист
догодина к'во да очаквам?
Последно редактирано от pandabear : 05-13-2017 на 23:14
ами с подобно "разчувстване" Европа си заслужава т'ва, което ѝ се случва.
сори, ама к'вото си посееш, т'ва ще жънеш.
и к'вото и да си говорим, подобни конкурси са огледало на положението ни във всякакъв друг аспект.