- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
така е... болест е... психично отклонение... супер си, идва някой... заблуждава те че си още по-супер... разваля ти всичко, което те е правило щастлив досега , привързваш се, мислейки че все още си щастлив и те заебава... не съм срещнал едно момиче, което да се бори докрай въпреки всичко и всички. туй което търся го има, но не и на тази планета
Да не си чела шопенхауер, конкретно онази джобна книжка за споровете.
Продължавам да ти чета коментарите, и единственото, което се затвърждавам, че ти си човек, който дава шоколадов бонбон на дебело дете, това е.
Едит: цяла кутия би му дала
Пиши от 100 акаунта още, ако искаш.
+ за акаунтите ти, янджо може да корелира на база информация, дето е видима само за модове, но и с просто око се вижда
Последно редактирано от NomNomNom : 05-23-2017 на 19:19
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
но вземайки предвид теорията на вероятностите не смятам, че ако някой повтори грешка, не значи, че ще се повтори още веднъж.. ис ъщо... всеки се отказва на втория проблем... ама лъжливото овчарче пак повтарям не е излъгало на 3-тия път.. никой ен го гледа от тази гледна точка
Не ме оставай да мисля, аз съм простосмъртен. Любовта не минава ли през фази на развитие? Някой път остава след нея нещо, друг път отлита или хората не успяват. Повечето връзки не са по страстна любов, но има такива, които са започнали и с такава любов и са се трансформирали във времето.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Гроздето е кисело
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
От философска простосмъртна гледна точка - това също е егоистична любов. Кауза - според твоите интереси? Приятели, а враговете? Любов към нещо твое, от което имаш нужда каква любов е? Кое е по-различното от любовта към приятел? И да искаш той да е добре, за да си и ти добре? В крайна сметка точно мнение няма по това. И себе си трябва да обичаш, да. За да обичаш и другите.'' Егоистично'' не е винаги ''лошо''.