- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
А,аз си го гледам с кеф.
Не ме грее кой на колко е години.
Но на моменти се дразнех,тъй като бях чел книгите и се различаваше случващото в сериала.
Въпреки че последния сезон и по-точнот последните 2 епизода,бяха брутални.
А,и знам какво се случва в новия сезонИли по-точно знаех,сега си спомням само 1 нещо.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
https://www.reddit.com/r/asoiaf/comm...haracter_ages/
Аз се дразня от 4-ти сезон насам без да съм чела книгите, пък ако съм ги чела не знам...Затова предпочитам първо да видя целия сериал и после книгите. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
LADY STONE HEART
Cmooooooooooooooooon!
Впрочем HBO очаква да повярвам, че Джон Сноу е най-косматият 16 годишен ли?
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Боряна, каква кръвна група си
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това, което ти си постнала е възрастта им спрямо първата им поява в книгите. За това става объркване.. не ги говоря грешно ;д може и да ти е мерак да се заядеш ама на гейм ъф троунс.. нема да стане ;д
Пример. : Когато Дрого рейпва Денерис тя си е на 13 (щото се случва в първата книга)
2ри Пример : Когато Санса я изнасилват тя е на 15.. 4 години след 1вата книга (когато е на 11) ;р
Dr. Gregory House
Т'ва беше много ни в клин ни в ръкав, момче. ;д Селташко такова и доста недообмислено...
Чел съм Шекспир, за Достоевски честно казано нямам време.. (смисъл искам психически да съм освободен от всичко за да чета) ;д
Това, че си коментираме gotg, не означава, че не сме чели друго.. Just sayin..
Dr. Gregory House
Аз като съм депресиран или влизам в Dank Memes Gang във фейса, където се подиграват на всичко в човечеството... и се кефя колко сме смешни, или си пускам The Pale Blue Dot на Карл Сейгън и разбирам колко сме нищожни и че това, което изживявам, като любовна раздяла е всъщноcт едно нищо, което сам съм си причинил като се доверявам на жени.![]()
^ Както казах, Джон става Командир на 17 *, в книгата почва на 14 ;д
А роб Води войните на 14 + badass
Dr. Gregory House
Оооо "Game of thrones". Почнах да чета книгите на английски, но съм съвсем в началото. Аз честно казано много харесвам как е подбран актьорския състав. Даже наскоро разбрах, че на Comic Con тази година ще гостуват Мъжът без име и Подрикнадявам се ще успея да отида, тъй като още един актьор ще присъства на събитието, който бих желала също да видя. Голяма дилема е.
Е чакай де кой ти говори за заяждане. Каза, че Санса като е била изнасилена, в сериала е била на 20+, което няма как да стане, защото има само 2 години разлика от сериала и книгите, което значи 17-годишна, което не е много голяма разлика в бруталността. Другото мисля, че пак не пасва, ама прекалено ме мързи да скролна нагоре. :Д
После ми кажете, че математиката няма да ти трябва в живота.![]()
your average 13 years old
![]()
Dr. Gregory House
Ало, лихва, риск, ръст, загуби, процентите са математика
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...